Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
- Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση, σου στέλνω τη φωτό και ρωτώ επίσης αν κάνει αυτός ο οδηγός... - Δεν έχω κάρτα sd πάντως... =============== Μαι 8th 2017, 9:32am =============== Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Καλημέρα σε όλους, γνωρίσει κάποιος αν μπορώ να περάσω κατευθείαν (χωρίς επιπλέον προβλήματα) την (Μarshmallow) xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zi από την (Lolipop) 5.1.1 stable που έχω τώρα ή θα πρέπει να περάσω πρώτα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip και μετά την επόμενη stable που βγήκε στη συνέχεια;;;;;
-
Θα με βόλευε να το κερδίσω... Καλή τύχη σε όλους και ο πιο τυχερός ας...
-
+1 χθες και +1 σήμερα... Πάμε γερά παιδιά,, Καλή Χρονιά σε όλους!!! Conad07
-
Καλησπέρα, επειδή από Unofficial θα βάλω Official ROM και έπειτα θα περάσω και κάποια Ελληνική ROM μετά από τις συζητήσεις που διάβασα στο Forum η καλύτερη λύση είναι να μείνω σε Lollipop και να μην πάω, ακόμα τουλάχιστον, για Μαρσαλμαλοου για να έχω τα λιγότερα δυνατά, αν έχω, προβληματάκια... Η συσκευή μου: Redmi Note 3 Pro (3G32G) Είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος ή κάποια το ανάλογο λινκ για το λόλιποπ; Σας ευχαριστώ...
-
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας αλλά δεν έχω καν 64bito Η/Υ που διάβασα ότι χρειάζεται για τους παραπάνω οδηγούς (υπάρχει ένα για 32bito αλλά είναι Beta). Έχω MI Account, μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά το μετά με προβληματίζει γιατί δεν έχω κουράγια αλλά ούτε και χρόνο να αφιερώσω. Αν υπάρχει κάποιος έστω να μου δείξει (με το αζημίωτο φυσικά) τις μετά το ξεκλείδωμα κινήσεις θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστώ και πάλι.
-
Σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε να μου αναφέρετε έναν ή περισσότερους τεχνικούς-προγραμματιστές στην Αθήνα-Αττική που να έχει κάποια εμπειρία στα Xiaomi γιατί το Redmi Note 3 Pro που μου εστάλει από Κίνα πριν 30 μέρες δείχνει συνέχεια -2% για μπαταρία χωρίς να αλλάζει με τίποτα. Προσπάθησα να ακολουθήσω κάποιες οδηγίες που διάβασα στο Ελληνικό αλλά και στο International Forum αλλά δεν κατάφερα κάτι ούτε θετικό ούτε αρνητικό... Έφαγα αρκετές ώρες και κόπο και πιστεύω οι περισσότεροι με καταλαβαίνετ…