Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.

• Δεν μπορώ να βρω καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής τηλέφωνο που έχει το mi5 από την μάνα του

• Mi Band 2: The New Successor!

jordan65 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από ToroLoco: “Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αν…

• Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση που έκανα σε MIUI GLOBAL 8.2 8.2.2.0 (NAAMIEB) Όταν έχω μία αναπάντητη κλίση δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι που άναβε και δεν βγαίνει το νούμερο πάνω στο ακουστικό τις εφαρμογής που έβγαινε σε άλλη εφαρμογή δουλεύουν κανονικά και επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το Mi band 2 καμία λύση κάνεις;;; ευχαριστώ πολύ

• Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση δεν μου βγάζει ειδοποίηση στις κλήσεις και δεν συνδέεται με το band 2

• Back up

jordan65 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ

• Back up

Μήνυμα

Καλησπέρα πώς μπορώ να κάνω Back up στα δεδομένα μου με το Mi pc suite δεν μπορώ να συνδεθώ ευχαριστώ

• Αυτόματη αναβάθμιση

Μήνυμα

Οκ εντάξει θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ

• Αυτόματη αναβάθμιση

Μήνυμα

Καλησπέρα πώς μπορώ να ξέρω αν το mi5 μου είναι OTA? Έχω την 8.1.2.0 ψάχνει για αναβάθμιση μου λέει ότι δεν υπάρχει νέα αναβάθμιση ενώ υπάρχει η 8.2 με το Android 7 ευχαριστώ

• Winbank wallet και xiaomi mi5 128gb

Μήνυμα

είμαι με κλείδωμενο bootloader και Global 8.1.2.0 και οχι root το δοκίμασα σημερα στα LIDL πρώτη φορα δεν μου δουλευε πήγα ρύθμισης περισσότερα προεπιλεγμένο πορτοφόλι και έβαλα χρηση HCE Wallet και ολα μια χαρα

• Nfc

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ

• Nfc

Μήνυμα

Καλησπέρα πείρα προχθές ένα xiaomi mi5 προσπάθησα να πληρώσω σήμερα με Win wallet αλλά δεν τα κατάφερα υπάρχει περίπτωση να είναι rooted;;;

• Ποια ρομ έχω;;;

jordan65 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ

• Ποια ρομ έχω;;;

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ =============== Μαρ 30th 2017, 10:05pm =============== Μία ερώτηση το βύσμα κάτω του USB είναι διαφορετικό από αυτά που παίρνουν τα Samsung και τα υπόλοιπα;;; αν ναι τι ονομασία έχει;;;;

• Ποια ρομ έχω;;;

Μήνυμα

Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα ένα mi5 πια ρομ έχω και αν χρειάζεται να κάνω κάτι ευχαριστώ

• οκ ενταξει μολισ κανω εγατασταση με το mi flash την china developer την ελληνικη ρομ μετα πωςτην βαζω ?

• της επαφες τα μυνηματα διαφορα αρχεια =============== Μαρ 12th 2017, 7:40pm =============== της επαφες τα μυνηματα διαφορα αρχεια φοτο

• θελω να κανω μπακ απ προτου αλλαξω τιν ρομ και για να βαλωτιν ελληνικη ρομ μετα την κινεζικη δεν χριαζεται το mi pc suite?

• ευχαριστω πολυ μολισ βρω χρονο θα το κανω =============== Μαρ 12th 2017, 7:02pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό (διάβασέ τον καλά μερικές φορές πρώτα) ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Για να βάλεις την china developer rom, ώστε να κάνεις μετά unlock bootloader και να βάλεις την Ελληνική. ” κατεβασα και εγατεστισα το MiSetup3.2.1.3111_2717 εχω windows 10 συνδεω το τηλεφωνο και δεν συνδεεται μου βγαζει μυνημα οτι χρειαζε…

• ναι εκανα και και μου εστειλαν αυτο youve been granted the permission to unlock your device 1661478969 download mi unlock tool http:// en.miui.com/unlock//