Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή.

• ευχαριστώ. Επειδή είμαι στη δουλειά δεν έκανα αυτόν τον τρόπο καιβκατεβασα μια εφαρμογή από στορε με την οποία έκανα συγχρονισμό και μάλιστα σβήνοντας την εφαρμογή οι επαφές έμειναν στην στοκ εφαρμογή πήρε δηλαδή δικαιώματά. Χωρίς να έχω τα παραπάνω που ανέφερες. Σορρυ μια ερώτηση ακόμα καθώς ακόμα το στήνω το κινητό. Έχω βάλει applock για το messenger και το Viber αλλά αν τα ξεκλειδώσω μια με αποτύπωμα τα κλείσω μετά μπαίνει κατευθειαν στις εφαρμογές χωρίς αποτύπωμα. Τι κάνω λάθος;

• Τις επαφές από google δεν μπορώ να τις συγχρονισω στο κινητό. Γιατί έτσι;

• Παράθεση από sakis112: “κοιταξε αυτό,,,http://www.stechguide.com/download-install-google-apps-on-xiaomi-mi-5-and-mi-max ” ευχαριστώ φίλε , τα πέρασα με αυτό. βέβαια σε ένα νομίζω έκανε fail αλλά οκ. επίσης στο τέλος έσβησα ότι δεν ήθελα (hangouts, google+,maps) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα έτσι!

• Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από fotis_lyk: “Παράθεση από geoanto555: “Πήρες την νέα ρομ Miui 8 .. Παίρνει αναβαθμίσεις ναι.. ” Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. λέω να την δουλέψω λίγο και ίσως πάω μετά για ελληνική. ” Αν δεν κανω λαθος, εχει μονο Αγγλικα, Κινεζικα;;; play store tis google εχει;;;; Αν ξερεις καλα Αγγλικα, είναι πολλοι αυτοι που εχουν Αγγλικα στα κινητα τους. ” Ναι μόνο αγγλικά και κινέζικα έχει. Είχα και άλλα κινητά με αγγλικά. δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Play store όχι δεν…

• Παράθεση από geoanto555: “Πήρες την νέα ρομ Miui 8 .. Παίρνει αναβαθμίσεις ναι.. ” Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. λέω να την δουλέψω λίγο και ίσως πάω μετά για ελληνική.

• Το σύνδεσα το κινητό με R.flash άρχισε να κατεβάζει και μετά από ώρα μου έκανε αναβάθμιση. τώρα έχω αυτό: Ποια ρομ είναι αυτή? ή επίσημη που παίρνει αναβαθμίσεις ?

• Παράθεση από geoanto555: “Τσέκαρε τι επιλογές έχει το κινητό. Μπαίνει σε fastboot; Σε recovery; ” Μπαίνει και στα 2 αν το βάλω εγώ. απλά ακολουθώ τον οδηγό και στο 8γ όπως είπα πριν μόλις κάνω από cmd adb reboot edl το κινητό ξανανοίγει. δεν μένει κλειστό όπως λέει ο οδηγός.

• Γεια σας. Πήρα το κινητό και μου ήρθε με 7.7.11.0. Προσπαθώ μάταια να βάλω να βάλω China Developer (V6.7.7) από εδώ, κολλάει συνέχεια στο 8γ. Μια ερώτηση. Έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα. Μόλις μου έρθει θα ξεκινήσω αυτόν τον οδηγό κανονικά? ή χρειάζεται πρώτα να περάσω την China Developer?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Οταν κάνει Reboot η συσκευή σε EDL MODE, η οθόνη παραμένει μαύρη, αλλά στις συσκευές στο Device Manager εμφανίζεται στα USB η συσκευή ως 9008 στο τέλος. Οπότε μόλις δεις κάτι τέτοιο μπορείς να συνεχίσεις τον οδηγό και να κάνεις Flash. ” Αυτό είναι το θέμα μου ότι κάθε φορά που κάνει reboot ξανα ανοίγει κανονικά το κινητό. και στο device manager δεν το εμφανίζει έτσι.

• Παιδιά πάω να κάνω αυτόν τον οδηγό για να βάλω China Developer (V6.7.7) και μετέπειτα να ξεκλειδώσω(έχω κάνει αίτημα) και να βάλω ελληνική ρομ αλλά κολλάω στο 8γ. το έχει κάνει κανείς άλλος να με βοηθήσει.?

• παιδιά ξεκίνησα την διαδικασία αλλά κόλλησα στο 8 γ. κάνεις reboot αλλά ξανά ανοίγει κανονικά το κινητό και φορτίζει δεν γίνεται μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει το φωτάκι κόκκινο δηλαδή. Τι κάνω τώρα? Επίσης στις συσκευές φαίνεται έτσι:

• Οκ θα την αλλάξω.! Γενικά ποια είναι η καλύτερη ρομ? δηλαδή αν αξίζει να βάλω κάποια άλλη εκτός της official με ελληνικά ή αγγλικά να ασχοληθώ. Η μπαταρία με ενδιαφέρει να κρατάει και η κάμερα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

• Χαίρετώ την παρέα! Μόλις το πήρα στα χέρια μου το mi max 3/32 σε χρυσό.. μεγάλο αλλά πολύ όμορφο! Σιμ έχω νάνο και έχω και κάρτα μνήμης. πως θα τις βάλω και τις 2? γίνετε? ή πρέπει να πάω να πάρω πιο μεγάλη σιμ για να χωράει στην υποδοχή 2? Μόλις το επεξεργαστώ θα επιστρέψω για επιπλέον ερωτήσεις. Edit: Το άνοιξα χωρίς να βάλω ακόμα την κάρτα μνήμης. Βάζω screenshot από το κιν. από τις ρυθμίσεις καθώς και από όλες τις εφαρμογές που έχω Να πω ότι θέλω να είναι στα αγγλικά το κινητό και να παίρνει…

• Παιδιά τι πρέπει να προσέξω πριν πάρω το κινητό μεταχειρισμένο από άλλον που το έχει δουλέψει ήδη.? Ρωτάω για να μην έχω πρόβλημα μετά με κωδικούς και τέτοια.

• Νέος κάτοχος xiaomi mi2s 16gb

fotis_lyk - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Και ποια ρομ να βάλω για να είναι όσο το δυνατόν χωρίς προβλήματα? Η να το αφήσω και να περιμένω stable? αυτά που μου βγάζει στο updater να τα κάνω?

Μήνυμα

Λοιπόν, στο κινητό έχουμε την 4.1.1 JRO03L Και Miui version miui-jlb21.0. Το κινητό το έχει ένας απλός χρήστης οπότε θέλω κάτι stable να μην έχει θέματα.

Μήνυμα

Γεια σας, φίλος μου(λίγο άσχετος) πήρε χθες το xiaomi mi2s 16gb. Πρώτη επαφή με miui και για μένα. Θέλω κάποιες βοήθειες. Στην γλώσσα είχε ελληνικά το βάλαμε και τα μισά είναι ελληνικά και τα μισά αγγλικά. Επίσης στο Mi market είναι όλα κινέζικα. Πως γίνετε να τα κάνουμε όλα ελληνικά.; επίσης δεν μπορώ να κατεβάσω από play store ούτε να κάνω αναβαθμίσεις, αργεί πάρα πολύ, και στο κατέβασμα και στην εγκατάσταση που δεν τελειώνει ποτέ.