Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 35.

• Mi 9 Τ

Bill00 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Ρυθμίσεις για την gcam, που να ταιριάζουν με το mi9t που μπορούμε να βρούμε; βρήκα ένα αρχείο config μαζί με το apk της εφαρμογής,αλλά δεν κατάλαβα πως περνούν οι ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi K20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Mardis: “Τελικά τα κατάφερα ως εξής. twrp και μετά format data, μετά wipe [i]Dalvik / Art cache + Data + cache. Εγκατάσταση της XTRV. Ξανά format data και ξανά wipe[b] [i]Dalvik / Art cache + Data + cache και άνοιξε στην Miui. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.[/i][/b] ” φιλε μου μπορεις να μου πεις ποια ρομ ακριβως εβαλες? αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα,αλλα δεν μενει κολλημενο στο logo, αλλα με πεταει αμεσως σε fastboot και μενει εκει.

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Xiaomi MIUI Official Forum Εδώ είναι όλες, ανά συσκευή. ” Για Μi9T δεν βρίσκω fastboot rom, υπάρχει πουθενά αλλού;;

• η ρομ ειναι η σωστη ομως ε?? Να μην προχωρησω δηλαδη τωρα που εφτασα εδω? ειχα χρονια να ασχοληθω με φλασαρισμα καινουριου, και βρηκα οτι μου εβγαλε το search Ξεκινησα απο εδω: xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ και οταν εφτασα στο περασμα TWRP μου εβγαλε κωδικο στην αρχη, και με παρεπεμψε ο οδηγος εδω περα να συνεχισω. Κατα τ αλλα εγιναν ολα σωστα.

• παιδια μια βοηθεια... μου εβγαλε και μενα το μηνυμα cannot read update .zip, δοκιμασα και με διπλο .zip αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα. Εδωσα εντολη push update.zip, περασε κανονικα στο κινητο, αρα η μετονομασια ηταν σωστη για να πηρε αυτη την εντολη. Ομως κολλησα στην περιπτωση μηπως δεν ηταν σωστο αρχειο ρομ και εβγαζε αυτο το μηνυμα 'η καμια σχεση?? Για να προχωρησω σε install zip, μην μπρικαρω το κινητο. Εχω Mi9T, και η ρομ ειναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V10.3.14.0.PFJCNXM_v10-9

• Mi 9 Τ

Bill00 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Είμαι σε αναμονή να το πάρω,και να αλλάξω επιτέλους το RN3 pro! Η ρομ του είναι κανονική global με αυτόματες ενημερώσεις; ροοτ μπορεί να γίνει ;

• ευχαριστουμε,καλή επιτυχία σε όλους!

• Xiaomi box 3

Bill00 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος που το έχει δουλέψει, εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους υποστηρίζει; Μέσω bsplayer η mxplayer.

• Παιδιά για την μπαταρία και το sot παίζει μεγάλο ρόλο και η φωτεινότητα που έχει π καθένας,εκτός από την χρήση,Wifi,4g κτλ.. Εγώ από την αρχή έπαιζα φωτεινότητα σχεδόν πάντα στο 50% αυτόματο,από συνήθεια μάλλον από προηγούμενα κινητά με τον φόβο της κατανάλωσης,και έφτανα συνήθως 7 με 8 ώρες οθόνη,ανάλογα πόσο χρησιμοποιούσα Wifi ή 3g. Εδώ και κάποιο καιρό άφησα την φωτεινότητα στο 70% αυτόματο, για να την ευχαριστιέμαι στο διάβασμα και στο browsing, και απλά έχασα 1 ώρα περίπου στο sot. Αλλά κα…

• Εσύ ποια προτιμάς από τις δύο; πάντως η σιλικόνης έχει και καλύτερη αίσθηση στα πλήκτρα,είναι σαν να τα πατάς απευθείας.

