Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 39.
-
Παιδιά καλησπέρα, πρόκειται για το κινητό της συζύγου, POCO X3 nfc, 6-64, το έχει περίπου 1,5 με 2 χρόνια, και ενώ το τελευταίο καιρό σχεδόν κάθε πρωί της έκανε επανεκκίνηση μόνο του μόλις το άνοιγε, πλέον τις τελευταίες 2 μέρες τα έπαιξε. Προχθές ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις μόνο του χωρίς να της δίνει επιλογή για fastboot κλπ. Μετά από λίγο ξεκίνησε μόνο του... Σβήσαμε κάποιες φοτο και εφαρμογές γιατί το είχε ψιλοφορτώσει και μετά από κάποιες ώρες ξαναπαρουσίασε το ίδιο θέμα αλλά μο…
-
Και ρωτάω εγώ τώρα γιατί να της βάλω official και οχι την τελευταία XTRV που είχε βγει τότε; STABLE πάντα... Η πεθερά μου θα είναι ικανοποιημένη με ότι κ να της βάλω και εγώ θέλω τη λιγότερη μανούρα... Μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός; Η απλά ακολουθώ τα βήματα του αρχικού οδηγού του LALAS και απλά καταβάζω την τελευταία XTRV αντί για OFFICIAL; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.... Την παρακάτω φοράει τώρα...
-
Εντάξει όλα καλά με την αναβάθμιση, σε ευχαριστώ πολύ amavroudis!!!! Καλό βράδυ και καλή υπομονή στην καραντίνα
-
Για να είμαστε σίγουροι δεν επιλέγω κάτι άλλο πριν συνεχίσω με την εκκαθάριση; Με συγχωρείτε αλλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος για τα βήματα που κάνω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69021/
-
Καλησπέρα και πάλι, μήπως γνωρίζουμε πριν φλασάρω την νέα μου xtrv τα wipes που πρέπει να κάνω για να μη κάνω κάποια πατάτα κ τρέχω μετά! Ευχαριστώ κ πάλι για το χρόνο σας... Έχω περάσει τη νέα rom στη συσκευή μου κ έχω γίνει προγραμματιστής επιλέγοντας ενεργοποίηση ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ USB μη πειράζοντας κάτι άλλο σε αυτές τις ρυθμίσεις...
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και καλή συνέχεια στη καραντίνα...
-
Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ από 12.0.2.0 να πάω κατευθείαν στη XTRV 12.0.5.0 ή χρειάζεται να περάσω και τις προηγούμενες μία προς μία (2-3) πριν καταλήξω στην τελευταία όπως διαπιστώνω XTRV stable του συγκεκριμένου μοντέλου; Οι ονομασίες των παραπάνω ROM αναφέρονται αναλυτικά στον τίτλο του νήματος για αποφυγή λανθασμένων εκτιμήσεων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας...
-
Tom top μουφα οι προσφορές?
ΜήνυμαΤο ίδιο μου έκαναν και μένα με 1 από τις δύο παραγγελίες που τους έκανα τις προηγούμενες μέρες... (PAYPAL) Μερικές μέρες αργότερα και ενώ η 1 παραγγελία προχωρούσε η άλλη ήταν σε αναμονή (τις έκανα με 1 ώρα διαφορά!!!) και πριν προλάβω να τους ρωτήσω γιατί..... μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα: Dear ..............., Thanks for shopping with us. As the logistics has increase the prices level, would you like to pay 10 USD for the ship cost so that we can send your order. Hope for your kindly unders…
-
Όσον αφορά το Redmi K20 pro την πρώτη φορά μετά από xiaomi.eu|stable στο TWRP (twrp_raphael_3.3.1_03-12-2019_blue_ss.img) πατώντας install μου έβγαλε κρυπτογράφηση αντί της rom, οπότε χρειάστηκε και format data, πέρασμα της rom στη συσκευή για δεύτερη φορά και μετά το install μου την έβγαλε κανονικά, την πέρασα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Να μη ξεχάσω να ευχαριστήσω τον NasDriver (εκτός από τον MIUI_ART και τους υπόλοιπους γνώστες) για την ανεκτίμητη βοήθειά του στην ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Conad07 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα , που μπορώ να τη βρω (XTRV-20.3.19) για REDMI K20 pro,γιατί στις λίστες του φόρουμ που ψάχνω δεν υπάρχει ή δε ξέρω που να τη βρω... Ευχαριστώ.....
-
Conad07 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, τελικά εγκατέστησα τη 10αρα που φαίνεται από κάτω στο Redmi Κ20 pro, μπορώ να πάω με ασφάλεια σε xtrv android 10 με το twrp που χρησιμοποίησα ήδη (twrp_raphael_3.3.1_03-12-2019_blue_ss) ή χρειάζεται να περιμένω για ασφάλεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69390/
-
Conad07 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες. Διάβασε πρώτα και μετά ξεκίνα την διαδικασία.. Δεν θυμάμαι να έχω ανεβάσει κανένα twrp συμπιεσμένο σε μορφή ζιπ. ” Έχεις δίκιο δεν είναι αρχείο zip αλλά .img Αυτά μου βγάζει το αρχείο που κατέβασα όταν προσπαθώ να το ανοίξω... Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Προσπαθώ να το ανοίξω και να πάρω το αρχειάκι recovery.img να το τοποθετήσω στο φάκελο ADB... "Οπότε κάνουμε extract το αρχείο zip που κατεβάσαμε νωρίτερα και μεταφέρουμε το recovery.im…
-
Conad07 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, κατέβασα μόλις το τελευταίο zip για το REDMI K20 pro twrp, πάω να κάνω extract και μου ζητάει κωδικό!!!!!!! Μήπως έχει ξεχαστεί κάτι ή πρέπει να κάνω εγώ κάτι;
-
Καλησπέρα, σε όλους, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε πριν αγοράσω κάτι; Χρειάζομαι ένα Tablet και ψάχνοντας έχω καταλήξει στο Lenovo Tab P10 κ στο Xiaomi Mi Pad 4 Plus... Το Xiaomi δεν το βρίσκω στην αντιπροσωπεία αλλά ούτε καν στα κεντρικά της Xiaomi παρά μόνο σε κάποια σκρουτζομαγαζα κ στο bangood (αρκετά καλύτερη τιμή βέβαια). Το δε Lenovo στο Σκρουτζ το βρίσκω σε καλουτσικη;;; τιμή για να μη παραγγείλω από έξω. Στα χαρακτηριστικά το Xiaomi υπερέχει αλλά τι γίνεται με την εγγύηση αν το πάρω από έ…
-
(Hidden Content) Από Conad07 +1 ακόμα!!!! Καλή επιτυχία
-
(Hidden Content) Ψήφισα και γω ως Conad07 βεβαίως βεβαίως!!!! Καλή επιτυχία