Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
οκ τωρα εχει βγαλει το λογοτυπο του mi και αποκατω την μπαρα που φορτώνει. Για το κολλημα πριν εκλεισα το τηλ πατωντας ολα τα κουμπια μαζι για 15 δευτερολεπτα περιπου και μετα το ανοιξα ξανα σε recobery και ξαναεβαλα να κανει εγκατασταση τη ελληνικη εκδοση, και το πηρε αμεσως και το reboot το εκανε αμεσως.
-
Παράθεση από zaf_4: “Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί. Μια φίλη μου πήρε το redmi note 3 εδώ από Ελλάδα. Απ ότι είδα έχει πάνω μια κινέζικη stable. Θέλει να της βάλω ελληνική ή να έχει ελληνικά χωρίς τα κινέζικα. Εάν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος ο bootloader είναι κλειδωμένος. Ο τρόπος είναι μόνο μέσω μηνύματος για να τον ξεκλειδώσουμε ή γίνεται με φλασάρισμα κάποια ρομ; ” Ελληνικη ρομ δεν μπορεις να βαλεις αν δεν ξεκλειδώσεις τον bootloader, οποτε βαζεις την ευρωπαϊκή unofficial που δεν παιρνει …
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από Lookasgti: “καλησπερα σε ολη την παρεα.οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμουν υποχρεος.εχω αγορασει το mi note 3.κανω οτι λεει ο οδηγος αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα:μετο που παταω το πληκτρο εντασης κατω και το συνδεω με το usb στον υπολογιστη ψαχνει ο υπολογιστης να βρει drivers του κινητου(σε win7 αναφερομαι) και λεει οτι δεν βρεθηκαν καποια πραγματα( preloader και κατι αλλα)και δεν εμφανιζεται καμια μπαρα προοδου στον sp flash tool.υπαρχει κατι που μπορω να κανω;;;;ευχαριστω ε…
-
Παράθεση από anestisgeo: “Παράθεση από amwnra: “Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.…
-
Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.L…
-
Παράθεση από manospo: “Παράθεση από amwnra: “Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει? ” Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση. MIUI 7 Stable Version (China) V7.1.6.0.LHNCNCK for Redmi Note 3! Download Here! - Red…
-
Παράθεση από manospo: “Λοιπόν παρέλαβα σήμερα αλλά έχω ένα προβληματακι δεν μου κάνει update μου λέει να συνδεθεί σε internet ενώ είμαι συνδεμένος είμαι με miui stable 7.0.19.0 (LHNCNCJ) τι κάνω λάθος??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αν έχει ελληνικά η συσκευή είναι πείραγμενη από το κινεζομαγαζο και δεν περνάει αναβαθμίσεις.
-
Παράθεση από dimitris414: “Γεια σε όλους.είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Redmi Note 3 και από την αρχή που το παρέλαβα από ευρωπαική αποθήκη του Vickmall με έκδοση ROM MIUI 7.00.11.00 Stable η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν ανοίγει κατευθείαν,θέλει 2 φορές πάτημα πολλές φορές και επίσης τα μηνύματα τα βγάζει με μισά γράμματα όσο αφορά το ύψος της γραμματοσειράς.Επιπλέον δεν έχει και 160 χαρακτήρες.Κάποιες φορές τρώει σκάλωμα και δεν ανοίγει καν η εφαρμογή.Αν μπορει να βοηθήσει κανείς,Ευχαριστώ προκαταβολι…