Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 129.

• Παράθεση από NasDriver: “Όχι, έτσι και αλλιώς ο proximity sensor είναι ενεργός, το gravity screen απλά "διαβάζει" τις τιμές και κάνει την ενέργεια που του έχεις ορίσει.Σαφώς μπορεί να έχω μία κάποια παραπάνω κατανάλωση γιατί ανοίγει πιο συχνά η οθόνη κατά λάθος αλλά όχι battery drain. ” Παράθεση από nickkon: “ Ναι και εγώ κανένα θέμα με gravity screen οσον αφορά κατανάλωση μπαταριας. ” Τι να πω.. Μπορεί να είχα κάνει καμία περιττή ρύθμιση που ρούφαγε την μπαταρία. Υπάρχουν προτεινόμενες ρυθμίσει…

• Δεν έχετε battery drain με το gravity screen; Το είχα δοκιμάσει αλλά μετά έκλαιγα με τη μπαταρία.

• Παράθεση από teobitoulas: “Δεν ξέρω τι να πω.... Ανάλογα αλλες φορές μπορεί να κρατήσει περισσότερο άλλες λιγότερο. Μήπως παίζει ρόλο η φόρτιση γτ φορτίζει παρα πολύ γρήγορα. Και όταν το αφήνω παραπάνω μπορεί μετά να κρατήσει και λίγο παραπάνω. ” Το συγκεκριμένο κινητό πρέπει να το αφήνεις τουλάχιστον καμία ώρα μετά το 100℅ για να φορτίσει πλήρως.

• Νομίζω ότι ο @spyrossss εννοεί ότι του έκανε force close η εφαρμογή και όχι το κινητό.

• Παράθεση από demakhs: “Παρεμπιπτόντως, τα πολύχρωμα λαμπάκια σε αυτήν δουλεύουν, όπως αναβοσβήναν στις παλιές ντίσκο... ” Το έχω παρατηρήσει και σε Global Stable 7.5 ενός φίλου. Αλλά σε Hermes δεν το έχω δει. Κρίμα και μου είχε κάνει εντύπωση. Εκτός αν είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει..

• Παράθεση από touristasGR: “3)Πως μπορω να κανω εγκατασταση το xposed; Απο το site του developer απλα κατεβαζοντας το latest release ή παιζει και κατι αλλο; Γιατι σε καμποσα guides χρησιμοποιουσαν μια εφαρμογη που λεγοταν "FlashFire". ” Ακολουθείς τις οδηγίες εδώ. Και θα κατεβάσεις το zip του Xposed από εκεί και όχι από το official thread.

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από derveni: “Ρε παλικάρια ringtones δικά μας πως το περνάμε για ήχο στο κινητό στην dev το άφηνε από μια εφαρμογή που είχα, ενώ τώρα σε stable ενώ λέει ότι το ορίζει σαν ήχο κλήσης για το κινητό δεν .............. ” Το ίδιο και εγώ έχω πάθει. ” Ρυθμίσεις, ήχος και δόνηση, ήχος κλήσης, ήχος κλήσης, πράσινο στρογγυλό +, επιλέγετε τον ήχο που θέλετε (υποστηρίζει και FLAC), πατάτε πάνω και μετά το οκ και έτσι ορίζετε ήχο κλήσης. Και έτσι γίνεται σε όλους τους ήχ…

• Παράθεση από cacau: “Αντιληπτό αλλά η ερώτηση είναι μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να είμαστε root και στο second space της mi8 να ΜΗΝ είμαστε - ή να μην φαίνεται ότι είμαστε. Με δυο λόγια η συσκευή να είναι "αλά κάρτ" root ή όχι... ” Αυτό που ζητάς το έχω δει σε modules του Xposed αλλά δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αν δουλεύουν. Είχα διαβάσει ότι το second space είναι ανεξάρτητο από το κανονικό. Μήπως μπορείς στον ένα να είσαι και στο άλλο όχι; Βέβαια θα μου πεις το ίδιο system είναι..

• Αν αναφέρεστε στην Stable, την έχω περάσει σε δύο συσκευές και δεν αντιμετώπισα ούτε μία φορά αυτό το πρόβλημα.

• Παράθεση από sirios6: “Για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα καθόλου παιδιά. αναγνωρίζω ασφαλώς ότι στο backroynd ενδεχομένως είναι καλύτερη αλλά και η 7 ήταν εξ ίσου καλή. Παρατήρησα ότι τα αρχεία ζιπ μετά την εγκατάσταση τα εξαφανίζει (όπως τα windows στα αρχεία με την μορφή istall) μετά τη εγκατάσταση εξαφανίζονται. οι προηγούμενες ρομ διατηρούσαν και μετά την εγκατάσταση τα ζιπ αρχεία σαν αρχεία. τώρα οχι. στην αλλαγή των θεμάτων δεν μπορείς να κατεβάσεις πλέον μόνο boot animations η μόνο κουμ…

• Παράθεση από stavregos: “Παιδια το quick ball πως ενεργοποιείται;;; ” Settings, additional settings, quick ball.

