Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΠαράθεση από Ikariapower: “Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην κάνει εφόσον κάνει και ένας απλός διακόπτης !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” ρωταω γιατι απο οσο ξερω, θελει αλλο ρελε για διακοπτη για φωτα και αλλο ρελε για παντζουρια. Αν θυμαμαι καλα εχει να κανει με τη ταση που περναει απο το καθενα...
-
Παράθεση από brougos: “Παράθεση από acme: “Παρουσιαζει τελευταια το εξης. Οταν με καλουν, δειχνει παλμους 600+, και γενικα γυρνανε τα εικονιδια (τηλεφωνου, παλμων, ωρας, μπαταριας) σε loop. Δεν εχω παρατηρησεινα επηρεαζει πουθενα αυτο αλλα ειναι βλακεια. Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα; ” Φιλε αστο να κλεισει απο μπαταρια και φορτισε το παλι.......στη συνεχεια κανε unpair και συνδεση εκ νεου......εχεις tempered glass επανω? ” ναι του εβαλα μια μεμβρανη. Κακως; να τη βγαλω;
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΨαχνω να παρω διακοπτες για να ελεγχω το ανεβοκατεβασμα των ρολων των παντζουριων, μεσω του κινητου. Αυτο θα κανει; Thx...
-
Xiaomi Mi Smart Gateway
ΜήνυμαΓια οσους εχουν το gateway, πως το εχουν βαλει στη πριζα? Με τι ανταπτορα; φοβαμαι οτι με τις γκουμουτσες τους ανταπτορες, εκτος του οτι δε θα καθεται καλα και ισως κρεμαει λιγο, θα ειναι και αντιαισθητικο. Thx...
-
Παρουσιαζει τελευταια το εξης. Οταν με καλουν, δειχνει παλμους 600+, και γενικα γυρνανε τα εικονιδια (τηλεφωνου, παλμων, ωρας, μπαταριας) σε loop. Δεν εχω παρατηρησεινα επηρεαζει πουθενα αυτο αλλα ειναι βλακεια. Το εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υπό άλλες συνθήκες έβλεπες παλιά τον σκληρό και πως? ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από acme: “στο file manager προσπαθω να τον δω μέσω του ip αλλά @@...:) ” Σωστά το πάς, αλλά πες όλα τα βήματα που κάνεις, για να δούμε που είναι το λάθος ... ” Παλιά τον είχα συνδεδεμένο πάνω στο router modem της HOL και τον έβλεπα απλά κάνοντας "map network drive". Δοκίμασα ξανά τώρα για να βγάλω print screens και πάτησα στο "Connect using different credentials" που ποτέ δε το είχα κάν…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@acme Στο file manager του pc δεν τον βρίσκεις στο δίκτυο; Η απο την ip που παίρνει ο δίσκος ” στο file manager προσπαθω να τον δω μέσω του ip αλλά @@...:) =============== Νοε 29th 2016, 1:05am =============== Καλα θυμομουν. Μονη επιλογη συνδεσης ειναι το ethernet. =============== Δεκ 2nd 2016, 7:15pm =============== Any ideas??? Καποιος;;; Αχρηστος παει ο σκληρος;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Σωστά. Το βάζεις στη usb θύρα του ρούτερ και ενεργοποιείς την επιλογή router hard drive access στις συσκευές που θέλεις να έχουν πρόσβαση στον σκληρό. Στα windows θα φαίνεται σαν σκληρός στο δίκτυο. Έχω οδηγό στην πρώτη σελίδα. ” Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από acme: “Sorry αλλά μπορείς να δεις το Print screen που έβαλα και να μου πεις που εννοείς; ” Γιατι δεν τον συνδέεις κατευθείαν στο usb του ρουτερ;Τωρα το βλεπει σαν συσκευή που παίρνει γραμμη net από το ρουτερ Μ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από acme: “Από που το κάνεις share? ” Μέσα από το miwifi, μπαίνεις στο επιμέρους μενού της συσκευής, κάνοντας πάνω της κλικ και μέσα θα την δεις την επιλογή. ” Sorry αλλά μπορείς να δεις το Print screen που έβαλα και να μου πεις που εννοείς; Ευχαριστώ!
