Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• RE:

itubebox - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Άκου, αν βάλει τούβλο ή καλώδια είναι απάτη. Αν βάλει άλλο κινητό, έιναι "λάθος". Καταλαβαίνεις την διαφορά, έ; Και σιγά μην βάλει μέσα γι'αυτό φτηνό mediatekώφωνο. Για να του στοιχίσει παραπάνω;” Ok, αλλα το λαθος το.πληρωνεις.. και παλι.. Εγω μια φορα απο ebay που ειχα παρει ενα pcaki ειχε στειλει ο π@@στης ενα πολυ πολυ μικρο φακελακι, μου εδωσε tracking , το εστειλε στην πολη μου αλλα διευθυνση και ονομα ειχε βαλει.ακυρα.. οποτε βλεπω εγω εφθασε , το αναζητω, και δεν …

• Ρε παιδια ποιος παρελαβε σκ και ειχε μεσα nokia..?? Καμια μουφα android με mtk οκ.. ισως να το πιστευα.. αλλα nokia?? Εμαθε κανεις τι παιζει σοβαρα ? Ισχυει? Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από itubebox: “χω απο τοτε κρατησει στοιχεια δικηγορων στη κινα που μιλανε Ελληνικα ” Μικρός Θεός! Πρέπει ακόμα να γελάνε στην Πρεσβεία! :D” Χαχα δεν γελανε, βοηθησαν οσο δε μπορεις να φανταστεις.. Το κινεζομαγαζο εκλεισε παντως. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• Μια φορα και.τελευταια που με κοροιδεψε κινεζος με κατι car navi, εφτασε το θεμα μεχρι την πρεσβεία της Ελλαδας στο Πεκινο. Εχω απο τοτε κρατησει στοιχεια δικηγορων στη κινα που μιλανε Ελληνικα Sent from my Le X821 using Tapatalk

• Ρωτησα duang, λεει οτι μου εχει.και.tempered και.θηκη μεσα δωρο Εγω νομιζω γινεται γνωστος και μετα θα εχει νορμαλ τιμες.. οσο αντεχω θα αγοραζω.. μετα πωληση ebay Οποιος προλαβε προλαβε.. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από itubebox: “30DISRDNO4[/url] Sent from my Le X821 using Tapatalk” Τούτο το είναι?? Sent from my MI5s” Κουπονι -30% Sent from my Le X821 using Tapatalk

• 30DISRDNO4 με χαλαει μονο η μικρη οθονη. Αλλα το πατησα το κουμπι! Xiaomi Mi6 Smartphone 6GB+64GB [DTHKM34CB6VVB] - $359.99 : DuangTop Sent from my Le X821 using Tapatalk

• Εγω νομιζω ολα θα ειναι σουπερ ... Ειμαι.ετοιμος και για mi6 με sd 835.. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από itubebox: “Παράθεση από soulg: “Είχα ποστάρει κάπου εδώ πριν κάμποσες εβδομάδες ένα βίντεο... όσο αφορά τις ανακατασκευές, επισκευές ή κατασκευές... το ξαναβάζω για να το θυμηθούμε... δείτε το όσοι δεν το έχετε δει και εκτός από την ιστορία προσέξτε και το backround... Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας! How I Made My Own iPhone - in China youtube.com/watch?v=leFuF-zoVzA&t=2s ” Το.ιδιο μπορει να συμβαινει παντου, ακομα …

• Παρανομο ειναι γενικα να μπαινει κατι απο χωρες εκτος ε.ε χωρις δασμους. Δε χρειαζεται να μας το πει το paypal. Απλα.ο.πωλητης λεει.οτι ειναι ασφαλισμενο , και σε περιπτωση τετοια σου πληρωνει το.ποσο. το οποιο το πληρωνει η ασφαλεια! Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “Είχα ποστάρει κάπου εδώ πριν κάμποσες εβδομάδες ένα βίντεο... όσο αφορά τις ανακατασκευές, επισκευές ή κατασκευές... το ξαναβάζω για να το θυμηθούμε... δείτε το όσοι δεν το έχετε δει και εκτός από την ιστορία προσέξτε και το backround... Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας! How I Made My Own iPhone - in China youtube.com/watch?v=leFuF-zoVzA&t=2s” Το.ιδιο μπορει να συμβαινει παντου, ακομα και απο Ελλαδα που μπορει.να το εχεις χρυσοπληρωσε…

