Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3
4 Σελίδα 4 από τις 6
5
6
Ουτε στην πάνω που είναι με sweden reg?
Παιδεία υπάρχει περίπτωση να πληρώσω σε αφτί τον παραγγελία τελωνείο?
Καλημέρα παιδιά από gearbest με belgium post πληρώνεις τελωνείο?
Παιδιά τι γνώμη έχετε για το ali express τι γίνεται με τελωνείο?
Ειναι πολύ ακριβό στην Ελλάδα..θα έχω προβλήματα αν το πάρω από Κίνα?
Και τι γίνεται θα έχει ελληνικά?
Λέει άμεση παράδοση αλλά τι γίνεται θα έχει ελληνικά ή μπα?
Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το mi band 3 έλεγα να το πάρω από κινεζομαγαζο αλλά κοίταξα και Ελλάδα και το έχει το Σκρουτζ εσείς τι λέτε?;
Παιδιά υπάρχει στο Σκρουτζ το mi band 3 ξέρει κανείς τι παίζει?
Θέλω να παραγγείλω από bangood αν βάλω Priority Direct Mail θα πληρώσουν τελωνείο?
Είμαι μάγειρας και πιάνω νερά καθημερινά και θέλω να το φοράω σε καθημερινή βάση οπότε θα περιμένω να δω τι παίζει..
Ευχαριστώ φίλε μου με πείθεις θα επερνα το 2 απλά δεν είναι αδιάβροχο θα περιμένω λίγο καιρό και βλέπω ευχαριστώ...
Τελικά να περιμένω να το πάρω από Ελλάδα?
Δεν θα έχει αγγλικά ? Αν περιμένω να το πάρω από Ελλάδα θα έχει ελληνικό μενού..? 43 ευρώ το έχει το lightinthebox.. Xiaomi Mi Band 3 Miband 3 Fitness Tracker Heart Rate Monitor 0.78'' OLED Display Touchpad Bluetooth 4.2 For Android IOS 2018 - €38.69
Καλησπερα παιδιά βρήκα στο lightinthebox το mi band 3 να το παραγγείλω ή θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην Ελλάδα,?
Στο lightinthebox δείχνει να υπάρχει
Ποτε θα έρθει Ελλάδα και Με ποια τιμη?
Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα προ παραγγείλω το mi band 3 και να μου πείτε πόσο έχει?
Παιδιά καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος αν το note 4 snp περνάει face unlock?
1
2
3
4 Σελίδα 4 από τις 6
5
6