Με 10.3.3 σε εμένα τα παντα δουλευουν ρολοι...Με το GPS δεν εχω παρατηρήσει καποιο προβλημα...Μπορει να είναι πισω απο dev αλλά δεν εχω βρει καποιο bug...
Καλησπέρα παίδες.Όταν κλείνετε το τηλέφωνο και έχετε ξυπνητήρι ανοιγει να χτυπήσει στο δικό σας;Εμένα παρεμενει κλειστό με την τελευταία αναβάθμιση.Να του κανω hard reset;
Παίδες γιατί έχω μπερδευτεί λίγο μέχρι στιγμής πια προτείνεται για καθημερινή χρήση;Έχω βάλει την 5.1 που λέει σταθερη αλλα και εκεί έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις...Να δοκιμάσω κάποια άλλη για καλύτερα αποτελέσματα;Με ενδιαφέρει κυρίως για βράδυ.
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Καλημερα και καλο σ/κ παιδια!!! Ερωτηση, ειμαι με xiaomi.eu Miui 10 | 8.9.20 εδω και κανα διμηνο σχεδιον, κανω αναζητηση για update και μου βγαζει οτι ειμαι στο τελευταιο! Δεν εχουν βγαλει καποιο update τα αλανια η σε εμενα εχει στραβωσει η δουλεια? Ολα δουλευουν ρολοϊ δε λεω το μονο κακο ειναι το 1+ λεπτο σε καθε επανεκκίνηση... Φίλε μου εγώ έχω την 10.0.2.0 stable miui 10 global!Μήπως πρέπει να αλλάξεις χώρα και να ξανα ψάξεις για update; ”