Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Άλλη μία ψήφος με το ίδιο username!
-
Άλλη μία ψήφος!
-
Άλλη μια ψήφος με username το ίδιο!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 και από μένα, με ίδιο usrename. Καλή επιτυχία!
-
Όντως έχω συνδεδεμένο το Xiaomi MI Band 2, έχεις απόλυτο δίκιο! Απενεργοποίησα το Bluetooth και επανήλθε. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά τα όριζα ανέκαθεν και πότε δεν είχα θέμα, τελευταία το ανακάλυψα. Σε σένα επομένως δε συμβαίνει, άρα κάτι έχω κάνει εγώ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διέγραψα τα δακτυλικά και τα ξαναπέρασα, όπως επίσης και μόνο με μοτίβο εξακολουθεί να ξεκλειδώνει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Έχω παρατηρήσει ότι το ξεκλείδωμα της οθόνης γίνεται και με απλό σύρσιμο αυτής. Επομένως το οποίο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα δεν προστατεύει ουσιαστικά το κινητό μου, παλαιότερα ήταν σωστό. Συμβαίνει και σε άλλους μετά τα τελευταία updates των roms ή κάποια ρύθμιση που έκανα το προκάλεσε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk