Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• RE:

Bill00 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από giasoy: “Μετά από backup από "Τοπικά αντίγραφα" (οχι cloud) όλα τα widget των εφαρμογών που είχα στην οθόνη χάθηκαν. Μου έχει τύχει άλλη εφαρμογή backup όπως το titanium πχ σε ρωταγε αν κάποια εφαρμογή έπρεπε να τερματιστεί για να την πάρει backup αλλά να σβήσει το widget της για ποιό λόγο? άβυσσος η ψυχή του xiaomi” Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς Nova ή κάποιον άλλο; Το έχει η miui αυτό, και σε μένα συμβαίνει και στο προηγούμενο xiaomi που είχα. Μια λύση είναι να κάνεις πρώτα ένα bac…

• RE:

Bill00 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από zaf_4: “ Άκυρο μόλις κατεβάζω την ελληνική stable 7.2, διάβασα ότι έχει μέσα το superuser.zip και το περνάς.” Σε προηγούμενο σχόλιο ανέφερε ένας φίλος ότι καλό είναι να μην το φλασαρεις όταν στο βγάλει η ρομ,αλλά να το περάσεις μετά από twrp, βάζοντας το zip που θα βρεις εδώ στο forum.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikosken: “Με εκπλήσσει συνέχεια και ευχάριστα αυτό το τηλέφωνό.... Θενκςςςςς” Αυτό είναι λειτουργία γενικά του android, δεν το κάνει μόνο η miui.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πολύ σκληρό για να πεθάνει ένα xiaomi!!” Το δικό μου πέθανε (το ηχείο) πάντως! Είμαι για να το στέλνω στο vickmall,μίλησα έστειλα imei και περιμένω να μου πουν. Αλλά εντωμεταξύ θα είναι κλειστά λόγω των αργιών τους, και με βλέπω να το στέλνω σε κανά μήνα.. μέχρι τότε με hands free με βλέπω..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Bill00: “Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί. ” Δοκίμασε να το ανεβά…

• Ξαφνικά σήμερα,χωρίς κάποια αλλαγή ρομ,και χωρίς κάποιο πεσιμο, ακούγεται πολύ λίγο ο συνομιλητής από το ακουστικό. Αν και περιμένω να περάσω την νέα dev όταν βγει μήπως διορθωθεί, μπορώ να αλλάξω κάτι από engineer mode; ποιες τιμές στο audio είναι ασφαλές να αυξήσω; δεν θέλω να ακούγεται πολύ δυνατά ώστε να ζορίζεται και το ακουστικό,αλλά ουσιαστικά να ακούγεται όπως και πριν κανονικά,έστω και με αύξηση της έντασης από εκεί.

• Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι για καθαρή, clean install είχα κάνει μόνο όταν πρωτοπηρα το κινητό,που έτσι κι αλλιώς δεν είχε τίποτα μέσα να χάσω,για να κάτσει καλά η developer η ελληνική. Από τότε,τις τελευταίες 4-5 τις κάνω από twrp με wipe cashe+dalvik, και βελτίωση στις τελευταίες δεν είδα σε σχέση με άλλα παιδιά που διαβάζω,και γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτήν την φορά καθαρή εγκατάσταση,και χρησιμοποίησα πρώτη φορά το mi cloud. Την internal storage δεν θα την πειραξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Με Titanium Back up είναι θέμα χρόνου το πότε θα πάθεις ζημιά... και δεν θα είσαι ο πρώτος φυσικά, ειδικά όταν και αν επαναφέρεις ρυθμίσεις εφαρμογών (σε Xiaomi συσκευές)... Το τοπικό back up της Miui δεν σου κάνει? Τα κάνει όλα και συμφέρει! Δες οδηγίες εδω: (Hidden Content) Όσο για το MiCloud, και επαφές και μηνύματα και ιστορικό κλήσεων και διάταξη επιφάνειας εργασίας και ρυθμίσεις τηλεφώνου επαναφέρει... (το έχω κάνει 10αδες, εάν όχι 100αδες φoρές...) Κάτι δεν έκανες σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από panospc: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες ” Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπα…

• Δοκιμασα 3-4 φορές επανεκκίνηση του ρουτερ απτό κουμπί, βάλε -βγαλε το καλώδιο, δεν άλλαξε κάτι. Πάτησα κάτι με WPS από τις ρυθμίσεις του κινητού και έψαχνε, και εκεί πρέπει να έκανα βλακεία γιατί μετά δεν συνδεόταν με τίποτα απτον υπολογιστή κανένας browser, αλλά το μτορρεντ κατέβαζε κανονικά. Εκανα μέσα από τις ρυθμίσεις της ip μέσω browser, restart configuration rooter, και τότε έφτιαξε και έμπαινε κανονικά ο browser στον υπολογιστή, και αφού ηρέμησα που δεν ξεμεινα από ίντερνετ τουλάχιστον, …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Bill00: “ένα rooter της forthnet. Αλλά ” Ποιό router? ” technicolor δεν γραφει κατι αλλο. Ειναι disable το firewall, dns κτλ, δεν ξερω γιατι εγινε, παντα με αλλες συσκευες συνδεεται κανονικα. Επισης οταν προσπαθουσε να συνδεθει το xiaomi, εμποδιζε να συνδεθει και ενα samsung s3 που ειχα, και οταν σταματησα αφου δεν γινοταν τιποτα, ξανασυνδεθηκαν κανονικα υπολογιστης και s3. Τωρα ξαναγυρισα με nandroid στην 5.10.29

• Εχω την 5.10.29, χωρίς κανένα πρόβλημα, με μόνο μειονέκτημα θα έλεγα τις ~4ωρες οθόνη κατά μέσο ορο. Πέρασα με wipe cashe & dalvik την 5.11.5, και δεν μπορώ να συνδεθώ με το Wifi του σπιτιού μου, ένα rooter της forthnet. Αλλά επίσης όχι μόνο αυτό,αλλά με το που προσπαθεί να συνδεθεί,αποσυνδέεται ο υπολογιστής και δεν βρίσκει σήμα, ενώ όταν κλείνω το Wifi από το κινητό, συνεχίζει ο υπολογιστής και συνδέεται κανονικά (ασύρματα και αυτός, όχι με καλώδιο). Σε άλλο Wifi που πρόλαβα να δοκιμάσω σε μια…

• Ως γνωστόν το xposed δεν υποστηρίζεται στο κινητό μας.. βρήκα ένα άρθρο που λέει ότι λειτουργεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικό του xposed, σε xiaomi Mi3. How to Install WSM TOOLS (Xposed Alternative) On Xiaomi Mi3 Smartphone Γνωριζει κανένας αν μπορεί να λειτουργήσει και στο note 2; Επειδή φαντάζομαι είναι ίδιο λειτουργικό.

• Παράθεση από LeonTsi: “ CM browser πολύ ελαφρης και γρήγορος όταν έχεις wifi και opera mini(οχι new) όταν έχεις δεδομένα είναι επίσης ελαφρης γρήγορος και με λίγη κατανάλωση δεδομένων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατι όχι τον new; Αυτόν χρησιμοποιώ και τον έβγαλαν για καλύτερο.