Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.
-
Καλημέρα εγώ την έβαλα χθες αλλά έβγαζε ότι το com.android. Σταμάτησε να λειτουργεί την ξαναπερασα τα ίδια και την έβγαλα και έβαλα την προηγούμενη.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΜόλις τελείωσα το update φαίνεται ωραίο έως τώρα για να δούμε πως θα πάει.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμακατεβαζω και εγώ για το redmi note 3. Να ρωτησω σε ποια έκδοση είναι ή 8 στην 6 του ανδροιδ ή στην 5.1 για το redmi note 3;
-
Θα πάρω αυτή εδώ τη θήκη είναι τέλεια για το κινητό μου. Nillkin Xiaomi Redmi Note 3 Sparkle Leather Case
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Miui 8 Beta testing
ΜήνυμαΑντί να δούμε τη θα μας επιφυλάσσει η 8 και για μας τους χρήστες και για τους μαγειρες. Ξέρουμε σε ποια έκδοση του Android θα βασίζεται;
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας.. XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool
-
Παράθεση από Nikospapppas: “Δε το χω γενικα με αυτα και προσπαθώ να το κρατήσω το κινητό γιατι αξίζει. Τωρα μπηκα στο miui. Com εκανα αιτηση ξεκλείδωματος τωρα περιμένω το κωδικο στον αριθμό σωστα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν θα σου έρθει κάποιος κωδικός απλώς ένα μήνυμα που θα λέει στα αγγλικά ότι έγινε δεκτή η αίτηση σου για ξεκλείδωμα του bootloader. Μετά βάζεις την κινεζικη dev και το ξεκλειδώνεις με το miunlock.
-
Καλή τύχη σε όλους...
-
Από θέμα μπαταρίας έως τώρα τα πάει πολλή καλύτερα από την προηγούμενη.
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, εκανα install την ota apo to twrp και κόλλησε στο logo. Τώρα έκανα restore απο to twrp την 6.1.29 και θα δοκιμάσω με την κανονική. Δεν έχω κάνει καμία αλλαγη, μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε λιγάκι. ” τελικά κατέβασα την κανονική έκδοση όχι την οτα και την έβαλα από το twrp και έτσι μπήκε αλλιώς με το οτα κολλούσε. Και χάθηκε και σε εμένα το SwiftKey