Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.

• Βοηθεια κλειδωσε το τηλ

k30taas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Λοιπον παιδια απλως ηθελα να σας ενημερωσω πως το κινητο το εφτιαξε ένα παιδι εδώ στην πολη μου πολύ γνωστης και αυτος. με αμοιβή βεβαια.. αυτή την στιγμη το κινητο είναι MIUI το εκανε όπως βγηκε από το εργοστασιο και μετα απλως διαλεξε μια ελληνικη από εδώ και εβαλε. Ευχαριστω παντως και όλα τα παιδια εδώ για την οποια βοηθεια τους!!!!

• να ρωτησω και κατι καινουργιο παιδια. Μου λεει ο κορη μου πως δεν μπορει να μπει το 0.facebook ξερετε που μπαινουν δωρεαν στο facebook, ενώ με το παλιο εμπαινε. θελει καποια ρυθμιση ξερετε?

• Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από kon.geo: “ποια ρομ εχεις; την ,29 ;;; το εκανε σε πιο παλιες ρομ αυτο.. ” Έχω εικόνα ποιο πάνω ” Βρε εχεις αλλα λες απο πανω οτι κανει update..τωρα ποιο version εχεις; ” το εκανα μια επανεκκινηση και εφτιαξε προς το παρον.

• Παράθεση από kon.geo: “ποια ρομ εχεις; την ,29 ;;; το εκανε σε πιο παλιες ρομ αυτο.. ” Έχω εικόνα ποιο πάνω

• Παράθεση από demakhs: “Φαίνεται ο αισθητήρας του δακτυλικού αποτυπώματος της συσκευής, ξέχασε το....δάχτυλο!!!! χα χα χα χα χα Πήγαινε και αφαίρεσε το προηγούμενο δακτυλικό αποτύπωμα και..."φτιάξε" άλλο!! Εννοείται ότι ξεκλειδώνει και ανοίγει από εντελώς κλειστή οθόνη, γι αυτό και η χρησιμότης του εξάλλου!!!! ” Μα αυτό ήταν το πρώτο που έκανα να φτιάξω άλλο, αλλά πάλι τα ίδια γι αυτό ρώτησα...... Μόλις βάζεις το δάχτυλο ανοίγει και κλείνει στιγμιαία. Τώρα; τι άλλο να κάνω;

• Ρε παιδιά ξέρει κάποιος πώς δουλεύει ακριβώς το δαχτυλικό αποτύπωμα; ξεκλειδώνει από κλειστό τελείως; η πρέπει να είσαι στην οθόνη κλειδώματος και μετά με το αποτύπωμα ανοίγει; το ρωτάω γιατί μου φαίνεται χθες άνοιγε κατευθείαν από κλειστό ενώ σήμερα όχι, και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση.

• Καινούργιο mi4 απο banggood

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “Φιλε μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια, Ειμαι πολυ αγχωτικος τυπος και ειδικα κατι που το κανω πρωτη φορα, βεβαια εχω ιδεα απο υπολογιστες μιας και να φανταστεις πως ειχα παρει υπολογιστη πρωτη φορα το 1981!! το spectrum 48k χα χα χα..... Παντως για να επανερθω στο θεμα το προβλημα με τον ηχο στις κλησεις που ανεφερα παραπανω υπαρχει ακομα ισως και λιγο ποιο εντονο... τι να πω! ” Εφ'όσον αναβαθμίστηκες και μάλιστα με καθαρή εγκατάσταση, λογικά δεν θ…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “φιλε μου caeser εκανα την αναβαθμιση και όλα είναι οκ..... θα δειξει στην πορεια για τα υπολοιπα, θα ενημερωσω, σε ευχαριστω παρα πολύ. μονο που κολησα λιγο στο ότι το miflash που κατεβασα που λες στο οδηγο δεν εχει καμια σχεση με το άλλο που είναι στο βιντεο η στον οδηγο για το miflash αυτό δεν εχει κουμπι browser και βελακι με επιλογή advance αλλα μονο select... βεβαια είναι ποιο ευκολο αλλα αμα δεν ξερεις... και δεν το ειχες διευκρινησει.... τελος …

• Παράθεση από NasDriver: “Official global developer rom...to unlock bootloader όμως καλό θα είναι να το κάνεις, για να μπορείς να χρησιμοποιείς την λειτουργία fastboot mode. Αν και θα σου έλεγα να πας σε Ελληνική, με το TWRP θα είναι πολύ εύκολο να το ξεκολλάς όποτε το κολλάει Θα τρέξεις τώρα λίγο αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετά ” θα δω.... προς το παρον θα το αφήσω λιγο γιατι τις τελευταίες μερες ειχα πολύ πονοκεφαλο με όλα αυτά τα κινητα, αργοτερα ισως... ευχαριστω.

