Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 226.

• Για να δούμε, αυτό αλλάζει πολλά. Τις είδα τις λάμπες στο Ali. Καλη τιμή και φαίνονται δυνατές στα χαρτιά για όποιον θέλει λευκές λάμπες

• Άντε με το καλό τότε. Θεωρώ βέβαια ότι προς το παρόν δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς το μισό σου σύστημα όπως κάμερες και λάμπες yeelight θα είναι εκτός home kit. Κάπου λέει ότι κυκλοφόρησαν οι λάμπες aqara πάντως...

• youtu.be/jTKAv811R44 Review του aqara hub από τον xiomify. διαβάστε και τα σχόλια, έχουν ενδιαφέρον. Στα καλά, όπως ειπώθηκε και πάραπανω, είναι ότι στο mi home δουλεύει και με mijia αισθητήρες όχι μόνο με aqara. Κατά τα άλλα για χρήστες android αχρείαστο, εκτός και αν είναι το μόνο που θα βγει σε ευρωπαϊκή έκδοση

• Παιδιά τι θα λέγατε, αν το επιτρέπει βέβαια και η διαχείριση, αν βρει κάποιος μια πραγματικά καλή προσφορά για mi home gadgetακια εν όψει 11/11 να τη βάζουμε εδώ. Μη γεμίσουμε βέβαια και το θέμα γιατί οι προσφορές είναι σίγουρα πολλές. Εγώ ενώ έχω αποφασίσει να πάρω επιτέλους την yeelight 650 που τόσο θέλω, αλλά πχ στο Ali έχει καλή τιμή αλλά πανάκριβα μεταφορικά και χωρίς ασφαλή μέθοδο για τελωνείο, ενώ το gb λέει ότι πλέον δεν στέλνει αυτό το προϊόν στη χώρα μας

• Και νέα έκδοση, 5.4.25 (beta λογικά) στο play store

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα παιδιά! Έχει έρθει σε κάποιον η έκδοση 5.4.24; Μου έδειχνε χτες ότι έχω update αλλά τπτ... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κάνε εγγραφή για beta μέσα από το play store και θα την κατεβάσεις από κει. ουσιαστικά λέει οτι πλέον οι συσκευές που σου κάνουν share αλλοι εμφανίζονται πλέον στην ενότητα my devices. πάντως το γκρι τετράγωνο στην εμφάνιση των ειδοποιήσεων δεν το έφτιαξαν. Εδώ να αναφέρω ότι όταν είχα κάνει το report για τις ειδοπ…

• Λογικά έπρεπε να πάρεις σκούπα που να προορίζεται για την αγορά της Κίνας για να σου δουλεύει στον China server μαζί με τα υπόλοιπα. Άλλη ερώτηση. Με την 5.4.19 από playstore σας χάλασε και σας την εμφάνιση των ειδοποιήσεων και πλέον δείχνει μόνο ένα μαύρο τετράγωνο αντί για εικονίδιο? Είχα μια ελπίδα ότι επειδή αυτή η έκδοση δεν είναι beta, ότι θα τον έφτιαχναν το πρόβλημα

• Σίγουρα θα λειτουργεί αποτρεπτικά και ίσως ακόμα και ανοίξει η πόρτα τελικά, να έχεις γλυτώσει πολύτιμα δευτερόλεπτα ή λεπτά. Απλά εγώ ψάχνω κάτι διαφορετικό πχ να ανοίγει χωρίς κλειδιά όταν πλησιάζεις, να δίνεις πρόσβαση σε τρίτους από μακριά κτλ

• Ναι δε λέω, αλλά κλειδαριές ασφαλείας κυκλοφορούν πολλές σε πιο καλές τιμές που δεν παραβιαζονται εύκολα. Και στην τελική αν παραβιαστεί ένας απλός αισθητήρας πόρτας συνδεδεμένος με το gateway πάλι το ίδιο αποτέλεσμα έχει.

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να κοινοποιώ στο σωστό νήμα. Θέλω να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι και παλιότερα είχε πέσει το μάτι μου στην xiaomi vima smart lock η οποία αν κατάλαβα σωστά συνδέεται και με το gateway. Η τιμή της είναι αρκετά καλή σύμφωνα με τα δεδομένα μου. Την έχει κάποιος να μου πει γνώμη; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πονεμένη ιστορία. Θα μπορούσες όντως να ανοίξεις ένα νέο θέμα να το συζητάμε εκεί. Και εγώ έψαξα αρκετά τον προηγο…

• Motorola και Huawei δεν την έχουν πάρει. Ίσως θέλουν να βάλουν το δικό τους fit app, όπως έκανε η Mobvoi με τα Ticwatch και την έκραξαν όλοι. Οι υπόλοιπες συσκευές την έχουν πάρει την αναβάθμιση

