Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με την συσκευή σαν συσκευή ή με την MIUI...κάπου αλλού είναι το κόλλημα...ίσως κάποια ρύθμιση να έχει πειραχτεί κάπου αλλά είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα ” τι να πω και εγω φιλε μου.... και με την κοσμοτε που ειχα μιλησει μιση ωρα στο τηλ κοιτάγαμε ρυθμισεις κλπ και ηταν όλα οκ, δεν ηξεραν και αυτοι τι άλλο να κανουν, από αυτους παντως λεει είναι ενταξει.........

• Παράθεση από NasDriver: “Όπα, αυτό είναι άλλο, ακόμα και με μονάδες στην κάρτα δεν μπορεί αν μπει στο 0.facebook.com ? ” αν εχει mb μπαινει, επισης αν εχει λεφτα παλι μπαινει τραβοντας ένα ευρω, ενώ πριν με το παλιο τηλ μηνες τωρα εμπαινε παντα χωρις να εχει τιποτα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NasDriver: “εκεί το έχει γράψει... ” ” Ε εντάξει ρε παιδιά μην βαράτε το είχα γράψει στο άλλο θέμα, γράψτε λάθος.... Το θέμα είναι άλλο η κόρη ζητάει συνέχεια λεφτά για κάρτα για να βάλει mb πριν δεν είχα τέτοιο θέμα

• Ρε παιδιά αφού τα έχω ξαναπεί, πριν έμπαινε χωρίς καθόλου mb , και 2ον την ίδια κάρτα την βάζουμε σε άλλο κινητό και μπαίνει κανονικά, ποια ρομ και ποιο μοντέλο τα έχω γράψει παραπάνω

• Δεκτο! Ειμαι πριξας crying.png icon_lol.gif

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από k30taas: “Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; ” Επίσης θα προτιμούσα να μην το κάνεις αυτό και απλά να ήσουν ευγενικός...Την πρώτη φορά βρήκες λύση στο πρόβλημα σου εκτός forum..... ΄Πιστεύω με καταλαβαίνεις.. ” Oχι δεν καταλαβαίνω Γιώργο τι σε πειραξε.... Ευγενικός είμαι δεν είπα τίποτα το κακό, απλώς αναρωτήθηκα πως σε ένα πράγματι πολύ καλό σαιτ ελληνικό που ασχολείται μόνο με τα xiaomi δεν βρίσκουμε μια…

• Παράθεση από NasDriver: “Μόνο που γράφει σε δύο θέματα για διαφορετικά κινητά... ” για το ιδιο κινητο προκειται και στα δυο , το xiaomi redmi note 3 pro.

• Παράθεση από NasDriver: “Για δες εδώ...λένε ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο με ΜΒ αλλιώς δεν TECHinsider ” πιθανον λες γι αυτό που λεει: Τέλος μια άλλη προϋπόθεση για να μπαίνεις δωρεάν πρόσβαση στο Facebook είναι να έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο internet στο κινητό σου (π.χ. internet day pass ή internet 60MB αν πχ. είναι What’s Up το κινητό).Η κορη μου μου λεει πως παντα εμπαινε χωρις να εχει κανενα πακετο από αυτά..... δεν ξερω ρε παιδια, από τοτε που αλλαξαμε το κινητο εγινε ολ…

• Παράθεση από NasDriver: “Redmi Note 2, με gkalen rom 6.10.20 developer με υπόλοιπο MB μόλις τώρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21929/ ” αν εχεις υπολοιπο mb εννοείται μπαινει όταν εχεις 0 mb μπαινει?

• Παράθεση από kon.geo: “Εμενα με ελληνικη dev και whats up μπηκε κανονικα... ” Παράθεση από nflo: “Παράθεση από k30taas: “Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; Έβγαλα την σιμ τις κόρης μου και το δοκιμασα στο δικό μου τηλ και έμπαινε μια χαρά, μόλις την ξαναεβαλα στο redmi note 3 pro τίποτα πάλι............. ” Μπας και έχει το κινητό καμμιά unoffcial rom και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα;Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshoot από το about phone ” Όχι ρ…

• Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; Έβγαλα την σιμ τις κόρης μου και το δοκιμασα στο δικό μου τηλ και έμπαινε μια χαρά, μόλις την ξαναεβαλα στο redmi note 3 pro τίποτα πάλι.............

