Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 130.

• Αγγελιες

guantanamo4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

καλησπερα θελω να μαθω πως μπορω να ανεβασω για αγγελια ζητησης ??? τι κριτηρια χρειαζονται??

• Τριμερής Κλήση

guantanamo4 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παίζει να είναι κανένα bug της Ρομ οπότε μια βδομάδα υπομονή θα το αναφέρω να το φτιάξουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τριμερής Κλήση

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κανείς κάτι από αυτό που μου βγάζει ';; η κλήση γίνεται σε έναν φίλο μου που Τον έχω αποθηκεύσει 'αρχηγός' και ξαφνικά μόλις πιάσω γραμμή αλλάζει σε αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13395/ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• οταν ανοιγεις το τηλεφωνο μετα απο την Developer που εβαλες βαζεις τον λογαριασμο που εκανες αιτηση η μπαινεις μεσω αριθμο τηλεφωνου στο λογαριασμο MI

• εχω την εντυπωση πως σε δικτυο WIND/Q δεν ερχεται μηνυμα τουλαχιστον στο δικο μου δεν ηρθε ποτε

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παιδια θα σας πω και εγω τι λαθος εκανα στην αρχη και δεν μπορουσα ισως εχετε το ιδιο προβλημα και εσεις....ενω ειχα δηλωσει ξεκλειδωμα με τον λογαριασμο μου Eustathios4@gmail.com οταν περασα την developer στο πρωτο σταδιο(γιατι μονο με Developer λειτουργει το ξεκλειδωμα) στην συσκευη μου δεν εμπαινα με τον ιδιο λογαριασμο απλα εβαζα τον αρι8μο του κινητου μου και δημιουργησε καινουριο λογαριασμο και νομιζα οτι ειναι το ιδιο ακριβως για αυτο φροντιστε να ειναι ιδιοι οι λογαριασμοι την ωρα του ξε…

• Πρόσεχε να είναι global η rom εγώ την είχα πατήσει έτσι και είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα και ότι είχε σχέση με google εφαρμογή δεν δούλευε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bootloader

Μήνυμα

ολα κομπλε εγινε ειμαι πλεον με unlock kai GTV ολα καλα ευχαριστω

• Παράθεση από nassos: “έχει ξεκλειδώσει κανείς το Note 3, να μου πει άμα λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμa ” φιλε δουλευει κανονικοτατα απλα εχω την αισθηση οτι εγινε κλασματα πιο αργο

• Επιτελους το εκανααααααααααααα no more spam from me .... ολα κομπλε... να ρωτησω κατι εβαλα την Dev την τελευταια ελληνικη στο επομενο update τι πρεπει να κανω απλα το κατεβαζω το περναω μεσα και μεσω updater το κανω η θελει τιποτα αλλο

• καλημερα σε ολους απο εχθες το βραδυ προσπαθω να περασω την ελληνικη ρομ και ακολουθω βημα βημα τον οδηγο οταν ομως γραφω στο cmd adb reboot bootloader μου βγαζει ενα reboot bootloader is disabled και δεν μπορω να συνεχισω παρακατω...τι παιζει ?

• rom

Μήνυμα

αυτήν την πρώτη

• rom

Μήνυμα

εννοώ αυτήν που έχει εδώ στο σαιτ νομίζω ευρωπαϊκή είναι δεν έχει τίποτα το κινέζικο

• rom

Μήνυμα

μηπως γνωριζει κανεις απο STABLE 7.1.6.0 πως θα περασω developer για να κανω το unlock mou ?

• bootloader

Μήνυμα

λοιπον ανοιγω το unlock tool βαζω στοιχεια και μου λεει να σβησω το κινητο να το ανοιξω με volup+power για να πατησω unlock kai na ginei αλλα μολις το συνδεω μου γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να περασουν προγραμμα οδηγησης νεου λογισμικου και δεν μπορω να πατησω unlock

• bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “fastboot mode και σύνδεσε την στον ” στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να περασω developer rom για να ξεκλειδωση ακολουθω πιστα τις οδηγιες αλλα στην εγκατασταση λεει οτι προβλημα πακετου εγκαταστασεις...τι φταει

• bootloader

Μήνυμα

εχω την 7,1,6 απο εδω την στειμπλ εχω διαβασει τον οδηγο τωρα θα προσπαθησω...ευχαριστω για ολα μολις τα καταφερω θα σας ενημερωσω