Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 172.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
sotsp - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδυστυχως δεν γινεται τιποτα. Φλάσαρα με το miflashtool και παλι την stock rom
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπροτεινεται να κάνω πάλι την διαδικασία ή να περιμενω και άλλο; Βλέπω σε κάποια video ότι μετά την εγκατασταση και πριν το reboot προτρεπουν να κανουμε wipe cache
-
Μήνυμαεκανα πριν το flash της ρομ. Μολις ολοκληρώθηκε η εγκατασταση και τσεκαρα τον bootloader ότι παραμένει ξεκλειδωτος έκανα rebοοt όπως περιγράφει εδώ. Παρέλειψα κατι;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχω ολοκληρώσει την εγκατάσταση σε mi9t, χωρίς κανένα error και χωρίς να μου βγάλει κανενα πρόβλημα, ακολουθώντας την διαδικασια που περιγράφεται εδώ. Είναι φυσιολογικό που μετά την εντολή που έχω δώσει μέσα από cmd για rebοot είναι κολλημένο εδώ και 45 λεπτά στο xtrv logo στην οθόνη εκκίνησης και δεν μπαίνει στην miui; Εγκατεστησα αυτήν την xtrv:xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11 με αυτό το twrp: twrp-3.5.A9-davinci-geoanto555.img
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕυχαριστω Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαι μια τελευταία ερώτηση μιας και το βράδυ θα ξεκινήσω την διαδικασία. Στο twrp αν μου ζητήσει κωδικό στην πρώτη εισοδο για το decrypt, βάζω τον κωδικό ξεκλείδωμα τος της οθόνης που έχω τώρα? Θα χρησιμοποιήσω το twrp του φίλου geoanto555 που έχει δώσει για το τηλέφωνο μου Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ήρθα η ώρα να στησω την xtrv της κοινότητάς μας. Επειδη είχα κάνει ξανά μια προσπάθεια πριν 1.5 χρόνο περίπου χωρίς τελικά να τα καταφέρω, προτείνεται πριν τα wipes να κάνω και μια αποσύνδεση από το mi account και να αφαιρέσω και τα κλειδώματα οθόνης; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Router 4a Gigabit
ΜήνυμαΚαλημέρα, υπάρχουν πουθενά οδηγίες για εγκατάσταση openwrt; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση. Έχω στήσει το google pay και ενώ έχω προσθέσει τις κάρτες μου, στην ενεργοποίηση ανέπαφων πληρωμών μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί γιατί το τηλέφωνο έχει τροποποιηθεί. Το τηλέφωνο έχει ξεκλειδωτο bootloader και είναι no root. Επίσης δεν έχει πιστοποίηση play protect. Η rom που έχω είναι η τελευταία 12.1.1. Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω άλλο θέμα. Έχω το mi silent bluetooth mouse και το laptop Hp Elitebook 8540p (i5-8gb ram-win10-64bit). Ότι και αν έχω δοκιμάσει, στην προσθήκη συσκευής bluetooth, το mouse δεν το βλέπει. Βλέπει το smartwatch μου, βλέπει εκτυπωτές bluetooth που είναι στον χώρο, βλέπει το κινητό μου τηλέφωνο. Με λίγα λόγια βλέπει όλες τις συσκευές εκτός από το mouse. Το ποντίκι εντωμεταξύ λειτουργεί κανονικά μιας και σε laptop dell inspiron συνδέετε κανονικα, σε android box επίσης κανονικά και γενικά συνδέ…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣε αναμονή λοιπόν. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν μένει. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά, κατά την διάρκεια μιας κλήσης αν πατήσω το κουμπί "volume up", μου βγάζει την ένδειξη "Επιτυχής ενίσχυση έντασης" και ο ήχος που ακούγετε ο συνομιλητής μου γίνεται πιο δυνατός και καθαρός. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη η ενίσχυση έντασης; Έχω την MIUI Global 12.0.2 EU.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣήμερα έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 11.0.5. Δυστυχώς όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή κλειδωμένο και δεχτείς video κλήση είτε στο viber είτε στο google duo και απαντησεις, δεν ανοίγει η μπροστινή κάμερα. Αν δεχτείς κλήση ενώ το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωτο, τότε η κάμερα ανοίγει κανονικά. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλο ή είναι κανένα bug της νέας rom? Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
widget
ΜήνυμαΕμένα πάλι μου εμφάνισε την συγκεκριμένη ροή ειδήσεων όταν μου έγινε προχθές αναβάθμιση του app vault και χωρις να έχω στήσει κάποια extra εφαρμογη. Δεν μπορώ και εγώ να το απενεργοποιησω. Αν γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραδόξως πριν κάνα δυο μέρες κάλεσα την wind για κάποιο άλλο λόγο για τα επαγγελματικά μου τηλέφωνα και μέσα σε όλα τους είπα να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία volte στην γραμμή μου. Χωρίς να με ρωτήσουν κάτι περισσότερο με ενημέρωσαν ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Και όντως μου εμφανίζει το εικονίδιο volte και στις κλήσεις μου εμφανίζει το εικονίδιο hd. Το wificall βέβαια δεν δουλεύει σε αντίθεση με την δεύτερη γραμμή της cosmote που έχω που δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμ…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαScreenshot069f242943c14b7a87b68ed24eb70d43.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜετά την αναβάθμιση που μου ήρθε εχθές στην 11.0.4 stable eu android 10, έχω κανονικά miui dialer και έχουν ενεργοποιηθεί και τα θεματα Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚανονικά miui dialer και μηνυματα Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk