Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• Όμορφα μετά από υπερπροσπάθεια έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. Τώρα όσο καιρό περιμένω μπορώ να κάνω κάτι εύκολο να βάλω μια global ελληνική έκδοση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινεζάκι μου;

• Μιχάλη σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά και θα ήθελα να βάλω την ελληνική. αλλά επειδή από τεχνολογία κινητών τα ζώα μου αργά δεν νομίζω να τα καταφέρω. Ήδη προσπάθησα μεσο του οδηγού να κάνω αίτηση για bootloader και έχω κολλήσει στο 2 βήμα δεν μπορώ να βρω το flash unlock. Οπότε εγώ να βάλω την ελληνική αλλά μέχρι να την βάλω από τις ερωτήσεις εσύ μπορεί να πας σε τρελοκομέιο

• Παράθεση από zt654: “Με το play store βολεύτηκες; ” Δεν το δα ακόμα το βιντεάκι σου αδερφέ προσπαθώ ακόμα να βρω καμμιά ρομ που να χει και ελληνικά το playstore είναι το λιγότερο στην τωρινή μου κατάσταση

• Μα μεσο Misuite την εγκατέστησα. Και όταν κατεβάζω και πάω να βάλω την official Global μου βγάζει μήνυμα verify update package problem

• Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά, Πριν καμμιά βδομάδα κόλλησα κάποιο adware στο κινητό που και μετά από format παρέμενε και μου πετούσε συνεχώς διαφημίσεις σε όλες τις εφαρμογές και σε αυτές του κινητού (άλμπουμ,ημερολόγιο, αριθμομηχανή κ.λ.π.) Διάβασα τον οδηγό των παιδιών πώς να κάνω flash την ρομ μου μέσω MiSuite και μου έκανε update στην έκδοση V8.0.7.0 Stable. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι σε αυτήν την έκδοση μισά είναι αγγλικά και μισά κινέζικα δεν έχει καθόλ…