Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “@MIUI_ART Πότε θα έχουμε την 7.2 του kenzo? Επειδή βγήκε το λέω... Ευχαριστώ!!! ” Μέχρι το βραδάκι σήμερα θα έχει ανέβει η V7.2.1.0!!!Εν αναμονή λοιπόν!! ” Τσεκαρισμένο?
Πολύ καλή!!! Ένα bug όπως έχουν και τα άλλα παιδιά με τις ρυθμίσεις των daily lock screen wallpaper είναι το μοναδικό που βρήκα... Επίσης χρειάζονται μεταφράσεις σε άλμπουμ και μουσική κυρίως...
Παράθεση από Sonicaki: “Μόλις έβαλα dev 6.3.24 και δοκιμάζω να δω. Φαίνεται σχετικά καλή εκ πρώτης όψεως.. ” Ένα από τα καλά των VIP Εγώ ακόμα την περιμένω...
Παράθεση από Souits: “Ρε παιδιά μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου τα κινητά(εγώ αύριο), μου λέει τηλεφωνικός πως δεν μπορεί να συνδεθεί το wifi. Ανοίγει το wlan λέει αλλά δεν εμφανίζει κανένα δίκτυο. Παίζει θέμα ή θέλει κάποια ρύθμιση;; Φοράει official 7.1.18. ” Ας δοκιμάσει ένα factory reset
@teotok Όπως πολύ σωστά παρατήρησαν οι φίλοι πιο πάνω έχεις πειραγμενη rom, οι επίσημες δεν έχουν ελληνικά.... Τώρα για να βάλεις την ελληνική που κάνουν τα παιδιά εδώ πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader...
Παράθεση από teotok: “και μεχρι τοτε δλδ δεν παιζει η sim2 ?δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος? τέλεια ωραιο dual πηρα!!! ” Για δοκίμασε να αλλάξεις την sim 1 με την 2
Παράθεση από teotok: “αρα δεν μου κανει αυτη η ROM... και τι κανω τωρα??? ” Ξερεις είναι λίγο παράξενο για επίσημη rom να μην δουλεύει κανονικά, τώρα καλό είναι να περιμένεις για κάποια αναβάθμιση η οποία θα βγει σύντομα πιστεύω...
Παράθεση από Gorgolemis: “Μήπως θέλει κανείς αυτή την θήκη? Newest Tempered Glass Back Cover For Xiaomi redmi note 3/Xiaomi redmi note 3 pro Smartphone Την παρήγγειλα απο Vickmail μαζί με την συσκευή που αρχικά το είχα παραγγείλει σε μαύρο αλλά μετά το άλλαξα σε άσπρο και μου έμεινε η θήκη,που είναι καταπληκτική με tempered glass στο πίσω μέρος και στα πλάγια είναι σε ασημί χρώμα. Όποιος ενδιαφέρεται π.μ. ” Πήρα την ίδια 6 ευρώ από ebay
Παράθεση από komatoza: “Παιδιά κάτι παίζει με το δαχτυλικο αποτύπωμα, όχι ότι δεν δουλεύει αλλά όταν πατάς γιά νά κάνεις αλλαγή ή επεξεργασία του είδη υπάρχον τότε κρασαρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άλλαξε στα αγγλικά την γλώσσα, ρύθμισε το και μετά ξανά κάντο ελληνικά
Παράθεση από johny_p: “σταματάει στο 50% το ξεκλείδωμα του bl και λέει ότι είναι διαφορετικός λογαριασμός, που δεν είναι.καμιά βοήθεια? ” Έχεις εγκατεστημένη την China developer ROM?
Παράθεση από MIUI_ART: “RedMi Note 3 / RedMi Note 3 PRO Για το πρόβλημα με τα δαχτυλικά αποτυπώματα, δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά και αναφέρετέ μας αν λύθηκε το πρόβλημα ή παραμένει... ” Τώρα μπαίνει στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι κάνει loop όταν πας να σεταρεις αποτύπωμα... Edit: Το εσβησα το κλείδωμα και το ξανά έκανα και είναι οκ, αλλά στα αγγλικά...
Παράθεση από efyv2: “Μία ερώτηση, έχω βάλει Google chrome για browser, αλλά όταν πατήσω κάποιο link μου το ανοίγει με τον browser του κινητού. Τι να κάνω για να χρησιμοποιεί το chrome? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές->κάτω λέει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών, εκεί το αλλάζεις Στα αγγλικά settings->installed apps->defaults
Πολύ καλή παιδιά αλλά έχω το εξής πρόβλημα, όταν πηγαίνω ρυθμίσεις->κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης->κωδικός & δαχτυλικο αποτύπωμα, με πετάει και δεν με αφήνει να σεταρω κι άλλο αποτύπωμα...
Παράθεση από koutsoupis: “ Επίσης όταν είμαι σε Download mode και θέλω να ξαναμπώ σε κανονική λειτουργία τι κάνω; ” Κρατας πατημένο το power button μέχρι να εμφανιστεί το mi logo
Παιδιά χάρις τα παιδιά του φορουμ σήμερα το απόγευμα θα έχουμε και ελληνική developer ROM [GTV-6.3.17] Ενημέρωση για την νέα Version. @MIUI_ART Μπορείς αν έχεις την καλοσύνη να μας πεις εάν θέλει wipe η συσκευή εάν είμαστε σε Ελληνική Stable για να περάσουμε την ελληνική dev?
Παράθεση από lallasgr: “Και επιτέλους... Το ξεκλείδωμα ήταν διαδικασία 10δευτερολέπτων!!! Το βραδάκι μάλλον πάω για Ελληνική.. 3V7Nl8j.jpg ” Εγω που έχω global?