Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 47.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yliko: “Παράθεση από Bodai: “Η συζήτηση για το duangtop.com λήγει ΕΔΩ ... Περιμένουμε όλοι το 1ο unboxing του 1ου πακέτου που θα φτάσει σε χέρια ιδιοκτήτη. Μέχρι τότε κάθε συζήτηση για το εν λόγω κατάστημα θεωρείται OFF-TOPIC και αντιμετωπίζεται σαν τέτοιο. ” "Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας..." :P” Παιδια η το εκλεισε το μαγαζι η του το εκλεισαν. Αυτο ισως κανει πιο γρηγορα τα πραγματα για refund απο paypal. Sorry για το offtopic. Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
Οταν ειχα αγορασει το τζαμακι και εστειλε ενα χαμο απο δωρα, το ειχα ποσταρει και σε αλλο φορουμ για το τζαμακι.. Ιανουαριο νομιζω.. δε ξερω αν πηρε καποιος αλλα τις καλες εμπειριες τις μοιραζομαι οπως και τις κακες με γνωστα κινεζομαγαζα... Ε τελευταια φορα.. Παντως να μη φοβαται κανενας το paypal. Ενα μεγαλο συγνωμη.. που να ηξερα.. Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor13: “καλημερα Εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί σίγουρα δεν με πίεσε κάποιος να προχωρήσω στην παραγγελία & μετά από 4 περίπου χρόνια που κάνω αγορές την πάτησα . Σίγουρα για να κάνεις απάτες πρέπει να είσαι έξυπνος . Απλά εάν θυμάμαι καλά το παιδί που το πρότεινε & ξεκινήσε το θέμα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει παλιότερα & ήταν όλα μια χαρά . Έχει κάνει & τώρα ο ίδιος νέα παραγγελία . Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου αλλά εάν δεν ήταν ο ίδιος εγώ δεν θα είχα πρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soulg: “@OMAN άντε να χαθείς... @spideman3 δεν βλέπεις τι έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα με τον duang; Σε τρώει; (αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι 15-20 σελίδες πίσω τουλάχιστον και ξεκίνα την επιμόρφωση) @itubebox πότε του έστειλες μήνυμα για το air και πότε σου απάντησε; και τέλος @OMAN άντε να χαθείς και πάλι :lol:” Πρεπει να ειναι 4-5 ημερες νομιζω Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από OMAN: “Παράθεση από itubebox: “Εγω παντως που του ζητησα κουπονι για mi notebook air 13.3 , μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει γιατι δεν εχει μεγαλη εκπτωση εκει.. αν ηταν απατη δε θα αρπαζε και.απο εκει 500αρικα με ευκολια???δε θα μου εδινε ενα 20% για πλακα? Sent from my Le X821 using Tapatalk ” Ρε συ το παράγγειλε ενας φίλος, είναι απο το χωριό, δεν τον ξέρεις... Παλιό μέλος των φόρουμ γενικότερα. Και τι έγινε??? Του ήρθε σε 48 ώρες απο την Κίνα, έγινε η τελωνειακή διασαφήνιση σε 2…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από OMAN: “Παράθεση από itubebox: “Εγω παντως που του ζητησα κουπονι για mi notebook air 13.3 , μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει γιατι δεν εχει μεγαλη εκπτωση εκει.. αν ηταν απατη δε θα αρπαζε και.απο εκει 500αρικα με ευκολια???δε θα μου εδινε ενα 20% για πλακα? Sent from my Le X821 using Tapatalk ” Ρε συ το παράγγειλε ενας φίλος, είναι απο το χωριό, δεν τον ξέρεις... Παλιό μέλος των φόρουμ γενικότερα. Και τι έγινε??? Του ήρθε σε 48 ώρες απο την Κίνα, έγινε η τελωνειακή διασαφήνιση σε 2…
-
RE: