Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 226.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Harrytzo: “Super! Ευχαριστώ πολύ! Δεν υπάρχει stock στη συγκεκριμένη αλλά ύστερα από μελέτη ανακάλυψα την dafang 1080 και την κατατάσσουν ως την καλύτερη smart cam. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για μένα μην πάρεις έχω ακούσει πολλά προβλήματα γενικά με τις Dafang !!! Και πως το βλέπεις ότι δεν υπάρχει σκοκ εγώ την βλέπω διαθέσιμη στον Gearbest !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Για μένα η dafang έχει το καλύτερο sof…
-
Παράθεση από AlexanderK: “θα μπορέσεις να μας βοηθήσεις να σετάρουμε το gateway? μία δοκιμή που έκανα χθες στα γρήγορα, όταν πήγαινα να την συνδέσω με σερβερ σιγκαπούρη απλά δεν την έβρισκε ποτέ το κινητό. όταν έβαζα κίνα όλα μια χαρά ” Ας προσπαθήσω λοιπόν. Η φιλοσοφία είναι απλή. Για κάποιο λόγο για τον οποίο δεν ξέρω πως γίνεται, μπορούμε να "μπερδέψουμε" το Mi Home και ενώ είμαστε στο Singapore server αυτό να βλέπει τις διαθέσιμες συσκευές που είναι στον server της Κίνας. Είτε είναι bug, είτ…
-
Μόνο αν έχετε καμία συσκευή που να μην χρειάζεται gateway, όπως για παράδειγμα οι κάμερες. Δεν λειτουργούν βέβαια όλες στον Singapore server. Η mijia 1080 και 360 720p λειτουργούν. Αν έχετε μια από αυτές συνδέστε την προσωρινά να δείτε. Αν όχι κάμερες, απλά μπείτε στον Server να δείτε από τις διαθέσιμες συσκευές αν έχετε κάποια άλλη που μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις
-
Μεγάλη ιστορία στην οποία έχουμε αναφερθεί (ίσως όχι με λεπτομέρειες) και σε αυτό το θέμα λίγο παλιότερα. Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum Διάβασε αν μπορείς στο παραπάνω link και ψάξε για μηνύματα του stormdreamer και δικά μου (psybill) και θα καταλάβεις. Αν έχεις απορίες ξαναρώτησε εδώ και όταν βρω χρόνο θα απαντήσω κάπως πιο αναλυτικά
-
Παράθεση από AlexanderK: “αν θες πες μου λίγο τις ρυθμίσεις σου για να δοκιμάσω. έχω αρχίσει και σκέφτομαι μέχρι να πουλήσω την συσκευή μου.... ” Καταρχήν δεν έχω xiaomi συσκευή. Κατά τα άλλα δεν έχω κάνει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση. Οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής είναι ανοιχτές και απλά έχω αφαιρέσει την εφαρμογή από το battery optimization για να είναι πιο άμεσες οι ειδοποιήσεις. Τίποτα άλλο...
