Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Ενα leeco pro 3 που ειχα παρει απο ali καποια στιγμη για φιλο, ηταν τιμη χωμα οταν ειχε πρωτοβγει, -60 usd απο το αμεσως ακριβοτερο, και ηταν ολα οπως επρεπε. Απλα ο.πωλητης ειχε κανει μεγαλη παραλαβη και ειχε τιμη χωμα. Τωρα τι να σας πω.. άβυσσος η ψυχη των κινεζομαγαζων.. αν δεν ειναι προσφορα εγω ομως δεν αγοραζω.. δεν περισσευουν να τα πεταω.. Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “@itubebox Οσον αφορά το "σφραγισμένα" που λες, δε βρίσκω ενα βίντεο να δεις πόσο εύκολα ένα μεταχειρισμένο/ανακατασκευασμένο iphone σφραγιζεται σε πακέτο και μοιάζει ολοκαίνουργιο...” Ok εχεις δικιο, εγω γενικα παντως οτι εχω ζητησει να ειναι σφραγισμενο και ειναι , δεν ειχα θεμα. Αντιθετως με οτι παρελαβα και δεν ηταν.. Παντως αν κατι δεν ειναι προσφορα δεν αγοραζω.. και με paypal ποτε δεν εχασα χρηματα.. ο πωλητης που εκανε την οποια μαϊμουδια μονο χανει. Απλα μην ξε…
-
Αυριο θα παρω και εγω ενα mi5s plus.. Αλλα απ' οτι ρωτησα εχει σφραγισμενα.. Οποτε θα το.ζητησω ετσι... Θα μαθουμε συντομα. Δε φοβαμαι παντως αν κρινω απο την προηγουμενη συναλλαγη με το duangtop. Οπως και να εχει το paypal ειναι εκει για εμας.;) Προσωπικα δεν τον ξερω, αλλα φερθηκε πολυ καλα . Θα δειξει. Τιμη τουμπανο παντως Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akalyptos03: “προτιμηστε το απο γνωστα οπως το banggood - gearbest που το εβγαλε προσφορα στα 230 Xiaomi Mi5s: Τιμή και Χαρακτηριστικά 4EaOHp.jpg” Με paypal ειναι ολα.. οποτε κανενα αγχος.. Εγω ξαναψωνιζω για πλακα.. Στο ali εριξα χοντρο Χ για αγορες κινητων και οτιδήποτε ακριβο.. Δε μας τα λεει καλα το buyer protection τωρα το τελευταιο εξαμηνο.. το λαδι σου βγαζουν ενω εχεις αποδείξεις και δικιο.. Θα ξαναπαρει μπρος το paypal Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Έκανε κάποιος το κασκαντεριλίκι μ΄αυτό το duang?” Promotion ειναι μου ειπε καινουρια παραλαβη.. Παντως με paypal ειναι και οπως ειπα, δεν μου εχουν ξαναφερθει ποτε ετσι απο κινεζομαγαζο.. Απο gearbest εχω ακυρωσει 2 φορες επειδη με δουλευαν , και απο geek 1 .. ενω δεν τα ειχαν στοκ ελεγαν σε στοκ.. Apo bangood ειχα παρει ενα homtom ht17 pro, αφου ειχα ακυρωσει απο gearbest. Δεν εχω παραπονο εκτος οτι δεν ηταν σφραγισμενο.. Λεω να το χτυπησω απο δευτερα το mi5s plus για τη γυ…
-
Το κανω paste, το εβαλα και σε αλλο γνωστο φορουμ Για οποιον ενδιαφερεται, απο ενα μαγαζι που ειχα την καλυτερη εμπειρια ever.. (πληρωσα ενα γνησιο leeco tempered για le max 2 και πηρα 1 γνησιο για le 2, ενα γνησιο για le max 2 , ενα επισης πολυ καλο για max 2 και ενα hands free, και ολα αυτα επειδη εκανε λαθος στην παραγγελια και με καθυστερησε.. Xiaomi Mi 5S Plus Smartphone 64GB [DTFG456PS] - $289.99 : DuangTop Και κουπονι που μου εστειλε 20MI5SPLUS 20% για το plus Xiaomi Mi 5S Smartphone 64GB…
-
Mi5s plus
ΜήνυμαΚαλο το s plus? Αρεσει στη γυναικα.μου.. απο φωτο?