Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Redmi 5 plus Global Rom

vprasinos - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από vprasinos: “Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ακριβώς έτσι, διότι μέσα στη συσκευή υπάρχουν ένα σωρο bloat της ίδιας της xiaomi. Νομίζω ότι οι χονδρέμποροι μετατρέπουν το firmware να φαίνεται σαν global official για να το προωθήσουν στην παγκόσμια αγορά και να έχουν πλέον πολύ περισσότερες πωλήσεις ή σαν unlocked ενώ δεν είναι. Η xiaomi έβαλε το όριο των 360 ωρών επίτηδες για να τους αντιμετωπίσει αλλά τελικά αυτό φαίνεται οτι γύρισε μπούμερανκ και στην ίδια…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κάνεις λάθος, το ότι σου δίνει το δικαίωμα να ξεκλειδώσεις τον bootloader, ίσως να είναι το μόνο της λάθος, ίσως θα έπρεπε να τον έχει μόνιμα κλειδωμένο για να έχει το κεφάλι της ήσυχο από τέτοιου είδους κατηγορίες...αλλά τότε θα ήταν πάλι κακή ακριβώς επειδή θα έπρεπε να γίνει hack στην συσκευή Επίσης υπάρχουν και επίσημοι μεταπωλητές με σίγουρα official rom με το ανάλογο κόστος φυσικά, βλέπε δίκτυο συνεργατών infoquest Μην τα θέλουμε όλα δικά μας...και στην τελική, την…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από vprasinos: “Κανονικά πρέπει να γίνει μαζική αγωγή στην xiaomi. ” Όταν η συσκευή βγαίνει από το εργοστάσιο είναι μια χαρά με official rom, από εκεί και πέρα το τι κάνει ο κάθε χοντρέμπορος της Κίνας και ειδικά όταν πειράζει την συσκευή με μαϊμού ρομ προκειμένου να βάλει μέσα τα σκουπίδια του δεν θεωρώ ότι είναι ευθύνη της Xiaomi ” Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ακριβώς έτσι, διότι μέσα στη συσκευή υπάρχουν ένα σωρο bloat της ίδιας της xiaomi. Νομίζω ότι οι χον…

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Συμφωνώ μαζί σου φιλοσοφικά αλλά είναι ουτοπικό, τώρα όσον αφορά το κατάστημα θέλω να διαβάζεις πιο προσεκτικά έχω αναφέρει πολλές φορές ότι το κινητό είναι από φίλη μου, τώρα όσον αφορά το refund που ανέφερες δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά τι τους έγραψε στο μήνυμα όταν το αγόρασε να υποθέσω το τετριμμένο pls Greek rom install and Google Play θα το τσεκάρω βέβαια αλλά κατά 99% αυτό θα έγραψε. ” Ε ρε φίλε, έμπλεξες πανηγυρικά! Τι να πω πάντως επειδή το έχεις αναλάβει εσύ,…

Μήνυμα

Θεϊκές καταστάσεις. Έχει κάνει μεγάλη πατάτα η xiaomi απο τότε που έδωσε 360 ώρες για να εμποδίσει τους επίδοξους αντιγραφείς ΡΟΜ. Χίλιες φορές χειρότερα τώρα. Κανονικά πρέπει να γίνει μαζική αγωγή στην xiaomi. Και αν θες τη γνωμη μου @derveni θα πρέπει να ειδοποιήσεις την lightinthebox και να επιχειρήσεις refund μεσω paypal αν δεν κάνουν πίσω. Πες τους ότι πήγες να κάνεις αναβάθμιση όπως σου έβγαζε το μύνημα και brickαρε το τηλέφωνο. Τουλάχιστον να δούμε τι λύση υπάρχει απο το κατάστημα...

Μήνυμα

Εγω και κάποια άλλα παιδιά εδώ πήραμε το 4/64 απο lightinthebox με κινέζικο κουτί και κινέζικη ROM. Και λέγαμε τι ωραία που παραγγείλαμε απο εκεί. Τώρα τι κόλπα είναι αυτα? Ούτε έχω ξαναδεί πουθενά σε κανένα φόρουμ αυτά που περιγράφονται! Αντί να διορθώνονται τα πράγματα γίνονται χειρότερα? Μήπως έχεις πάρει το 3/32?

• Redmi 5 plus

Μήνυμα

Έχεις κινέζικο τηλέφωνο χωρίς την Β20 και κινέζικη ROM δηλαδή πολύ τυχερός όπως κιεγω που πήρα απο lightinthebox. Δες εδώ και κάνε ότι λέει.

• Redmi 5 plus

Μήνυμα

Πάτα και μια πάνω στο allspecs

• Redmi 5 plus

Μήνυμα

Και το κουτι θα βοηθούσε να δούμε αν έχει κινέζικα ή αγγλικά...

