Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-130 από 130.

• bootloader

guantanamo4 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους εχω κανει αιτηση και μαλλον εγκριθηκε γιατι μολις μπαινω στο unlock tool βαζω username μου λεει να κλεισω το τηλ και να κρατησω πατημενο το volume+power buttons και να το συνδεσω στον υπογιστη μολις το κανω ο υπολογιστης προσπαθει να κανει εγκατασταση λογιστιμου προγραματος αλλα δυστηχως βγαζει οτι δεν εγινε σωστη εγκατασταση και δεν μπορω να προχωρησω παρακατω... κανεις που να εχει καποια λυση ?

• 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων. 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκ…

• Πρόβλημα Ρομ

Μήνυμα

σε ευχαριστω πολυ εχω περασει την προσωρινη οπως λες και εσυ αλλα ρε γαμωτο κοντευει 20 μερες και ακομα δεν εχω λαβει απαντηση εκανα αιτηση και 2 φορες εκανα αναφορα στο σαιτ αλλα ακομα τιποτα

• Πρόβλημα Ρομ

Μήνυμα

ss

• δυστυχώς από ότι διάβασα χρειάζεται unlock έχω κάνει αίτηση αλλά τίποτα ακόμα χίλια συγνώμη για την βιασύνη

• Πρόβλημα Ρομ

Μήνυμα

Μια που βρήκα πως θα κάνω ένα σωστό ποστ και όχι όπου να ναι παιδιά είμαι καινούριος και δεν έχω ιδέα όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ!!!έχω ένα redmi note 3 32/3 prime είχα την έκδοση την 7.0.19 stable και μπήκα στο σαιτ της miui και κατέβασα την 7.2.3.0 την γνήσια stable δυστυχώς όταν την πέρασα είχε μόνο κινέζικακαι αγγλικά και σταμάτησε να δουλεύει το Viber καθώς και οτιδήποτε google Play store gmail μόλις πάω να τα ανοίξω κολλάνε στο checking info καμιά λύση κάνεις

• χίλια συγνώμη αδερφέ είμαι στην δουλειά και δεν βγάζω άκρη με το φόρουμ για αυτό το ποσταρα τρεις φορές έχω το redmi note 3 prime

• παιδιά είμαι καινούριος και δεν έχω ιδέα όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ!!!έχω ένα redmi note 3 32/3 prime είχα την έκδοση την 7.0.19 stable και μπήκα στο σαιτ της miui και κατέβασα την 7.2.3.0 την γνήσια stable δυστυχώς όταν την πέρασα είχε μόνο κινέζικακαι αγγλικά και σταμάτησε να δουλεύει το Viber καθώς και οτιδήποτε google Play store gmail μόλις πάω να τα ανοίξω κολλάνε στο checking info καμιά λύση κάνεις

• παιδιά είμαι καινούριος και δεν έχω ιδέα όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ!!!έχω ένα redmi note 3 32/3 prime είχα την έκδοση την 7.0.19 stable και μπήκα στο σαιτ της miui και κατέβασα την 7.2.3.0 την γνήσια stable δυστυχώς όταν την πέρασα είχε μόνο κινέζικακαι αγγλικά και σταμάτησε να δουλεύει το Viber καθώς και οτιδήποτε google Play store gmail μόλις πάω να τα ανοίξω κολλάνε στο checking info καμιά λύση κάνεις

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ευχαριστουμε για την κληρωση και στους 2 σας