-
Μέσα στο ΣΚ ασχολήθηκα λίγο να βρω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Aqara για android. είχα κατεβάσει και παλιότερα μια έκοδση αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω registration με αριθμό τηλεφώνου. Με αυτή δίνεις email και σου στέλνει ένα κωδικό για να ολοκληρώσεις την εγγραφή. Βέβαια για να δουλέψει πήρε μισή μέρα περίπου αφού έκανε συνέχεια time out. αν κατάλαβα καλά πρέπει να επιλέξεις region US ή China για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εγγραφή. Με region Greece ούτε εγγραφή ολκληρώνει, ούτε συ…
-
ούτε οι κάμερες ούτε το gateway με τους αισθητήρες είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές οπότε δεν θα κερδισεις τίποτα. στη σελίδα Mi Home action στο google assistant αναφέρονται οι συσκευές. Αν πάνω σου λέει link δεν έχεις συνδεθεί, αν σου λέει try it όπως το screenshot του προηγούμενου post είσαι συνδεδεμένος. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…af57c9f904770db0ba9d1a954
-
Στην οθόνη που μας δείχνεις έχεις πατήσει να κάνεις sign in? Το ότι σε θυμάται από πάνω δε σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος. Ίσως είναι από προηγούμενη φορά που έχεις δοκιμάσει. Επίσης έχεις συμβατές συσκευές με το Google Assistant? δεν υποστηρίζεται όλο το οικοσύστημα. Και τέλος σημαντικό βήμα που χρειάζεται κάποιες φορές για να εμφανιστούν οι συσκευές σου. Πες ή γράψε στο google assistant " sync my devices". Αν όλα είναι εντάξει θα σου πει ότι έκανε sync και θα δεις τις συσκευές σου στις ρυθμίσ…
-
Παράθεση από Jiasios: “Παντα το Ali ειναι το πρωτο σε αυτα. ” βάλε βρε συ ένα link, τόσο δυσκολο σου είναι? στο ali ότι βγάζει ναι μεν μπορεί να λέει upgraded version αλλά όλα έχουν το logo της Mijia. Το aqara στο επίσημο site το αναφέρει ως smart hub και το έχει ακόμα coming soon χωρίς να ανοίγει το link.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Jiasios: “Ξεκινησαν τα νεα προιοντα aqara: gateway, θερμοστάτης, αισθητήρας κραδασμων, ρελε, ελεγκτης led, USB hub. Στα 26€ ο αισθητηρας κραδασμων. Πανε τα λεφτα των διακοπων! ” Που ;;; Δώσε link στον λαό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Το Aqara shock vibration sensor το βρήκα το relay λογικά είναι αυτό που συζητούσαμε εδώ πριν μερικές μέρες Για τα υπόλοιπα περιμένω και γω να δω σε τι αναφέρεται ο φίλος @Jiasios
-
Παράθεση από Ikariapower: “Σήμερα έκανα το μετέωρο βήμα του πελαργού, πήρα πριζούλα Orbivo η οποία συνδέεται στο Mi Home μέσω του Lab features !!! Τώρα θα μου πεις γιατί, είναι απλό δεν θέλει αντάπτορες και αν δουλεύει σωστά μου λύνει πολλά προβλήματα αλλά αν δεν δουλεύει το κόστος δεν είναι και μεγάλο 20 € από Ελλάδα !!! Συνδέω αύριο και σας λέω τι γίνεται, προς το παρόν πάρτε δυο φωτογραφίες !!!cccf99b7e2360b5dfdcc22a9084c4a0c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” δεν σου είχαν πει ότι …
-
Λοιπόν, όπως το φαντάστηκα ο συνάδελφος είχε πολύμετρο, απλά δεν είχε διαθέσιμο το καλό του αλλά ένα που έλλειπε ο ένας ακροδέκτης και έτσι δεν είχαμε πάντα σταθερή επαφή. Σύμφωνα με τις οδηγίες του @PaixXiaomi κατάφεραμε να μηδενίσουμε το πολύμέτρο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Λόγικα λοιπόν η γείωση δουλεύει 2Yg66It.jpg
-
είχα βάλει link για το post του @Ikariapower αλλά να το βάλω και εδώ AUKTION Universal EU Plug Adapter 16A Electrical Plugs International Power Socket Converter AC 250V for Home Office Travel-in Chargers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group για τη γείωση δεν μπορώ να πω παιδιά, δεν είμαι ειδικός. αν θέλετε πείτε μου πως να το τσεκάρω και αν μπορώ να το κάνω
-
Επανέρχομαι στο θέμα του αντάπτορα που είχε ανακαλύψει στις αρχές του μήνα ο @Ikariapower, και καθώς ήρθαν πρώτα οι δικοί μου να πω δύο λόγια. Ο αντάπτορας είναι αρκετά ποιοτικός και φυσικά πολύ πιο διακριτικός στην πρίζα που είναι και το ζητούμενο για μένα. Το Gateway με τα τρία κινέζικα βύσματα μπαίνει μια χαρά αν και αρκετά σφιχτά, οπότε όταν το τραβάς από την πρίζα βγαίνει μαζί με τον αντάπτορα. Μικρό το κακό φυσικά. Εννοείται βέβαια ότι είναι μια χαρά και για τις συσκευές με διπλό US βύσμα …