• Παράθεση από apsogos4ever: “@vprasinos test point οχι. Global developer μπορώ να βάλω? Με China μόνο δεν ξεκλειδώνει? ” Στα άλλα νήματα τα παιδιά ανέφεραν ότι δεν μπαίνει μεσω update (απτο miui) η china developer. Δοκίμασε το κιεσυ εδώ είναι. Μην προσπαθήσεις να την περάσεις με fastboot διότι 1. θες fastboot china developer image (tgz) που δεν υπάρχει και 2. είσαι locked

• Θες developer ROM τότε ή testpoint. Ή περιμένεις global developer ή ανοίγεις..Δεν μπορώ να βρώ άλλο τρόπο ψάχνοντας.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Αρα δεν υπαρχει ασφαλης τροπος να γινει η δουλεια απο οτι καταλαβαινω! ” Κάποιοι στο εξωτερικό τα κατάφεραν δοκιμάζοντας διάφορα VPN. Εγώ τα κατάφερα με soloVPN και server κίνα. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις 5-6 vpn μπας και...

• Πάντου στο internet και σε όλα τα νήματα εδω με κατόχους global με Β20 δεν μπορεί να γίνει bound το κινητό με μύνημα 86006 στο unlocking. Αρχίζω και υποπτεύομαι ότι κάτι συμβαίνει γενικότερα με τα MEG7. Είναι όλοι με το πρόβλημα σε αναμονή για το global developer. Αν πετύχει ο δερβένης θα σώσει πολύ κόσμο Ευτυχής (και τυχερός) κάτοχος ΜΕΤ7 στις 159 ώρες...

• Παράθεση από apsogos4ever: “παιδιά καλησπέρα μολις πηρα το αυτό το κινητο.Παρακαλω πειτε μου πως μπορω να προχωρησω σε xiaomi gr rom. ” 1. Απο που το πήρες? Κίνα, κατάστημα? Ελλάδα? 2. Το κουτί απ'εξω έχει κινέζικα ή αγγλικά?

• error 86006 (Mi unlock status)

Μήνυμα

Παράθεση από angelkexa: “To πήρα από το mymegastore.gr H πλάκα είναι ότι μου την είπαν κιόλας που έκανα μόνος μου αναβάθμιση και δεν τους κάλεσα λέει να τους ενημερώσω. Όπως και να έχει ακόμη είμαι χωρίς το τηλέφωνο και περιμένω μπας και το φτιάξουν. ” 1. Τι να φτιάξουν? Αφού μόνο με testpoint σώζεται. Αν δεν το άνοιγες εσύ θα το ανοίξουν αυτοί. Εκτος και αν περιμένουν νέα παρτίδα με πραγματική global stable για να στο κάνουν τράμπα. 2. Να τους ενημερώσεις?! Χαχαχαχα! Θέλω να δοκιμάσω όλες τις δ…

• Xiaomi redmi 5 plus

Μήνυμα

Και όχι μονο. To global με την Β20 έχει global stable rom ενώ το άλλο δεν το λεει στο τίτλο και του έχουν βάλει μια ψευτο-global ROM που ΔΕΝ μπορεί να γίνει ούτε upgrade ούτε unlock (μονο με testpoint) οπότε μακριά. Χίλιες φορές το 1ο με την Β20.

Μήνυμα

Το διάβασες αυτό που λές είσαι σίγουρος? Γιατί αν είναι έτσι θα σωθεί πολύς κόσμος...

Μήνυμα

Παράθεση από Picard01: “Συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνομαι, στην περίπτωση που βγεί η global developer τι κάνω αν δεν μου πετυχαίνει το στάδιο στο options που βγάζει διαρκώς 86006.; Πώς προχωράω; ” Αν δεν σε έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής το soloVPN με server Κίνα και όπως είδαμε και το μύνημα ότι το update ΔΕΝ σου αναγνωρίζει την ROM σου ως stable, τότε συγγνώμη που στο λέω ΔΕΝ θα μπεί με update ούτε η developer global. Testpoint μονόδρομος όπου ανοίγεις κινητό. Μπορείς ως προ-τελευταία λύση να δοκι…

Μήνυμα

Παράθεση από teoxoli: “Καλημέρα μόλις παρέλαβα. Rrdmi 5 plus 4/64 απο κινα.Μπορεί κανείς να βοηθήσει να βάλω ελληνικά? Έχει μόνο κινεζοαγγλικα. Miui 9 stable 9.0.3.0 NEGCNEI ” Δες εδώ και κάνε ακριβώς ότι λέει. Είσαι τυχερός το πιο πιθανό δεν θα χρειαστείς testpoint.

• Redmi 5 plus με chinese stable

Μήνυμα

Έχεις πρόβλημα στους drivers του PC. Απο που τους εγκατέστησες?