Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.
-
Γεια σας παιδιά, η έκδοση που έχω μείνει είναι αυτή στην εικόνα. Λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ και επίσης δούλευε μια χαρά το κινητό οπότε δεν άλλαξα κάτι. Τώρα τελευταία άρχισε να κολλάει που και που και λέω να το αναβαθμίσω. Τι μου προτείνεται να βάλω? Η official έχει αυτόματα updates? και πως την βάζω αυτήν? Συγγνώμη αν έχει ξανά απαντηθεί απλά έψαξα λίγο λόγω μειωμένου χρόνου.
-
Γειά σας παιδιά. Λοιπόν έχω το κινητό ένα 6μηνο περίπου. Πολύ ευχαριστημένος. Έχω μείνει στην ρομ gtv 6.10.20 developer. Δεν κάνω πολύ συχνά ενημερώσεις. Για να περάσω την καινούρια την xiaomi-miui-hellas-7.0_hydrogen_V8_XTRVbeta1_7.2.24.zip (New) Χρειάζετε να κάνω κάτι παραπάνω πχ να τα σβήσω όλα η την περνάω όπως τις άλλες κατευθείαν χωρίς να σβηστεί τίποτα;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fotis_lyk: “είναι η Official σωστά? ” Λάθος.........Δεν έχεις αναβαθμίσεις σε αυτην την ρομ.... (δοκίμασε βασικά μπας και κάνει το θαύμα του) ” Για να πάω σε official κάποιος οδηγός? βρήκα αυτόν που είναι για την ελληνική μόνο. αν το συνδέσω με mipcsuite θα κάνει αναβάθμιση όπως είχα κάνει με το mimax?
-
Γεια σας. έχω ένα θεματάκι. είμαι με τις ελληνικές ρομ και πριν 2 βδομάδες που αναβάθμισα στην 6.9.29. άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα στα widget. έπρεπε να μπω πρώτα στην εφαρμογή για να δουλέψουν. πχ στον καιρό στο whats up και μερικά όπως το sofascore και το tv show δεν δούλευαν ούτε έτσι. αναβάθμισα σήμερα στην 6.10.13 αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.. καμιά πρόταση?
-
Παιδιά μια βοήθεια. Έβαλα στον υπολογιστή Windows 7 64bit. Όταν είχα περάσει την ελληνική ρομ είχα windows 10 και δεν είχα θέμα με τους drivers του κινητού. Σήμερα που πέρασα τα 7αρια στο pc σύνδεσα το κινητό και δεν έβρισκε όλους τους drivers. Στην διαχείριση συσκευών το έχει με θαυμαστικό. Δεν είναι ότι έχω κάποιο πρόβλημα τώρα καθώς πλέον περνάω μέσω κινητού τις αναβαθμίσεις αλλά θέλω να το φτιάξω σε περίπτωση που γίνει κάτι και χρειαστεί ο υπολογιστής.
-
λοιπόν έβαλα την gtv 6.8.18 πολύ καλή ρομ προσεγμένη χωρίς προβλήματα όσο το δούλεψα. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν και όσους έχουν γράψει γιατί κάποια στιγμή κόλλησα και με βοήθησαν ιδιαίτερα τα σχόλια. Βέβαια παιδεύτηκα πολύ και την πέρασα με μια μίξη αυτού του άρθρου, των σχολίων και τέλος με sideload γιατί για κάποιον λόγο δεν έβλεπα την ρομ που είχα μέσα στα αρχεία του κινητού, ίσως να έφταιγε και η κάρτα μνήμης. Πήγα στην αρχή να περάσω την [Stable-V8.0.1.0] Xiaomi Mi-MAX αλλά σταματούσε στο 47…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι... Αν δεν.. βάλε developer. (την πιο καινούρια κατά προτίμηση) Οι άλλες που λες είναι Ελληνικές γιατί να μην έχουν Ελληνική γλώσσα; Βάλε stable αν δεν θέλεις να ασχολείσαι πολύ.. ” με μπέρδεψε γιατί νόμιζα ότι stable ελληνικές δεν έχει για το κινητό μας. το απόγευμα θα προσπαθήσω να ξεκλειδώσω και επιστρέφω εδώ.
-
Παιδιά επιστρέφω γιατί μου ήρθε το μήνυμα για ξεκλείδωμα από xiaomi. λοιπόν να πώ ότι μέσω pc suite έχω περάσει την Stable 8.0.1.0. να προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω έτσι και αν γίνει καλώς η παίζει να γίνει καμιά βλακεία και να προσπαθήσω πρώτα να βάλω την China Developer (V6.7.7). ? Επίσης σε 2η φάση ψάχνοντας ρομ για το κινητό βρήκα αυτές τις 2: xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_GTV-6.8.18.zip xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.1.0.zip ποιά από τις 2 να βάλω? πως γίνετε η δεύτερη να…
-
λοιπόν επιστρέφω με λίγες ερωτήσεις επειδή μου ήρθε πριν το μήνυμα από xiaomi για ξεκλείδωμα. Να πω καταρχάς ότι τώρα έχω stable ROM version 8.0.1.0. Έχω στήσει το τηλέφωνο στα μέτρα μου Και δεν με πειράζουν τα αγγλικά. Έχω όμως θέμα με κάποιες κινεζικές εφαρμογές που μου πετάνε που και που ειδοποιήσεις όπως επίσης με το ότι έχει προεπιλεγμένες εφαρμογές το δικό τους store και browser. Αυτά μπορώ κάπως να τα αλλάξω με την ήδη υπάρχουσα Ρομ η θα πρέπει να πάω σε ελληνική για να μην έχω καθόλου κι…