Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 141.
-
Παράθεση από gkionis: “μία ερώτηση παιδιά . καλώδιο otg υποστηρίζει το pro ? πήρα ένα τέτοιο καλώδιο αλλά το κουμπώνω και δεν ανταποκρίνεται . χρειάζεται να κάνω κάτι μέσα από το κινητό ? να ανοίξω κανένα διακόπτη ? ” Εγω έβαλα otg και συνδεσα usb αλλά πρόσεξε να δεις, νομίζω υποστηρίζει μόνο fat32 μορφή, όταν το δοκίμασα με NTFS μου έλεγε ότι είναι unsupported... Δεν έχει διακόπτη κατευθείαν το κουμπωνεις και το βλέπει...
-
Όσοι έχετε πάρει επιβεβαίωση για ξεκλείδωμα τσεκαρετε το παρακάτω λινκ... Note3 Pro unlocked bootloader - TWRP? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από gkionis: “Να δούμε και λίγα ελληνικά στο τηλέφωνο γιαυτό θέλω ” Εγώ όπως θα δεις στο παρακάτω screenshot το έχω γυρίσει στα ελληνικά αλλά δεν υπάρχουν ελληνικά στο κινητό, ο λόγος που το έκανα είναι για να έχω ελληνικά σε εφαρμογές της google για παράδειγμα... Χρησιμοποίησα άλλη εφαρμογή που δεν χρειάζεται root αλλά έχει μια διαδικασία, αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα καλώς, σου δίνει αναλυτικές οδηγίες στην εφαρμογή... Link: play.google.com/store/apps/det…tidea.com.setlocale&hl=el
-
Παράθεση από gkionis: “Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι μερικές μέρες με το Pro και πραγματικά πετάει. Μου ήρθε με την αγγλοκινεζικη και ήδη πήρα δύο update. Χρειάζεται ξεκλείδωμα για να περάσεις κάποια ρομ? Κάποιος είχε αναφέρει για root αλλά δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανένας αν μπορεί να γίνει root? Θέλω να χρησιμοποιησω το morelocale 2 και θέλει root ” Καλησπέρα, δοκίμασα το root από το ποστ και μπορώ να σου πω ότι δεν είναι μόνιμο και σε κάθε επανεκκίνηση φεύγει, κάποιο άλλο δεν υπάρχει από όσο γν…
-
@MIUI_ART Ελπίζω να πάρετε τις συσκευές που επιθυμείτε σύντομα!!! Και ευχαριστώ για την διευκρίνιση γιατί είναι η πρώτη xiaomi συσκευή που παίρνω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Γιατι βρε παιδια δεν κανετε και μια με fastboot για τους κλειδωμενους bootloader ” Αν είχαμε όλες τις συσκευές στα χέρια μας θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. ” Το λέω φίλε μου γιατί υπάρχει ήδη μία rom διαθέσιμη η οποία δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader και φαντάστηκα ότι δεν θα ήταν κάτι δύσκολο για εσάς να κάνετε κάτι παρόμοιο. Link της rom:[Locked-Multi] Redmi Note 3 PRO - SphinX MIUI V7.1.9.0 Global, SuperSU 2.68... - Redmi Note 3 - …
-
Γιατι βρε παιδια δεν κανετε και μια με fastboot για τους κλειδωμενους bootloader γιατι απο οτι βλεπω dev rom δεν βγαινει, ασε που περιμενω ακομη την εγκριση...
-
Παράθεση από coolgreek: “Συσκευή να βάλουμε αλλά το "pro" δεν βλέπω να υπάρχει στα κινητά... Redmi note 3 (σκέτο) it is then. Στο θέμα: Δοκίμασε κανείς την custom που βγήκε; ” Βασικά σύμφωνα με την παρουσίαση που έγινε στην Ινδία δεν υφίσταται το όνομα "pro" ο hugo bara είπε οτι εσείς το ονομάσατε έτσι... Οπότε το pro δεν ισχύει στην ουσία... Υπαρχει το Redmi note 3 Κίνας και το Redmi note 3 Ινδίας...
-
Παράθεση από Dante: “Οδηγος για flash/unbrick [MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3 Pro with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και η πρωτη ρομ prerooted κτλ [Locked-Multi] Redmi Note 3 PRO - SphinX MIUI V7.1.9.0 Global, SuperSU 2.68... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Δε θελει Unlocked bootloader. Η πλακα ειναι οτι θελω να τον ξεκλειδωσω και δεν υπαρχει dev rom. ” Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία... Το θέμα είναι θα υποστηρίζει Ελληνικά?