Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.
-
Δυστυχώς ο bootlloader είναι κλειδωμένος . Μπήκα στο Mi unlock v1.1 και αφού συνδέθηκα για να αιτηθώ μου έβγαλε το ''Your device isn't supported by Mi Unlock'' . Κατεβάζω απο εδω en.miui.com/download-318.html την developer rom και θα την βάλω στην sd με σκοπό να την περάσω μέσω update ,γιατί από ότι κατάλαβα απο εχθές που διάβαζα είναι ο μόνος τρόπος . Ο θεός βοηθός .- *Edit Mόλις πάω να περάσω το update κολλάει στην λήψη πληροφοριών συσκευής και μου βγάζει error ''Αδυναμία επαλήθευσης του πακέτ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μαϊμού - unofficial - πειραγμένη ρομ έχει. Κάνε αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και αυτήν την αίτηση να τρέχει ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” NasDriver Πάντως ,τώρα που το ξανασκέφτομαι ,το κινητό ήρθε σφραγισμένο .Περίεργο δεν είναι που έχει unofficial rom επάνω ; Επίσης το γεγονός πως η rom που είναι unnoficial δεν σημαίνει πως και κατά πάσα πιθανότητα έχει ξεκλείδω…
-
Καλησπέρα σας. Παρέλαβα από Ελληνικό κατάστημα το xiaomi redmi 4 standard και δεν είμαι ικανοποιημένος με την rom που φοράει .Καθόλου για την ακρίβεια ! Θα ήθελα να την αλλάξω αλλά πηγαίνοντας στο θέμα του ''unlock booloader '' είδα πως πρέπει να έχει το κινητό την Official Developer rom . Το κινητό δεν έχει αυτή άλλα αυτή miui global 8.0 stable 8.0.3.0.0(MCECNDG) . 1.Που μπορώ να βρω την official developer ;Υπάρχει κάποιο link να με βοηθήσετε ; 2.Αφού περάσω την rom και ξεκλειδώσω την συσκευή ,…
-
Το κατάφερα . Σας ευχαριστώ.
-
@derveni Τον έχω ξεκλειδώσει τον Bootloader είμαι οκ.Απο εδώ και πέρα πως συνεχίζω ; Θέλω να περάσω την Eλληνική rom που ακούω τα καλύτερα ! Ποια είναι αυτή και πως συνεχίζω απο εδώ και περα ; Σε ευχαριστώ για το άμμεσο reply .
-
Παιδιά καλησπέρα . Θα χρειαστώ μία βοήθεια για το κινητό μας(Κenzo) . Φοράει την MIUI Global 8.1 | Stable 8.1.1.0(MHOMIDI) .Επειδή όταν την παρέλαβα δεν είχε Ελληνικά είπα να περάσω μία stable με Ελληνικά μέχρι να μου έρθουν οι κωδικοί για να ξεκλειδώσω τον bootloader .Ακολούθησα δηλαδή την διαδικασία αυτού του νήματος .Οι κωδικοί ήρθαν κα το ξεκλείδωσα, θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε ένα link με την διαδικασία όπως και την τελευταία Ελληνική rom για να δω απο εδώ και πέρα πως θα συνεχίσω . …
-
Παράθεση από NasDriver: “Το miflash 2016.08.30 δεν χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή, κάνεις το flash. Αν πας για ελληνική ρομ καλύτερα βάλε την china dev Καλή χρονιά, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία thumbsup.png ” Εδώ νόμισα πως εννοούσες πως η china dev εχει ελληνικά .Σημερα αντιλήφθηκα πως εννούσες να βάλει πρώτα αυτή και μετά την ελληνική .Sorry man. Τεσπά και για να κλείσω αυτό το θέμα , δεν ακολούθησα την δική σου οδηγία .Τα λάθη έγιναν μερικά ποστ πιό πίσω .Και δεν έκανα τίποτα ανάποδα …
-
