Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 130.
-
Αγγελιες
Μήνυμακαλησπερα θελω να μαθω πως μπορω να ανεβασω για αγγελια ζητησης ??? τι κριτηρια χρειαζονται??
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΠαίζει να είναι κανένα bug της Ρομ οπότε μια βδομάδα υπομονή θα το αναφέρω να το φτιάξουν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κανείς κάτι από αυτό που μου βγάζει ';; η κλήση γίνεται σε έναν φίλο μου που Τον έχω αποθηκεύσει 'αρχηγός' και ξαφνικά μόλις πιάσω γραμμή αλλάζει σε αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13395/ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεχω την εντυπωση πως σε δικτυο WIND/Q δεν ερχεται μηνυμα τουλαχιστον στο δικο μου δεν ηρθε ποτε
-
ΜήνυμαΠαιδια θα σας πω και εγω τι λαθος εκανα στην αρχη και δεν μπορουσα ισως εχετε το ιδιο προβλημα και εσεις....ενω ειχα δηλωσει ξεκλειδωμα με τον λογαριασμο μου Eustathios4@gmail.com οταν περασα την developer στο πρωτο σταδιο(γιατι μονο με Developer λειτουργει το ξεκλειδωμα) στην συσκευη μου δεν εμπαινα με τον ιδιο λογαριασμο απλα εβαζα τον αρι8μο του κινητου μου και δημιουργησε καινουριο λογαριασμο και νομιζα οτι ειναι το ιδιο ακριβως για αυτο φροντιστε να ειναι ιδιοι οι λογαριασμοι την ωρα του ξε…
-
bootloader
Μήνυμαολα κομπλε εγινε ειμαι πλεον με unlock kai GTV ολα καλα ευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nassos: “έχει ξεκλειδώσει κανείς το Note 3, να μου πει άμα λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμa ” φιλε δουλευει κανονικοτατα απλα εχω την αισθηση οτι εγινε κλασματα πιο αργο
-
rom
Μήνυμααυτήν την πρώτη
-
rom
Μήνυμαεννοώ αυτήν που έχει εδώ στο σαιτ νομίζω ευρωπαϊκή είναι δεν έχει τίποτα το κινέζικο
-
rom
Μήνυμαμηπως γνωριζει κανεις απο STABLE 7.1.6.0 πως θα περασω developer για να κανω το unlock mou ?
-
bootloader
Μήνυμαλοιπον ανοιγω το unlock tool βαζω στοιχεια και μου λεει να σβησω το κινητο να το ανοιξω με volup+power για να πατησω unlock kai na ginei αλλα μολις το συνδεω μου γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να περασουν προγραμμα οδηγησης νεου λογισμικου και δεν μπορω να πατησω unlock
-
bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “fastboot mode και σύνδεσε την στον ” στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να περασω developer rom για να ξεκλειδωση ακολουθω πιστα τις οδηγιες αλλα στην εγκατασταση λεει οτι προβλημα πακετου εγκαταστασεις...τι φταει
-
bootloader
Μήνυμαεχω την 7,1,6 απο εδω την στειμπλ εχω διαβασει τον οδηγο τωρα θα προσπαθησω...ευχαριστω για ολα μολις τα καταφερω θα σας ενημερωσω