• Ναι σε smartwatch αναφέρομαι. Android wear που τώρα λέγεται wear OS. Δεν υπάρχει εφαρμογή δυστυχώς. Μίλησα μόνο για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο ρολόι. Το λειτουργικό πήρε πρόσφατα μια αναβάθμιση που οι developers πρέπει να κάνουν μια διόρθωση για την σωστή απεικόνιση των ειδοποιήσεων του τηλεφώνου στο ρολόι

• Δεν ξέρω τι γίνεται με την 5.4.17 γιατί δεν μου ήρθε για κατέβασμα αλλά σήμερα που κατέβασα την 5.4.18 από το apkmirror μου κατέστρεψε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Προσοχή, όχι τις ειδοποιήσεις γενικώς απλά την εμφάνιση. Δεν έχει πλέον εικονίδιο απλά ένα μαύρο κουτί. Η πλάκα είναι ότι πριν λίγες μέρες τους είχα αφήσει feedback να διορθώσουν την εμφάνιση του Wear OS γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έδειχναν σωστά και χάλασαν και την εφαρμογή του κινητού. Ίσως να προσπαθούν να το φτιάξουν…

• καταρχήν δεν ελέγχεται όλο το Mi Home από το GA. Αυτό είναι θέμα της Xiaomi. Μόνο συγκεκριμένες συσκευές. Κάποιες λάμπες, το power pug, το air purifier και η ρομποτική σκούπα. Έχεις google assistant ενεργοποιημένο στο κινητό σου? πρέπει να έχεις τη γλώσσα στα αγγλικά και δεν ξέρω αν και το location κινητά της xiaomi αν μπορεί να είναι Ελλάδα ή αν πρέπει να το αλλάξεις και αυτό. Μετά απλά ενεργοποιηείς το σχετικό action. αν έχεις συσκευές που είπα παραπάνω ενεργοποίησε το Mi Home action 00000059b…

• Από σήμερα έχουμε άλλη μια επιλογή για έλεγχο των συσκευών που είναι συμβατές με το Google Assistant μέσω του ανανεωμένου Google Home app για android και iOS. Στο δικό μου screen shot βλέπετε μόνο λάμπες και το Mi box αλλά μπορεί να έλεγξει περισσότερες συσκευές. Περισσότερα εδώ Χρειάζεται βέβαια ακόμα αρκετές βελτιώσεις. πχ δεν μπορείς να ελέγξεις χρώμα σε λάμπα RGB, μόνο on/off και φωτεινότητα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58274/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58275/

• Το σηκώνει Και να πω ότι δεν το είχα δοκιμάσει και αυτό, το είχα αλλά ήθελα λίγο ψυχολογική υποστήριξη τελικά. Άνοιξε το τιμημένο

• Ναι ρε παιδιά το ξέρω. Έχει ένα σημείο που πρέπει να το πατήσεις. Φαίνεται χαρακτηριστικά άλλωστε. Όπως και να προσπαθήσω να το γυρίσω όμως δεν γίνεται τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58229/

• Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Έχω στο σπίτι παρά πολλά mijia wireless switches, ξέρετε τα στρογγυλά. Στο παρελθόν κάποια στιγμή είχα ανοίξει ένα για να δω πως γίνεται αν και δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει σε κανένα μπαταρία μέχρι στιγμής. Εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ που είναι κολλημένα, έχω και κάποια εκτός λειτουργίας. Προσπαθώ λοιπόν εδώ και δύο μέρες να τα ανοίξω και δε τα έχω καταφέρει. Κοντεύω να βγάλω τα νύχια μου, να κοπώ με μαχαίρι, τίποτα. Βλέπω και ένα τύπο να το κάνει με χαρα…

• ναι ήταν, αλλά εγώ νομίζω ότι εδώ στο τελωνείο τα ανοίγουν για να δουν το περιεχόμενο και μετά του ξαναβάζουν ταινία...

• Παιδιά καλημέρα, έχω μια διαφορετική ερώτηση. Σήμερα παρέλαβα από το TomTop κάτι ασύρματα ακουστικά που τα είχα δει από δω σε προσφορά. Μαζί στο πακέτο ήταν και ένα repeater της Xiaomi και συνολικά η αξία δεν ξεπερνούσε τα 22 ευρώ. Το δέμα μου είχε το γνωστό αυτοκόλλητο "τελωνειακώς ελεύθερο" όμως εκτός του ότι προφανώς είχε ανοιχτεί το πακέτο η συσκευασία περιείχε μονο το ένα από τα δύο ακουστικά και μάλιστα δεν ήταν και στη θέση του (δείτε τη φωτό) Προφανώς θα επικοινωνήσω με το κατάστημα για …