Γράφοντας china dev εννοείς China Developer και σε αυτό το νήμα μία είναι και δεν έχει Ελληνικά .Όταν δεν δίνονται άλλα στοιχεία για την διαδικασία ή για την Rom την ίδια ,αυτός που διαβάζει υποθέτει πως ο @NasDriver αναφέρεται σε αυτή του νήματος. Σωστά; Απο το νήμα : ''Τώρα κατέβασε τη ρομ που θες να περάσεις. Για αυτό έχεις τρεις επιλογές: α) China Stable (V7.2.2.0) : Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) β) Global Stabl…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Έβαλα και έβαλα όπως θα κατάλαβες απο 2 φορές την κάθε rom .Aυτό είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος να χάσω imei και wifi .Και πραγματικά καμία δεν μου εμφάνιζε Ελληνικά .Δεν μου είχε ξανατύχει να φλασάρω τέτοια συσκευή με κλειδωμενους bootloader κτλ .Τι να κάνω τώρα που έπιασα πάτο ; ” Για να ξέρεις που την πάτησες για να μην το ξανακάνεις, αυτά τα μπρος πίσω lollipop με marshmallow του τα προκάλεσαν όλα αυτά τα κουλά με το IMEI. XTRV the Gre…
-
Έβαλα και έβαλα όπως θα κατάλαβες απο 2 φορές την κάθε rom .Aυτό είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος να χάσω imei και wifi .Και πραγματικά καμία δεν μου εμφάνιζε Ελληνικά .Δεν μου είχε ξανατύχει να φλασάρω τέτοια συσκευή με κλειδωμενους bootloader κτλ .Τι να κάνω τώρα που έπιασα πάτο ;
-
psicho μήπως ξέρεις εσύ ; ''Υπάρχει κάποια rom βρε παιδιά που να υποστηρίζει Ελληνικά και να μην χρειάζεται να ξεκλειδώσω bootloader για να την εγκαταστήσω ;''
-
Ειμαι στην 3η αναβάθμιση μετα απο 2 gb ενημερώσεις και ακόμα στις γλώσσες έχω την Αγγλική και 2 Ασιατικές .Είσαι σίγουρος πως θα έρθει και η Ελληνική μετάφραση στην Global Stable ;;;Κάτι μου λέει πως όχι ... =============== Δεκ 31st 2016, 12:33am =============== Η Global Stable ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .Έκανα όλα τα updates φίλε μου και τσάμπα . Υπάρχει κάποια rom βρε παιδιά που να υποστηρίζει Ελληνικά και να μην χρειάζεται να ξεκλειδώσω bootloader για να την εγκαταστήσω ;
-
Στο νήμα που είμαστε λέει το εξής : Τώρα κατέβασε τη ρομ που θες να περάσεις. Για αυτό έχεις τρεις επιλογές: α) China Stable (V7.2.2.0) : Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) β) Global Stable (V7.1.8.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει προεγκατεστημένα τα Google Services, Play Store κλπ και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από DimitrisPapamichas: “έβαλα την Global Stable αλλα ρε παιδιά Ελληνικά δεν έχει μέσα ” Ποια έβαλες; Κάνε αναβάθμιση... θα πάρει. ” Global Stable (V7.1.8.0) Αυτή και δεν είχε στο μενου στα Ελληνικά .Δηλαδή μετα το update εμφανίζεται και η γλώσσα μας ;Sureee????
-
Παράθεση από geoanto555: “Όλα γίνοται αλλά καλύτερα περίμενε.. Συνήθως παίρνεις άδεια μέσα σε 1-2 μέρες. ” Thanks αλλά έκανα την πατάτα και έβαλα την Global Stable αλλα ρε παιδιά Ελληνικά δεν έχει μέσα .Πρέπει να το δώσω άμμεσα στη γυναίκα μου και δεν έχει Ελληνικά .Θα με φάει η γκρίνια !!! Υπάρχει καμία rom για το redmi note 3 pro kenzo που να εμπεριέχει Ελληνικά και να μην χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader για να την περάσω ; Ευχαριστω πολυ!
-
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά .Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε και την βοήθεια που προσφέρετε ! Θέλω να βάλω την Ελληνική ρομ και πέρασα κανονικά την official China Developer(V6.4.1.4) και έστειλα άιτημα στην εταιρεία για να μου δώσει την άδεια για ξεκλείδωμα .Επειδή αυτό μπορεί να πάρει μέρες λέω να περάσω την Global Stable (V7.1.8.0) και να περιμένω το μηνυμα να σκάσει και να το ξαναλλάξω σε China Developer(V6.4.1.4) κτλ ... Γίνεται ή πρέπει να παραμείνω με την China Developer…