Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Είδες τι είπε παραπάνω ο MIUI_ART βάζεις την Ota μόνο : "Αν δεν έχεις αλλάξει τα αρχεία της που έχεις τώρα με κανένα MOD όπως αυτό του SMS MOD, μπορείς να δοκιμάσεις. Πρέπει βέβαια να έχεις στην συσκευή σου την προηγούμενη GTV-Version για να δουλέψει σωστά το Patch. biggrin.png" Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο τότε θα έχεις πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ” Δεν πειραξα τπτ και δεν εχω βαλει το mod. τ…
Εγω εβαλα την ΟΤΑ και ειμαι με twrp. Εκανε reboot σε twrp εκανε το update ανοιξε το κινητο στο λογοτυπο τις mi, φορτωσε η μπαρα εκανε εππανεκινηση και τωρα μιση ωρα εχει μεινει στο λογοτυπο τισ mi με το ανδροιδ απο κατω και τισ τριες τελιτσες να πηγαινοερχονται. ειναι φυσιολογικο τοση ωρα?
Παράθεση από Tseligas2000: “Παιδες μου ηρθε το σμσ. τωρα εχω χιαομι.eu 7.1 stable 7.1.6.0 την εβαλα γιατι ειχε πιραγμενη ρομ απο καταστημα (unofficial). Αφου την αλλαξα μετα απο 2-3- μερες εκανα αιτηση για κωδικο. Σημερα μου ηρθαν 2SMS Tο ενα λεει οτι ειναι για 5 λεπτα και το αλλα verification mi account. ΠΗγα να κανω unlock αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη γιατι εχει διαφορετικο λογαριασμο απο το pc . Απο οτι ειδα οι λογαριασμοι ειναι ιδιοι. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω ” πρεπει να έχε…
τελεια δουλειά παιδιά μπράβο την έβαλα και εγώ χθες. Ερώτηση μπορώ να βάλω μόνιμο το tw ώστε να μην έχω θέματα με ξανά κλείδωμα του bootloader; Και αν ναι ποια έκδοση αυτή που έχει ο οδηγός ή κάποια άλλη καλύτερη; Και να ξαναπω ότι εγώ το ξεκλειδωσα χωρίς να μου έχει έρθει μύνημα αλλά είχα κάνει αίτηση από τον Γενάρη.
Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από steliosperamos: “τωρα αυτος ο οδηγος για το τι κανω που ειναι? ” μου εβγαλε στην οθονη "swipe right to unlock' τι κανω ” οκ το βρηκα flash την ελληνικη πως κανω? ” Την κατέβασες και την έβαλες στο κινητό;
αν ετρεξεσ τον unlock tools που σου ειπα παραπανο λογικα θα σε πηγε στο 100% και θα εγραψε success. αν το εκανεσ αυτο εισαι ετοιμοσ να περασεισ την ελληνικη εκδοση που ειναι στην πρωτη σελιδα εδω που ειμαστε
σου εστειλε μυνημα στο κινητο οταν εκανεσ την αιτηση για να βαλεισ τον κωδικο και να κανεισ επιβεβαιωση. αν το εκανεσ περιμενεισ το μυνημα τωρα να λεει οτι μπορεισ να ξεκλειδωσεισ τον bootloader
η 6,1,29 ειναι η dev h stable einai 7.1.8.0 αρα εχεισ βαλει την dev. αν εισαι σε φαστβοοτ ακομα κατεβασε το unlock tools να το κανεισ unlock Apply for permissions to unlock Mi devices
κατι κανεισ λαθος διαβασες τον οδηγο? το ακολουθησεσ κατα γραμμα? δοκιαμσεσ να κατεβασεισ την τελυεται dev εκδοση απο παρακατω και να την περασεισ στο κινητο? miui_HMNote3_6.1.29_8f322554d8_5.0.zip