• Αν ηταν απατεωνας πιστευω δεν θα τα ειχε sold out, αλλα θα συνεχιζε να δεχεται παραγγελιες οπως γνωστα "αξιοπιστα" μαγαζια που πουλανε αβερτα χωρις να εχουν στοκ και καποιοι ψωνιζουμε σαν προβατα απο εκει ξανα και ξανα.. εγω τους εκοψα.. ειδικα geek και gear. Μονο κανενα bang στην αναγκη η οποιον duang τυχει με προσφορα καλη ξανα.. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• Ρε παιδια μην αγχωνεστε με paypal.. Στη χειροτερη χανει καποιος το χρονο του.. Μη αρχισω και λεω για συσκευες δικες μου, mini pc, android stick, συσκευες φιλων , ποσες φορες πληρωσα και μετα απο 1+ μηνα πηρα τα χρηματα πισω απο ali και απο paypal.. Και απο πολυ γνωστα μαγαζια.. Μην πω για αγορα απο Ελλαδα που ενω η πρωτη αγορα ηταν τελεια, η δευτερη μας @@@μησε.. και τα ακουγα εγω που προτεινα το μαγαζι σαν αξιοπιστο απο.Ελλαδα.. εφτασα μεχρι να στειλω email στο skroutz γιατι δεν επιαναν τα τηλε…

• Εγω επειδη εχω ακυρωσει απο gearbest (με καρτα αλλα απειλησα οτι θα τους ξεφτιλησω -δεν απαντουσαν σε email) και geekbuying λογω μουφα στοκ, και επειδη εχω παρει ολα τα χρηματα πισω και ηρθε και το leagoo elite 1 free απο efox, δεν εμπιστευομαι κανενα μαγαζι απο κινα! Εμπιστευομαι τις αποδειξεις που εχω ωστε να μη χασω χρηματα.. Οποιο και να ειναι το μαγαζι ο κινεζος θα κανει το κινεζο.. Και το paypal αυτο που υποσχεται Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Εμενα μου θυμίζει κατι μαγαζάκια του παρελθόντος που περίμενες κινητό και σου ερχοταν κατι screen protector σουπερ! Βεβαια δεν ηταν κορόιδο να τα στελνει στους πρώτους του πελάτες. Περιμενε να παραλάβουν οι πρώτοι κανονικά και αφού μετα έπεσαν οι υπολοιποι με τα μουτρα τοτε εγινε το μεγάλο μπαμ. Καλο ε?? Μακάρι ολα τα παραπάνω απλά να μη συμβούν και όλοι να πάρουμε σούπερ κινητό στη μισή τιμή. :thumbup:” Μπαμ με paypal γινεται?? Δε νομιζω. Αν ειναι verified με paypal, και …

• Ειχα ζητησει NL post. Απαντησε αυτο ο duangtop: (τα αστερακια τα εβαλα εγω ) Dear,we have send your package today,the tracking code is RF*********SG by SG post,for our shipping company dont have the NL post,but please not worry,they have warranty for the tax free for this shipping method,and that will have no tax,and if have tax happened,we will pay  for you,thanks! Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jiohnis: “Όχι μόνο το έχει 200 ο duangtop αλλά σου εγγυάται και ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο... Ο τύπος με έχει ψήσει πάρα πολύ αλλά φαίνεται too good 2 be true ... Η μαλακία είναι ότι αν σου στείλει ανακατασκευασμένο δεν έχεις κάποιο σίγουρο τρόπο να το ελέγξεις (εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω). Και αν σε 1 μήνα σου καεί καμιά μητρική λόγω αυτού, τότε θα τα κλαις... PS. Αν σου παίξει κινεζιές με την εγγύηση σε προστατεύει το paypal ???” Επιβεβαιωνω, μου.ειπε το.ιδιο για τελωνε…

• Μου εδωσε tracking για mi5s plus :)αγορα χθες.. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Καλά άσε και το paypal είναι πολύ λαλάκες.......μου λένε επειδή κάνατε πολλά disputes θα σας μπλοκάρουμε την δραστηριότητα στο μέλλον.....” Χαχα Κανε αλλο ενα email χωρις να βαλεις καρτα η λογαριασμο, και στελνε απο το 1 και αγοραζε απο το αλλο αν εχεις θεμα Αλλα αν εχεις αποδειξεις για οτι ζητας, δε θα εχεις θεμα.. Sent from my Le X821 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από zt654: “εμένα με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής μου μυρίζεται απάτη. ” Οι λέξεις απάτη και κινεζομάγαζο δεν μπορούν να μπούν ποτέ στην ίδια πρόταση. Σοβαρά τώρα, το πιο πιθανό έιναι να πρόκειται για refurbished κομάτια. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι οι συσκευές δεν θα έιναι καλές η θα δημιουργήσουν προβλήματα αλλά είναι απλά το ..ψυχολογικό κομάτι της υπόθεσης , ότι δεν είναι καινούριο δηλαδή.” Οσοι αγοραζουν απευθειας απο τη μαμα εταιρια, λογικα εχουν και καλυτε…