Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
Παράθεση από thunderlight: “Τον preloader να τον έχω επιλεγμένο όταν ξανά προσπαθήσω ή όχι; Θεωρώ ότι κάτι τρέχει τώρα, θα πρέπει να αδειάσει από μπαταρία, να το ξανά φορτίσω και μετά να ξανά προσπαθήσω... αν η μπαταρία έβγαινε θα ήταν πιο απλά τα πράγματα... ” Αν ξανά επιλέξεις τον preloader θα έχεις τα ίδιο προβλήματα, άρα δεν θα το επιλέξεις. Μπορείς και τώρα δεν έχει να κάνει η μπαταρία.
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, εχθές παρέλαβα το 3ο κινητό Xiaomi Redmi Note που πιάνω στα χέρια μου, για την κόρη ενός φίλου μου, το Note 3 (έχω ήδη εγώ τα Note 1 και Note 2). Επειδή το κινητό είναι για παιδί και δεν θέλω να το σκαλίζω κάθε βδομάδα, θέλω απλά να βάλω ελληνικά στο μενού του (για να μπορεί να το δουλεύει το παιδί του) όσο πιο απλά και ανώδυνα γίνεται. Το κινητό ήρθε από Vickmall χωρίς σκάλισμα με την Αγγλοκινεζικη Miui 7.1 Stable, 7.1.4.0 και με την πρώτη σύνδεση στο Wi-Fi βρήκ…
-
Παράθεση από Mahdanny: “Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το redmi note 3 από την Ευρωπαική αποθήκη του vickmall και έχω κάποιες απορίες. Είναι ασφαλές να αγοράσω με χρεωστική κάρτα και όχι με paypal διότι δεν έχω και θέλω να κάνω την αγορά άμεσα? Επίσης, πάρα πολλοί αφήνουν comments στο vickmall που ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, χρειάζεται να αφήσω και εγώ μετά την παραγγελία μου? Τέλος αξίζουν τα 8$ παραπάνω ώστε να αγοράσω Tempered Glass και Universal Earphone? Ευχαριστώ πολύ και συγνώ…
-
Παράθεση από yakamuki: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από brougos: “Πως ερχεται το τηλεφωνο απο ευρωπαικη αποθηκη'?με ποια rom? ” Ναι έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, και όσο για την ROM με την οποία θα έρθει, μην σε απασχολεί γιατί έτσι και αλλιώς θα περάσεις σχεδόν αμέσως την Ελληνική και θα είσαι οκ. ” Φιλε μου έχω την αίσθηση οτι η rom με την οποία θα έρθει εχει άμεση σχεση με το κατάστημα απο το οποίο θα παραγγείλεις (συνηθως τα καταστηματα εχουν δικες τους custom rom). Οσο για το πόσο γρή…
-
Google installer note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “Φαντάζομαι μετά που το βάζω δεν το κάνω unistall ε; ” οταν τελειωσεις και μπει το play store και δουλευει μπορεις να το βγαλεις δεν ειναι απαραίτητο.
-
Google installer note 3
ΜήνυμαΑυτό είναι το σωστό σε εμένα με αυτό το έβαλα
-
Γνησια συσκευη?
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Άνοιξε μία το κινητό από πίσω και πες μας τι γράφει η μπαταρία πάνω ή καλύτερα βγάλε μία φωτογραφία και ανέβασε την Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε μπαταρία 3060 ” πως ακριβώς θα τη δει την μπαταρία; Αφού το κινητό δεν ανοίγει για να δεις την μπαταρία
-
Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα και χρόνια πολλά , ψήφισα και εγώ , έχω όμως ένα τεράστιο παράπονο θα δυσαρεστήσω κάποιους αλλά οφείλω να το γράψω. Κάτοχος redmi note 2 κατά ενθουσιασμένος πρότεινα σε φίλο το Note 3. Και το παράπονο είναι το εξής. 1.κλειδωμένο bootloader για να βάλουν εμπόδια στο πέρασμα dev Rom Ελληνικής gtv , δεν λέω γίνεται να τους ζητήσεις ξεκλείδωμα αλλά μου κάναν την ζωή πιο δύσκολη; 2. Βγάλαν stable eu και δεν συμπεριλάβαν ποια την Ελληνική γλώσσα; Που το Ελληνικό φόρου…