Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Καλή επιτυχία σε όλους..
-
Παράθεση από gelis: “Παράθεση από absolutegod: “Παράθεση από gelis: “καλημέρα σε όλη την παρέα. μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα. έχω δυο κάρτες,1) κοσμοτε (θέση 1) 2) βονταφον (θέση 2) η βονταφον έχει δεδομένα, η κοσμοτε όχι. όταν πάω δε στις ρυθμίσεις των καρτών στην 2 μου έχει σαν επιλογές στο δίκτυο παροχου, ονόματα σημείου πρόσβασης- προτιμώμενος τύπος δικτύου- φορείς δικτύου. ενώ στην 1 (κοσμοτε) στο δίκτυο παροχου έχει μόνο την επιλογή φορείς δικτύου. …
-
Παράθεση από gelis: “καλημέρα σε όλη την παρέα. μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν κάποιος γνωρίζει η έχει το ίδιο πρόβλημα. έχω δυο κάρτες,1) κοσμοτε (θέση 1) 2) βονταφον (θέση 2) η βονταφον έχει δεδομένα, η κοσμοτε όχι. όταν πάω δε στις ρυθμίσεις των καρτών στην 2 μου έχει σαν επιλογές στο δίκτυο παροχου, ονόματα σημείου πρόσβασης- προτιμώμενος τύπος δικτύου- φορείς δικτύου. ενώ στην 1 (κοσμοτε) στο δίκτυο παροχου έχει μόνο την επιλογή φορείς δικτύου. ευχαριστώ εκ των προτέρων. να συμπληρώσω ότι έχω…
-
Σε redmi pro (omega) απο την .30 στην τελευταια χωρις fr ειναι ολα μια χαρα και δεν εχω διαπιστωσει κατι που να μην λειτουργει...ευχαριστω..