Παιδιά στην GTV 6.9.22 το play store κάνει downloading αλλά δεν κάνει install..έχω κάνει clear των google apps και restart account αλλά δυστυχώς τα ίδια.. Μπορείτε να βοηθησετε? Redmi Pro
Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο. τι θελει να πει μ αυτο???δεν το καταλαβαινω...μπορει να μου εξηγησει καποιος τι να κανω ακριβως?
αποσυνδεσα και την sd τελείως έκανα και τις απαιτούμενες ενέργειες και πάλι τίποτα.. Μα μου βγάζει ότι πρέπει να κάνω ενημερώσεις διάφορες εφαρμογές τού κινητού, παταω κάνει downloading αλλά install ποτέ... Μόνο σε μένα συμβαίνει?
εκανα factory reset και wipe /advanced wipe/dalvik,cache,data,system/reboot recovery /install rom..Εχω το ιδιο προβλημα με πριν...κατεβαζω εφαρμογη στο play store την κατεβαζει αλλα δεν την κανει εγκατασταση και μου βγαζει κωδικο σφαλματος 963..Τι να κανω???? Εχω απογοητευτει
γεια σας έχω παλιότερη έκδοση ελληνικής ρομ..την 18..για να βάλω την καινούργια πρέπει απλά να την κατεβασω και να την εγκαταστισω ή να κάνω όλη την διαδικασία με adb, cmd κ.τ.λ ? Επίσης για το Redmi Pro είναι διαθέσιμη ή όχι ακόμα?