Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-129 από 129.
-
Παράθεση από Greektrooper: “Εχω πρόβλημα με τα notification led. Ενώ ανάβει στην φόρτιση, ανάβει και στην χαμηλή μπαταρία, δεν μου δουλεύουν στις κλήσεις και στα sms. Ενώ διαλεγω χρώμα για τις λειτουργίες αυτές, στην πραξη δεν δουλεύουν. Φοραω την 7.5.3 stable. Έκανα wipe dalvik και cache αλλά τίποτα. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο με την ίδια rom? ” Δες από τις ρυθμίσεις (settings, additional settings, notification light) αν είναι ενεργοποιημένες και οι δύο επιλογές, γιατί έχει διαφορετική επι…
-
Παράθεση από gkalen: “(Hidden Content) ” Α τότε καλά έκανα και απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις. Όσο για το recovery, σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα! Και τα μόνα backup που έχω είναι από TWRP! Αν και προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με καμία επαναφορά, αλλά μία φορά θα γίνει η στραβή... Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση!
-
Παράθεση από gkalen: “@LoukG Αν αναβαθμίσεις κατά λάθος την εφαρμογή , μπορείς να κάνεις απεγκατασταση των ενημερώσεων και να τη γλυτωσεις , το πρόβλημα ξεκινάει αν ενημερώσεις το su binary ... Βέβαια αυτό είναι και συνδυασμός , όταν ενημερώνεται ή εφαρμογή τοτε σου ζητάει και update του su binary.. ” Α μάλιστα. Ναι έχει μία λογική αυτό που λες.. Αλλά φαντάζομαι αν δεν κάνεις ενημέρωση από το playstore μετά δε θα σου πει να κάνεις και ενημέρωση το binary Έχω και μία ερώτηση, ο φίλος που θέλει να…
-
Παράθεση από LeonTsi: “πήγα να το ενεργοποίησω και μου έβγαλε αναβάθμιση (και για binary) οπότε τι έγινε θέλει φλασαρισμα πάλι? ” Αν εννοείς το "update binary" που βγάζει το superSU, αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει το root. Δεν είναι ενημέρωση της εφαρμογής αλλά αρχείων του συστήματος. Την αναβάθμιση που σου βγάζει από το playstore δεν πρέπει να κάνεις.[twitch][/twitch]
-
Παράθεση από Boubikos: “Απ' ότι ξέρω τα ad blocker θέλουν root στο παλιό κινητό είχα το ad away που πιστεύω είναι το καλύτερο του είδους του.Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από το ABP; (ξέρω ότι δεν θέλει root το ABP αλλά πρέπει κάθε φορά να κάνω edit το κάθεwifi και να του βάζω proxy) ” Ναι δίκιο έχεις, θέλει root το ad away. Ένας φίλος χρησιμοποιεί αυτό και λέει δεν έχει θέμα. Προσωπικά δεν την ξέρω την εφαρμογή. Τώρα τι να σου πω, αν θες ριξ' του μία ματιά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από LoukG: “Διαφημίσεις της σελίδας είναι. Πρέπει να βάλεις κάποιον ad blocker για να λυθεί το θέμα. ” Όχι δικές μας διαφημίσεις !!!Προέρχονται από την Google ως πηγή.... ” Ναι sorry, λάθος διατύπωση. Εννοούσα διαφημίσεις που βρίσκονται στην εκάστοτε σελίδα, όχι της ίδιας της σελίδας.
-
Παράθεση από Boubikos: “Να κάνω μια ερώτηση; Που και που όταν βλέπω κάτι στον browser μου πετάει μια άλλη σελίδα πάνω στην σελίδα που έβλεπα και μου λέει έχω 5 ιούς αλλά ξέρω ότι αυτό είναι ψέμα φαίνετε κιόλας αλλά γιατί το κανί αυτό; ” Διαφημίσεις της σελίδας είναι. Πρέπει να βάλεις κάποιον ad blocker για να λυθεί το θέμα.
-
Παράθεση από Greektrooper: “Φυσικά αφού έγραψα μπούρδα....οι Λήψεις είναι στα Εργαλεία--->Λήψεις--->τρεις τελείες επάνω δεξιά. Τώρα για το βίντεο ! Το ξαναδοκίμασα και δεν..... Βέβαια δεν με αγχώνει σαν λειτουργία αλλά ίσως κάποιον άλλο....... ” Το slow motion δουλεύει μόνο όταν έχεις την κάμερα να γράφει σε απλό HD. Δες μήπως το έχεις σε FULL HD.