Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.

• Τι; Υπάρχει και πιο νέα;Μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο link και το πώς να την περάσω; Σε ευχαριστώ bro !

• Καλημέρα φίλοι μου . Έβαλα την rom που προτείνεται στο xiaomi redmi note 3 (kenzo),λειτουργούν όλα τέλεια απλά παρατήρησα ελλείψεις στην γραμματοσειρά της σελιδας σας . Χρησιμοποίησα τον browser της rom βεβαίως.Στον mozzila δεν έχω πρόβλημα με την σελιδα . Π.χ. :

• NasDriver Στην δική μου περίπτωση ο bootloader έχει ξεκλειδωθεί ήδη μία φορά ,χρειάζεται να ξανακάνω την ίδια διαδικασία ξεκλειδώματος ;

• Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις εκ νέου την ελληνική ρομ....το backup από TWRP μπορείς να το επαναφέρεις εάν περάσεις ξανά TWRP. Αν όμως πήρες backup όταν είχες πρόβλημα, θα σου επαναφέρει και το πρόβλημα. ” Το πρόβλημα που είχε ήταν hardware ,συγκεκριμένα στο digitizer οπου και αλλάχτηκε. Δεν ξέρω πως να συνεχίσω .Ειμαι με την china stable ,πρέπει να ξαναξεκλειδώσω bootloader και να περάσω twrp ,για να βάλω το backup .Σωστα; -Πως ξεκλειδώνω bootloader ,πρέπει να …

• Παράθεση από NasDriver: “ Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Όπως έιχα πει δεν μπαίνω συχνά και δεν σε ευχαρίστησα για την τελευταία φορά μιάς και μου δούελεψε αυτό που μου πρότεινες. ” Ποια ρομ έχεις τώρα ? ” Kαλησπέρα ,είμαι με την ''Redmi 4 Latest China Stable''.

• NasDriver καλησπέρα . Όπως έιχα πει δεν μπαίνω συχνά και δεν σε ευχαρίστησα για την τελευταία φορά μιάς και μου δούελεψε αυτό που μου πρότεινες. Πήρα και backup μάλιστα μέσω twrp έτσι ωστέ όταν θα το πάρω αύριο να το επαναφέρω .Το πρόβλημα είναι οτί δεν ξέρω πως . Μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις ; Παράθεση από Konstantinos s: “Παιδιά καλημέρα, είμαι σε μια φάση το πετάω δεν το πετάω μέχρι που είδα το νήμα σας και κατάλαβα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας . Το κινη…

• Σωστά έχεις δίκιο .Σχετικά με το : -Πρώτα κλειδώνω bootloader και μετά περνάω την chinese stable(έχεις κάποιο link για αυτήν);Τι συνιστάται ;

• Σε ευχαριστώ . -Πρώτα κλειδώνω bootloader και μετά περνάω την chinese stable(έχεις κάποιο link για αυτήν); Το κινητό μου επίσης είχε την miui global 8.0 stable 8.0.3.0.0(MCECNDG) και όχι αυτήν που προτείνεις . -Λές να έχω πρόβλημα με την εταιρεία ,αμα τους το στείλω με άλλη; Θα φαίνεται πάντως σαν να έχει γυρίσει σε ''εργοστασιακές ρυθμίσεις'',λες να κοιτάξουν rom ;

• Παιδιά καλησπέρα . NasDriver φίλε μου δεν ειμαι συχνός επισκέπτης ,σου ζητώ συγνώμη .Μόλις τώρα είδα το μηνυμά σου . Ξαναμπήκα στο θέμα που είχα ανοίξει ,γιατί το κινητό μου παρουσίασε ένα πρόβλημα στο μέσο της οθόνης .Συγκεκριμένα χάνεται η επαφή του digitizer την lcd ,απο το μίσο της οθόνης και κάτω για ένα πόντο .Είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζουν τα digitizer . Για να το ξεκλειδώσω σήμερα χρησιμοποίησα το otg cable με mouse και παρατήρησα πως μια χαρά δουλεύει το βελάκι στο σημείο πο…

• Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “Είχα unofficial rom και μόλις πέρασα την κινέζικη stable το τηλέφωνο σταμάτησε να κάνει ή να δέχεται κλήσεις. Προσωρινά έβγαλα την κάρτα sd και σε εκείνο το slot πέρασα την sim (έπρεπε από microsim να την κάνω sim και να μείνω χωρίς sd). Στη συνέχεια πέρασα ελληνική stable και το πρόβλημα παρέμεινε μέχρι να φλασάρω τα 3 modem και το τηλέφωνο να γίνει πάλι λειτουργικό με κάρτα sim + κάρτα sd. Δε νομίζω να σε βοήθησα καθόλου με αυτό. Βλέπω σαν τοποθεσία δηλώνεις Ρουμανί…

• 'Οταν πιο πάνω λεω το ξαναφλάσαρα ,εννοώ ξαναφλάσαρα τα modem .Ε,μόλις τα ξαναφλάσαρα άλλαξαν και τα δύκτια . Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι ,πάλι roms με βλέπω να αλλάζω .Τι πρόβλημα έχεις/είχες και πως το αντιμετώπισες ;

• Κάποιος ρε παιδιά ,να βοηθήσει ;Όχι βρε φίλε ,με την Ελληνική είμαι που μου πρότεινες !Ακολούθησα όλους τους οδηγούς κατά γράμμα !Και τα 3 ναι .

• Tα δοκίμασα και τα 3 . Τα φλάσαρα 2 φορές ,τώρα δεν παίζει το 4g και παίζουν τα άλλα 2. Το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις πήγα απο την unofficial στην dev china για να ξεκλειδώσω .Μήπως να γύρναγα στην stable ;

• Μία μεγάλη καλημέρα σε όλους . Φίλε μου Gaiokthmonas μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου και σε ευχαριστώ. Η άδεια ήρθε , για να δούμε αν θα δημιουργηθούν παραπάνω απορίες . Σας ευχαριστώ όλους 1000κις. =============== Φεβ 11th 2017, 8:41pm =============== Λοιπόν ...Ακολούθησα κατα γράμμα όλους τους οδηγούς,όλα καλά με την rom ,ωραία μεταφραση αλλά δυστυχώς διημιουργήθηκε πρόβλημα με το σήμα, μόνο στο 2g .3g και 4g κανονικά το σήμα τους . Ακολούθησα τον όδηγο επίλυσης του προβλήματος αυτού αλλά δυστυχ…

• Παιδιά κοιτάξτε τι έγινε ... Νόμιζα οτί η άιτηση γίνεται στον υπολογιστή(δεν λέει με σαφήνεια το άρθρο) ,γιατί πατώντας πάνω στο unlock της παρακάτω σελίδας Apply for unlocking Mi devices με έβγαζε να κατεβάσω το mi unlock και αυτό με την σειρά του μου έβγαζε το error που σας είπα πιό πάνω . Μπαίνωντας απο το κινητό όμως για να κάνω την αίτηση ,φτάνωντας στο σημείο που συμπληρώνεις την φόρμα με το τηλεφωνό σου κτλ ,όταν φτάνεις στο σημείο που ζητάει να επαληθεύσεις το captcha κωδικό ,το captcha …

• ΟΚ . Σε ευχαριστώ .

• Δεν εχω ρε γαμώτο . Εν το μεταξυ ολη η διαδικασία φλασαρίσματος εγινε κανονικα , το σήμα του κινητού φαίνεται κανονικα ,δεν μπορω να κανω κλησεις ούτε να δεχτω (το έχει η σύζυγος αυτην την στιγμή )!!! Να φτιάξω αλλον λογαριασμό ,τι να κάνω;Και το νούμερο που έχει συνδεθεί με αυτο το κινητό ; Τι μπέρδεμα,δεν μου εχει ξανατυχει...

• Your device isn't supported by Mi Unlock Παράθεση από stamatisv: “θα έχεις μόνο αγγλικά ή κινέζικα στα μενού. Εγώ πχ χρησιμοποιώ αγγλικά μενού γενικά οπότε αυτό δεν μου ήταν πρόβλημα καθόλου. Επίσης δεν έχει google play, μπορείς να το βάλεις όμως απο το xiaomi market. Κατά τα άλλα δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο άλλο θέμα ” Παιδιά το κινητό με έχει απογοητεύσει ... Αν ήξερα οτί είναι τόσο δύσκολη φάση δεν θα το έπαιρνα .Και το redmi note 3 pro με κούρασε αλλά όχι και έτσι ...Τα έχω φτύσει και δου…

• Ειναι λειτουργική η dev ; Εννοω,μπορω να κανω τα πάντα με αυτή μεχρι να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω Ελληνική;