Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Προβλημα με το wifi

Nikos G. - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Έχω ενα θέμα με το wifi που μου έχει σπάσει τα νευρα και ελπίζω κάποιος να μπορει να βοηθήσει. Έχω το redmi note 5 global όχι ρουταρισμένο ούτε ξεκλείδωμενο. Όποτε μπαίνω στο wifi του σπιτιου μετα απο λίγο όταν σβήνει το κινητό, αποσυνδέεται με το wifi και όταν μετα απο λίγο ξεκλειδώσω την συσκευή (με το αποτύπωμα) όχι μονο δεν είναι συνδεδεμένο όπως είπα αλλά δεν υπάρχει και στην λίστα με τα τριγύρω δίκτυα, πρέπει να κάνω 2-3 ανανεώσεις δικτύων και μετά απο λίγο αποφασίζει ν…

• @John Papathanasiou εάν βρείς κάτι, ενημέρωσε γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι, θέλω να στέλνω και το k0d1 εκτός απο αυτά που αναφέρεις!

• αχααχαχχα κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά!!!

• @nickstath Δεν με αφήνει η γυναίκα μου, είναι δίκο της το τηλέφωνο και φοβάται να μην της το χαλάσω και της είπα με το που ξανα κολήσει θα του κάνω την αναβάθμιση, και ως δια μαγείας δεν ξανα κόλησε... Η δεν μου το είπε! χαχααχαχαχχαχαχα Πέραν της πλάκας, την έχω κατεβάσμένη και θα τη περάσω λογικά τις επόμενες μέρες.

• @nickstath dalvik & cache Μόνο και Install! Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πραγματικά πολύ! Δεν θέλω με τίποτα να αναγκαζόμουν να κάνω full wipe! Να 'σαι καλά!

• Καλησπέρα σε όλους! Βασικά αξίζει να κάνω αναβάθμιση απο stable 8.0.6.0 σε XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0; Η δικιά μου βγάζει συνέχεια κλείσιμο εφαρμογής και κολάει όταν το ανοίγω με αποτύπωμα. Και κάτι ακόμη πρέπει να κάνω wipe data και clean install η μονο wipe cache/dalvik;

• Αυτή την επιλογή την έιχα κάνει πριν καιρό με ρουτ και δεν θυμάμαι τι είχα επιλέξει. Νομίζω είπα να επιτρέπεται, αλλα δε παίρνω όρκο. ¨οταν έκανα wipe απο πάνω έλεγε fix file system ή κάτι τέτοιο.. Τέλος πάντων όλα πήγανε καλά και έκανε boot και όλα καλά. Θα ξέρω αλλη φορά να μην σβήνει η οθόνη όσο κάνω τέτοιες λειτουργίες. Σε ευχαριστώ

• Απέτυχε... Όταν πάτησα το volume+ και powerbutton με έβαλε σε download mode και απο εκεί πάτησα να μπεί στο recovery και άνοιξε το twrp. Εκανα wipe cache και dalvik/art έλεγε, μετά πάτησα install την stable 8060 έκανε extract image κανα 2-3 λεπτά και μετά μου βγάζει mount fail και μετά απο λίγο έσβησε το τηλέφωνο. πάτησα να ανάψει και μπήκε σε fastboot. Πατάω να ανάψει απλά μου κάνει ένα bootloop και μπήκε πάλι σε twrp... Τι να κάνω; Πάλι wipe cache/dalvik και μετά πάλι install;;; Το ξανα έκανα …

• Εννοείται πως έχω την stable 8.0.2.0 γιαυτό ρώτησα, το γράφω και στον τίτλο. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

• Καλησπέρα σε όλους! Όπως γράφω στον τίτλο θέλω να ρωτήσω, πώς κάνω αναβάθμιση απο την 8.0.2.0 στην 8.0.6.0, απλά κατεβάζω την ρομ, και την κάνω εγκατάσταση απο twrp χωρίς να κάνω wipe/factory reset; Θέλω όπως καταλαβαίνετε να μην χάσω ρυθμίσεις και δεδομένα.

• Παράθεση από prometheus: “Ευχαριστώ για τον οδηγό lallas ελπίζω να δουλεύει καλα οταν ερθει το κινητο γιατι ειναι για την γυναικα μου και θα με φαει ” Χθές που τον έκανα πράξη, δουλεύει άψογα! Διαβασε τον 2-3 φορές και κατέβασε όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι, για να είσαι έτοιμος.

• Τέλειος οδηγός, λειτουργεί 100%! Ευχαριστούμε!

• Πολύ καλός και κατατοπιστικός οδηγός! Δουλεύει άψογα σε redmi 3s. Το μόνο που με ανησύχησε είναι ότι κράτησε γύρω στα 15-20 λεπτά το φλασάρισμα και γύρω στα 10 λεπτά το first boot, κατα τα άλλα όλα πήγαν τέλεια! Ευχαριστούμε για τον οδηγό!

• Custom Rom για Huawei G620S

Nikos G. - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από requiem78: “Άψογα. Miui7 Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο σαιτ έχει δύο ρομ Την UPDATE V6.5.30 2016/06/15 και την ESTABLE BUILD 24/01/2016 V7.1.2.0 ποιά απο τις δύο έβαλες και είσαι ευχαριστημένος;

Μήνυμα

και όλα δουλεύουν σωστά τόσο καιρό, ή την άλλαξες; μια miui 7;

• Τα έχω όλα έτοιμα! Εχω διαβάσει και τον οδηγό 5-6 φορές, όσο περιμένω την συσκευή μου, και τα έχω όλα κατεβασμένα Εκτιμώ την συμβουλή σου πάντως!

Μήνυμα

Σκέφτομαι να περάσω και εγώ σε ενα δεύτερο τηλέφωνο και θα ήθελα αν μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ρομ που έβαλες στο huawei g620s; και αν γίνεται κανένα λινκ. Ευχαριστώ

• Πολύ κατατοπιστικός οδηγός! Ανυπομονώ να έρθει το κινητό για να τον ακολουθήσω

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Όσο περιμένω το κινητο (Xiaomi redmi 3s) απο το vickmall με την original rom (chinese/english) όπως πρότεινε και filosofos77 είπα να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα, όλα πήγαν καλά και τώρα περιμένω για έγκριση. Μόνο σε μια στιγμή έλεγε κατι κινέζικα με το που πάταγα unlock, αλλα στην μετάφραση έλεγε ότι πρέπει να τους δώσω ένα Nickname για το φορουμ! Το έδωσα και μετά πήγαν όλα σύμφωνα με τον οδηγό! Το λέω μήπως κάποιος άλλος συναντήσει το ίδιο θέμα.