Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
καλημέρα NasDriver και ευχάριστω πολύ για το ενδιαφέρον. πριν την επαναφορά είχα την δικια μας ελληνική 8.5.3.0 , η rom που πήγα να επαναφέρω ήταν επισης η ελληνική, νομιζω η 8.5.2.0 (δεν παιρνω ορκο για την εκδοση) και καπου στην μεση εβγαλε ενα "error 255" , στο reboot ηταν ενας ωραιος σελιδοδείκτης . ανοίγει ναι, πλεον μετα το fastboot με την official global screenshots από το σχετικά με το τηλέφωνο και από το menu που κανονικά θα έπρεπε να βγάλει το IMEI Dropbox - Screenshot_2015-12-31-18-04…
-
Καλημέρα παιδιά. χρειάζομαι επείγοντος την πολύτιμη βοήθεια σας. πήγα να επαναφέρω ένα προηγουμενο nandoid back up (της official rom) και για κάποιο λόγο μου έβγαλε error 255. Στο reboot δεν ξανά άνοιξε. έγινε ένα ωραίο τούβλο, δεν έμπαινε ούτε fastboot. αναβόσβηνε μονο το κλασσικό κόκκινο λαμπάκι. ακολούθησα το οδηγό για testpoint. το pc είδε κανονικά το κινητό και φλασάρε την τελευταία global stable. όλα καλά ως εδώ. έλα όμως που χάθηκε το IMEI... Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό της πρώτης σε…
-
καλησπέρα παιδιά. καλή χρονια βρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτο το πρόβλημα? έχω την δικια μας ελληνική 8.5.3.0 και όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα app για να ανεβάσω κάποιο συνημμένο (πχ φωτογραφία) ενώ επιλέγω ένα app από το choose an action, δεν ανοίγει τίποτα. έχω δοκιμάσει με άλλο browser όπως επίσης και clear cashe και dalvik και να κάνω reset στα default apps αλλα δεν άλλαξε κάτι. δείτε το video παρακάτω streamable.com/vogi0 καμια βοήθεια?
-
καλησπέρα ξανά παιδιά. μια βοήθεια. μετά την αναβάθμιση και ενώ όλα δουλεύουν ρολοι δεν ανάβει το led στις ειδοποιήσεις...είναι ενεργοποιημένο μέσα στις ρυθμίσεις του led και επίσης δοκίμασα και wipe cache αλλα το πρόβλημα παραμένει. ανάβει στην φόρτιση αλλα στην καθημερινή χρήση αν λάξο κάποιο μήνυμα ή κάποια κλήση μένει σβηστό...καμια ιδέα? ευχαριστώ προκαταβολικά EDIT: βρήκα τι έφταιγε και το γράφω για να μην ψάχνει κανεις. για κάποιο λόγο είχε απενεργοποιηθεί το led ειδοποίησης μέσα στις ίδι…
-
Παράθεση από lallasgr: “1) Ακριβώς. Απλά πρόσεξε να φλασάρεις το superuser που θα βρεις μέσα στην internal και όχι αυτό που θα σε προτρέψει στο τέλος της εγκατάστασης! 2) Έχει βγει κανονικά και 8.1.1.0 απλά δίνεται προς το παρόν ως OTA Update και δεν έχει ανέβει στα downloads της Xiaomi! ” ευχαριστώ πολύ lallas!!!
-
συγχαρητήρια ,συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για άλλη μια φορα 2 ερωτήσεις 1)αν θέλουμε supersu απλά το φλασαρουμε στο τέλος. σωστά? δεν αλλάζει κάτι... 2)διαβάζοντας στο miui.com βλέπω ότι η τελευταία stable έκδοση είναι η 8.0.7.0 , και η τελευταία stable 8.1.1.0 αφορά την special edition global που αν δεν κάνω λάθος (μπορεί και να κάνω) είναι η kate . τι κολπάκι (με την καλή έννοια ) κάνατε?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από alexironaek: “Επίσης μια άλλη ερώτηση , αν θέλω να περασω την τελευταία dev του φίλου gkalen από ελληνικη stable 7.5.1.0 (έχω μείνει πίσω ) ακολουθώ τον ίδιο οδηγό και απλά φλασαρω την gkalen? ” παιδιά όσον αφορά αυτήν την ερώτηση να προχωρήσω? απλά μια επιβεβαίωση θέλω μην brickαρω τίποτα και ψάχνομαι μετά .Απλα ακόλουθω τον οδηγό αυτού του νήματος και περνάω την gkalen?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαυπάρχει stable MM και έχω χάσει επεισόδια? που είναι βρε παιδιά γιατί εγώ τελευταία βλέπω την 8.0.1.0 με 5.1... Επίσης μια άλλη ερώτηση , αν θέλω να περασω την τελευταία dev του φίλου gkalen από ελληνικη stable 7.5.1.0 (έχω μείνει πίσω ) ακολουθώ τον ίδιο οδηγό και απλά φλασαρω την gkalen? και μια τελευταία ερώτηση λίγο off topic βεβαια, έχουμε xposed για την MM? ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά και θερμά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. οτι και να πω ειναι λιγο...πραγματικα...
-
αν και μου είχατε πει να μην το κάνω , δεν άντεξα και πέρασα xposed με οδηγό το video στο youtube που παραθέτω πιο κάτω ως τώρα φαίνεται να λειτουργεί σωστά (έχω κρατήσει φυσικά nandroid back up , οποτε σε περίπτωση που αρχίσει διαφορα κουλά να το γυρίσω κατευθείαν στο προηγούμενο στάδιο ) πριν το επιχειρήσει κάποιος να ξανά τονίσω πως τα παιδιά εδώ με είχαν συμβουλέψει να μην περάσω xposed σε miui. κυρίως έβαλα xposed λόγω της επιλογής που έχει το gravity box να αλλάζει μονο του από 2g σε 3g/4g…
-
βρε παιδιά δεν λέει με τίποτα να ανοίξει η οθόνη στα notifications...έτσι ξαφνικά. συγκεκριμένα από gmail και facebook messenger. ενώ χτυπάει κανονικά ο ήχος , ανάβει το led η οθόνη μένει σβηστή...έχω δώσει όλα τα δικαιώματα , δεν έχω βάλει κάποιο προφίλ στην μπαταρία. έσβησα τις εφαρμογές τις ξαναπέρασα...τίποτα...καμια ιδέα?