• Παράθεση από gkalen: “@LoukG Αυτό με τη fastboot και το TWRP δεν το'ξερα , δεν το είχα δει ποτέ αυτό , μετά από fastboot για ξεκλειδωμα συσκευής , άλλαζω κατευθειαν recovery , ποτέ δεν έχω δει αν έχει recovery και ποιο ... Πολύ ωραία , το unmount που σου'γραψε στο τέλος είναι ΟΚ , μη δίνεις σημασία... Θα ήθελα αν μπορείς να μου στειλεις ένα αρχείο .. ” Για να γίνω πιο συγκεκρημένος, με το που έβαλα την fastboot και δοκίμασα να μπω σε recovery (χωρίς να έχει γίνει boot το system) δεν μου έμπενε. …

• Παράθεση από gkalen: “@LoukG Εφόσον βάλεις fastboot rom θα χαθεί και το TWRP .. Οποτε , πρώτα θα κάνεις boot μια φορά στη ρομ και μετά θα βάλεις TWRP και θα προχωρησεις σε εγκατάσταση άλλης ρομ .. ” Η Stable MIUI 8 για Hermes περάστηκε χωρίς προβλήματα. Το μόνο "παράξενο" είναι πως στο log, στο τέλος, έγραψε: "unmount of /system failed: no such volume", παρόλο που το είχε κάνει πριν mount. Πάντως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Και στο τέλος έγραψε: "script succeeded: result was []" Ενημερωτικά: Η f…

• Επειδή θέλω να περάσω την Stable MIUI 8 για Hermes με καθαρή μέσω fastboot (το έχω ταλαιπωρήσει πολύ το τηλέφωνο και θέλω να το αρχίσω από όλα πιο αρχή γίνεται), μετά την fastboot μπαίνω κατευθείαν σε TWRP και κάνω install ή το αφήνω πρώτα να κάνει boot το system μία φορά και μετά πάω TWRP;

• Παράθεση από strumf13: “έχεις δίκιο αυτό γίνετε...άρα το θέμα το έχει το fb ? ” Εφόσον και οι δύο έχουμε το ίδιο πρόβλημα και φοράμε διαφορική ROM, μάλλον ναι.

• Παράθεση από strumf13: “στις τελευταίες 2 ρομ (βάζω κάθε ενημέρωση που κάνετε ) παρατήρησα ότι όταν μου στέλνουν ηχητικό μήνυμα στο facebook δεν μπορώ να χαμηλώσω τον ήχο μόνο για το ηχητικό όμως...μπορεί όλες οι εφαρμογές να έχουν κλειστό τον ήχο και αυτό να παίζει, επίσης συνδέω τα ακουστικά δείχνει ότι συνδέθηκαν και παίζει από το ηχείο ...καθαρά και μόνο στο facebook όμως, στην μουσική και στα υπόλοιπα λειτουργεί κανονικά η ένταση! δεν ξέρω αν είναι θέμα facebook αλλά εμφανίστηκε ξαφνικά ! ”…

• Παράθεση από mol: “Και γω με μιυι 8 ειμαι. Δουλευει(δουλευε για την ακριβεια, γιατι το ξηλωσα χτες) μια χαρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δε νομίζω ποτέ ότι θα μάθουμε τι φταίει... Στου φίλου που είχε την 6.1.29, πριν κάνει αναβάθμιση τη ROM, είχε βάλει μία παλιότερη έκδοση του Pokémon Go και έπαιζε. Προσωπικά δεν μπορώ να εντοπίσω πού μπορεί νά οφείλεται το πρόβλημα. Έχεις καμιά ιδέα;

• @leasedline, εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να βάλω το GPS σε high accuracy. Μέτα, αν δε δούλευε, θα έκανα διαγραφή τα data της εφαρμογής (δε χάνεις κάτι, αποθηκεύετονται στο cloud τα δεδομένα). Αν δε δουλέψει ούτε αυτό, θα έσβηνα και θα ξανά κατέβαζα την εφαρμογή. Τελευταία λύση θα είχα ένα wipe cache και dalvik cache. Απ' ότι βλέπω εσύ έχεις MIUI 8. Την έχεις περάσει σωστά, έτσι;

• Φίλος με ίδιο ακριβώς πρόβλημα το έλυσε αναβαθμίζοντας τη ROM. (Από. GTV 6.1.29 σε GTV 6.5.26). Και είχε προηγηθεί και ένα wipe cache και dalvik cache πριν την αναβάθμιση, αλλά δεν έγινε κάτι...

• Παράθεση από alkis_7: “Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μία ερώτηση. Έχουμε κανέναν αξιόπιστο οδηγό για xposed σε Miui 8 στη συσκευή μας; Και επίσης, αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass. Ευχαριστώ! ” Xposed για MIUI από εδώ. Tempered Glass προσωπικά έχω το 9H της Nillkin και είμαι πολύ ευχαριστημένος.