-
ΜήνυμαΑπό που το κάνεις share?
-
ΜήνυμαΕχω ενα σκληρο συνδεδεμενο με ethernet στο router, και δε μπορω να τον κανω mount στο pc, ενω απο το fing το βλεπει κανονικα και απο αλλες συσκευες επισης. Με το παλιο router δεν ειχα προβλημα και για αυτο ειπα να ρωτησω εδω. Καμια βοηθεια pls?
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΝα υποθεσω πως δε το συνιστας ε; Επισης δεν εχω κατλαβει αν πρεπει να ειναι συνεχεια στο ρευμα ή αν φορτιζει και ειναι με μπαταρια. Τελος, ποια εφαρμογη χρηςιμοποιειες; αγγλικα εχει; Αυτα....
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Εκτός του Nvidia sheild λόγο χρημάτων, σκέφτομαι τα παρακάτω. η χρήση είναι κυρίως Kodi, σύνδεση σε ενισχυτή και άρα υποστήριξη 5κάναλου ήχου dts κλπ, ασύρματη σύνδεση με mi router3. Τα κριτήρια που έχω θέσει και χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το αν είναι σωστά βάση των αναγκών μου, είναι: 1. support 5.1 για να χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία, 2. wifi ac για να κάνει streaming απροβλημάτιστα, 3. H.265 για καλύτερη εικόνα, 4. υποστήριξη 4Κ για μελλοντική χρήση, 5. Android version 6.0 …
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠολυ καλο δειχνει το remix και ειδικα το io+ αλλα ξεκινανε αποστολες το Μαρτιο του 2017...
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “1 Mx player για 5.1 με optical ” υπάρχει λύση μόνο με hdmi & KODI? Παράθεση από Thracia: “S905x και ανω επεξεργαστή ” Δε βρίσκω πολλά με αυτό τον επεξεργαστή. Κάποια συγκεκριμμένη πρόταση; Ευχαριστώ!
-
Αναζήτηση android tv box
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕκτός του Nvidia sheild λόγο χρημάτων, σκέφτομαι τα παρακάτω. η χρήση είναι κυρίως Kodi, σύνδεση σε ενισχυτή και άρα υποστήριξη 5κάναλου ήχου dts κλπ, ασύρματη σύνδεση με mi router3. Τα κριτήρια που έχω θέσει και χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το αν είναι σωστά βάση των αναγκών μου, είναι: 1. support 5.1 για να χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία, 2. wifi ac για να κάνει streaming απροβλημάτιστα, 3. H.265 για καλύτερη εικόνα, 4. υποστήριξη 4Κ για μελλοντική χρήση, 5. Android version 6.0 γιατί φαντάζομαι θα …
-
Μήνυμακαλησπέρα, Έχω ένα mi router 3 (ας το πούμε Α) μετά το modem για να κάνει το routing και άλλο ένα mi router 3 (ας το πούμε Β) συνδεδεμένο με lan σε άλλο όροφο για extend. το Α έχει διεύθυνση 192.168.31.1 και το Β έχει πάρει την 192.168.31.153 όταν μπήκα στο Β για να του αλλάξω την ip σε 192.168.31.100 για παράδειγμα, έτρωγε σκαλώματα. προσπάθησα αλλάζοντας βάζοντας αυτή σαν static IP στο Β μέσω του Α, αλλά και πάλι είχα προβλήματα όταν συνδεόμουν ασύρματα στο Β. τι να κάνω;
-
Αγορα Tv box προτασεις
acme - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ψάχνω για tv box με android ή windows 10 το οποίο όμως να υποστηρίζει surround 5.1 για να το συνδέσω στον ενισχυτή. έχετε καμία πρόταση κάτω από 200€.