• RE:

Bill00 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Κάποιος ζηλεύει. White%20case.jpg” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pavlidisc: “Που να το ήξερα ” Πάντως είναι τρομερή θήκη....” Εμενα πάντως δεν μου άρεσε η θήκη, γιατί ενώ την περιγράφει σαν soft, είναι hard case, και προσωπικά δεν με βολεύουν αυτές, νιώθω ότι μπορεί να γραντζουνιστει το κινητό στο βάλε βγάλε, και ότι σε πτώση μπορεί να μην αποσβέσει τον κραδασμό. Δεν την δοκίμασα πάνω από μισή ώρα,οπότε δεν ξέρω σε καθημερινή χρήση πως θα ήταν. Πάντως προτίμησα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Για λιγοτερη κατανάλωση μπαταρίας ρε παιδια τι να κλεισουμε?? γενικα gps wifi δεδομενα ειναι κλειστα και φωτεινότητα στο auto και λιγο πιο κατω... εκανα advance calibration αλλα δεν ειδα τρελες διαφορες... γενικα βαρια 7 ωρες sot χωρις να παιζω παιχνιδια... μονο internet mail facebook! Μην λεμε παλι τα ιδια οτι η μπαταρια του δεν ειναι Volvo f12... xaxaxax REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV” Επίσης κάτι που βοηθάει και έχει αναφερθεί παλαιότερα εδώ, πας μπαταρία/διαχ.χρήσης …

• Μια διευκρίνηση, αν με απανωτούς ελέγχους κλείδωμα /ξεκλείδωμα bootloader, μπερδευτούμε και ενώ είναι ξεκλειδωμενο, πάμε να κάνουμε την διαδικασία για ξεκλείδωμα κανονικά, θα γίνει κανά μπρικαρισμα ή απλά θα πει είναι ήδη ξεκλειδωμενο οπότε άραξε στα αυγά σου;;

• Το supesu 2.78 zip υπάρχει κάπου διαθέσιμο; Στο xda δεν το βρήκα, έχει μείνει στην προηγούμενη εκδοση και στο Google ένα site δίνει ένα λινκ, αλλά δεν το γνωρίζω και δεν θέλω να ρισκάρω.

• Παιδιά μια υπενθύμιση, σε ελληνική dev, το supersu το αναβαθμιζουμε κανονικά από play store ή θα έχουμε κανά θέμα με battery drain?

• Χρησιμοποιώ την εφαρμογή quickpic, αλλά όταν πάω να αντιγράψω φωτογραφίες προς την κάρτα μνήμης ή να επεξεργαστώ υπάρχουσες, μου βγάζει ένα μήνυμα για να επιλέξω από το πάνω δεξί μενου στην επόμενη οθόνη να επιλέξω τον ριζικό κατάλογο της κάρτας sd για να μου χορηγηθεί πρόσβαση, αλλά αυτό το μενού δεν το βρίσκω πουθενά, ή όταν πάω να επιλέξω κάτι με ξαναγυρνάει εκεί που ήμουν. Πως διορθώνεται αυτό; έχω ελληνική dev και είναι root.

• Ακριβώς το ίδιο σε μένα, στον δεύτερο μήνα ήδη έχει γίνει άσπρη στις γωνίες και πλεον στις ακμές στα πλαϊνά . @gepapagg η θήκη έχει σφιχτή εφαρμογή ή έχει την αίσθηση της ξεχειλωμενης και αφήνει κενό σε κανένα σημείο; Την είχα στα υπόψη, αλλά περιμένω αυτήν s.aliexpress.com/faQrYNVR

• Καινούργια θηκη

Μήνυμα

Οταν είναι καλυμμένος ο proximity , τότε κλείνει η οθόνη πάλι γιατι θεωρείται ότι άνοιξε κατά λάθος.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spoos: “γίνεται με κάποιο τρόπο να κλειδώνει το κινητό με double tap; για παράδειγμα στο galaxy s3 που είχα με cyanogenmod, κλείδωνε με διπλό χτύπημα στην μπάρα ειδοποιήσεων” Αν βάλεις Nova launcher μπορείς να κλείνεις την οθόνη με ότι gesture θες, όταν είσαι στο launcher βέβαια. Αλλιώς xposed με gravity .