Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Back cover Hongmi 1s
svp - - Redmi 1S (Armani)
ΜήνυμαΝομιζω οτι τα περισσοτερα στο ebay ειναι θηκες
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΔεν νομιζω οτι θα βρεις πολλα πραγματα στο ebay το Aliexpress εχει διαφορα τετοια
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΕγω δεν ειχα προβλημα με Aliexpress, αλλα και στο κατω κατω μιλαμε για 3-4 ευρω...
-
mi3
svp - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν ξερω τι απο τα δυο, θα του περασω την τελευταια αναβαθμιση και θα δουμε τι θα προκυψει, ευχαριστω!!
-
Back cover Hongmi 1s
Μήνυμακατι τετοιο ; Color Battery back Case cover For Xiaomi Redmi hongmi red rice 1s cell phone case Free shipping-in Phone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Shop xiaomi hongmi back cover online - Buy xiaomi hongmi back cover for unbeatable low prices on AliExpress.com
-
mi3
svp - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΟχι δεν εχει ανταπτορα, και αυτο συμβαινει 3-4 φορες την ημερα. Υπαρχει θεμα rom;
-
mi3
svp - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα Το mi3 ενος φιλου μου κανει συχνα επανεκκινηση και του ζηταει pin, η rom που φοραει τωρα ειναι: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.12.5.zip (V6 WCDMA). Βεβαια δεν ξερω αν και στην προηγουμενη ειχε προβληματα αλλα σιγουρα δεν ηταν τοσο συχνα ωστε να το καταλαβει. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ή να εχει προβλημα η συσκευη;
-
Rom
ΜήνυμαΚαλησπερα Νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα, δεν στελνει μηνυματα.
-
Rom
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ admin την κατεβαζω!!
-
Rom
ΜήνυμαΚαλησπερα Γνωριζει καποιος την τελευταια multilanguage επισημη rom που να συμπεριλαμβανει Αγγλικα, Ελληνικα και Βουλγαρικα για redmi hongmi 1s (snapdragon) ; Ευχαριστω.
-
Rom download
ΜήνυμαΕυχαριστω για την βοηθεια, τα καταφερα, δεν καταλαβα οτι μου απαντησες !
-
Rom download
ΜήνυμαΚαι οταν παω για αυτην: xiaomi.eu_multi_cancro_4.11.21_v6-4.4.zip (V6 WCDMA) κανει ανακατευθυνση στην :CGMedia
-
Rom download
ΜήνυμαΠροσπαθω για αυτην : xiaomi.eu_multi_pisces_4.11.21_v6-4.4.zip (V6 WCDMA) αλλα δεν γινεται μου ανοιγει νεο παραθυρο με error
-
Rom download
ΜήνυμαΟχι θελω για mi3
-
Rom download
ΜήνυμαΚαλησπερα Nομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τα αρχεια τον rom δεν μπορω να κατεβασω καμια..
-
Redmi Note 4g
ΜήνυμαΚαλημερα Η απαντηση τοy minideal : dear friendsorry for the inconvenience to you. that was our mistake, this phone is brand new from factory,. however it had a problem when we check it, so we send to xiaomi after service asked for a replace, so the sticker as you see 14/10/27 is the replace sticker of xiaomi, does this phon work normally? if so, we also can give you 1year free warranty and give you 20$ refund, pls don't send back to us! is it ok? if you insist on send back for money back or repl…
-
Πολυ καλο ευχαριστουμε!!
-
Redmi Note 4g
ΜήνυμαΜολις παρελαβα το Redmi note 4g του αδερφου μου και προσεξα οτι δεν εχει αυτκολλητο σε καμια απο τις βιδες του και εστειλα μηνυμα στο minideal. Νομιζω οτι το τηλεφωνο εχει επισκευαστει, περιμενω απαντηση τους. Το κακο ειναι οτι το αναβαθμισα και δεν ξερω αν θα εχω κανενα προβλημα. Περιμενω απαντηση και θα σας ενημερωσω.Αυτο ειναι και το email που τους εστειλα: Hello I just got a xiaomi note 4g it hasn't the original mi sticker in a screw as the others i order before, it has onother sticker . I t…