• Τελικά παιδιά σε ένα τέτοιο σαιτ ένα απλό ζήτημα σαν αυτό δεν μπορούμε να βρούμε άκρη; Έβγαλα την σιμ τις κόρης μου και το δοκιμασα στο δικό μου τηλ και έμπαινε μια χαρά, μόλις την ξαναεβαλα στο redmi note 3 pro τίποτα πάλι.............

• Παράθεση από soulg: “Δοκιμασε m.facebook.com Εμένα με cu μπαίνει κανονικά στο 0.facebook... τώρα μόλις το δοκίμασα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το m είναι με χρεωση , το ξερω ότι μπαινει ετσι. Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “για την κορη μου πρόκειται, σε cosmote είναι και πριν με ένα coolpad f1 εμπαινε κανονικα και τωρα με αυτό τιποτα, μιλησα με cosmote και από εκει είναι όλα οκ...... κατι με το 3 pro παιζει. ” Δωρεάν Facebook στο κινητό - Zero Facebo…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “ρε παιδια καμια λυση υπαρχει τελικα για το note 3 pro που δεν μπαινει στο zero.facebook? εχει ξανααναφερθει το θεμα αλλα......... ” Ποιός είναι ο παροχός σου? Μήπως δεν υποστηρίζει το zero, άσχετα με τη συσκευή που έχεις? ” για την κορη μου πρόκειται, σε cosmote είναι και πριν με ένα coolpad f1 εμπαινε κανονικα και τωρα με αυτό τιποτα, μιλησα με cosmote και από εκει είναι όλα οκ...... κατι με το 3 pro παιζει.

• ρε παιδια καμια λυση υπαρχει τελικα για το note 3 pro που δεν μπαινει στο zero.facebook? εχει ξανααναφερθει το θεμα αλλα.........

• Παράθεση από IloveAndroid111: “Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό: iGZbavj.png ” εβγαλες καμια ακρη? γιατι εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από demakhs: “Tην περιέχει, δες καλύτερα. ” Tο ξερω φιλε μου πως το γραφει αλλα διαβασα και αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 756 :: myphone forum γι αυτό ρωτησα. ” Ο δαίμων του πληκτρολογίου...Ελληνικά έχει μόνο η Global developer προς το παρών...θα το δείς και μόλις το πάρεις ” παλι δεν καταλαβα.... δηλαδή δεν εχει αυτή? αμα είναι να ακυρωσω την παραγγελια....

• Παράθεση από demakhs: “Tην περιέχει, δες καλύτερα. ” Tο ξερω φιλε μου πως το γραφει αλλα διαβασα και αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 756 :: myphone forum γι αυτό ρωτησα.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από k30taas: “Καλησπέρα παιδια πριν από μερικες ωρες εκανα μια παραγγελια από vickmall το κινητο και εχει επιλογή για ρομ μονο την Official Global Rom(google play&Greek language&OTA update) ξερετε αυτή εχει ελληνικα η όχι? γιατι το προηγουμενο που ειχα παρει ειχε την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) και είναι μια χαρα...... ” Official Global developer θα έχει μέσα ” δηλαδή θα εχει ελληνικα όπως η προηγουμενη? αν ναι γιατι δεν περιεχει την λεξη…

• Νεα παραγγελια

k30taas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδια πριν από μερικες ωρες εκανα μια παραγγελια από vickmall το κινητο και εχει επιλογή για ρομ μονο την Official Global Rom(google play&Greek language&OTA update) ξερετε αυτή εχει ελληνικα η όχι? γιατι το προηγουμενο που ειχα παρει ειχε την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) και είναι μια χαρα......