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “οκ συγνωμη βλακεια μου εχεις χιλια δίκια, απλως μια διευκρινηση για να συνεχισω το απόγευμα με το flash, το mi4 εχει ξεκλειδωτο εννοείται τον bootloader ετσι? και κατι ακομα, εχει και το mi4 lte που εχω τωρα θεμα με την ακουστικη όταν μιλας και το εχεις στο 2g? γιατι μιλαγα πριν με την γυναικα μου και εκανε μεσα χρατσ χρουτσ ενώ το δικο μου το ειχα 4g, μολις εβαλα και το δικο μου 2g την ακουγα πεντακάθαρα..... το ιδιο θεμα ειχα και με ένα mi4w 3g που …

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από k30taas: “παιδια συμφωνα με τον οδηγο του @caeser το miflash που δινει με το miflash του οδηγου δεν εχουν καμια σχεση, πχ του οδηγου λεει πως στο advance βαζουμε το flash_all.bat ,αλλα το miflash που κατεβασα δεν εχει επιλογή advance μονο select.... πως το κανουμε? ” πατάς πάνω αριστερά το βελάκι δίπλα στο browse και πατάς advanceΘα σου εμφανίσει ένα νέο παράθυρο το βάζεις πάνω πάνω στην πρώτη επιλογή ” φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω. το mifla…

Μήνυμα

παιδια συμφωνα με τον οδηγο του @caeser το miflash που δινει με το miflash του οδηγου δεν εχουν καμια σχεση, πχ του οδηγου λεει πως στο advance βαζουμε το flash_all.bat ,αλλα το miflash που κατεβασα δεν εχει επιλογή advance μονο select.... πως το κανουμε?

• Παράθεση από NasDriver: “Μία φώτο με αυτά που δείχνει στο About phone ? ” αυτή την στιγμη κανει update 1.3gb

• Καλημέρα μολις παρελαβα και το 3 pro από vickmall σε χρυσαφι χρωμα για την κορη μου. Είναι πανεμορφο..... τωρα για τα αλλα θα δειξει δεν θα ηθελα να μπορω και σε αυτό στην διαδικασια φλασαρισματος κλπ. τι λετε? Eκδοση 6.0.1. MMB29M, miui εκδοση MIUI 8 Global 6.9.9. Beta.

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Ωπα...ωπα!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ για λίγο επειδή έχει γίνει ΧΑΜΟΣ! @k30taas δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να ζητάς εδώ οδηγίες για το κινητό της κόρης που ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να έρθει, ενω συγχρόνως προσπαθείς να φλασάρεις ένα Mi4, και την ίδια στιγμή να μου γράφεις στο chat και να θέλεις και απο εκεί οδηγίες για κλειδωμένους bootloaders κ.λ.π. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΧΤΕΙ πολυ άσχημα! ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ κάθε συζήτηση για το redmi 3 pro που πρόκειται να έρθει επειδή οι άνθρωποι παραπάνω, αν και στα λένε ΣΩΣΤΑ, εσύ τα έχ…

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrose: “κατά 90% θα σου έρθει η συσκευή ξεκλειδωμένη με unnoficial τρόπο. Καλό θα ήταν λοιπόν να την κλειδώσουμε περνώντας μέσα μια ofiicial rom και μετά να την ξεκλειδώσουμε επίσημα εμείς με δικό μας λογαριασμό. ” το παρήγγειλαμε με την official η οποία υποτίθεται έχει ελληνικα με αναβαθμίσεις, θα δείξει, το mi4 πάντως είναι σίγουρα ξεκλείδωτο; για να κάνω τα παραπάνω;

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Λογαριασμο mi Account δεν έχεις??? Φτιάξε έναν για σένα. Φτιάξε κ έναν για την κόρη σου. Κάνε αίτηση για ξεκλειδωμα bootloader κ για τον δικό σου κ για την κόρη σου. no mi account-->no ξεκλειδωμα bootloader-->no πέρασμα Ελληνικής... ” Μα δεν είναι ξεκλειδωμενος ο bootloader; στο mi4; τι λέμε μετά όλα τα παραπάνω για πέρασμα ρομ;

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από demakhs: “Θέλει "μισή" απ τα ίδια.... Αιτήσεις κ εγκρίσεις για ξεκλειδωμα του bootloader δεν κάνεις... Εκτός αν κάνεις καινούριο λογαριασμό mi για της κόρης σου... ” Καντα μου λίγο ποιο λιανά αυτά που λες γιατί δεν μπήκα.... ” 1) Εσύ έχεις ήδη λογαριασμό Mi account ώστε να κάνεις αίτημα ξεκλειδώματος συσκευής αλλα αν θες μπορεις να δημιουργήσεις έναν νέο για την κόρη σου.2) Αν χρησιμοποιήσεις τον δικό σου λογαριασμό δεν χρειάζεται να …

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θέλει "μισή" απ τα ίδια.... Αιτήσεις κ εγκρίσεις για ξεκλειδωμα του bootloader δεν κάνεις... Εκτός αν κάνεις καινούριο λογαριασμό mi για της κόρης σου... ” Καντα μου λίγο ποιο λιανά αυτά που λες γιατί δεν μπήκα....

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από k30taas: “φιλε μου @caeser σε ευχαριστω πολυ για τον πραγματι πολυ αναλυτικο οδηγο... θα το προσπαθησω αν και ασχετος και ελπιζω να μην βγαλει κανενα σφαλμα στο Mi flash και δεν ξερω τι να κανω και μου κολλησει........ειδωμεν.... ” Μη ψαρώνεις. Δεν παθαίνει κάτι ακόμη και να κολλήσει το MiFlash. Απλά αποσυνδέεις, ξανασυνδέεις, χαμογελάς και ξαναπροσπαθείς (αφού σιγουρευτείς ότι ακολουθείς τον οδηγό κατά γράμμα!) ” Θα δείξει, να σου πω και κάτι άλλο... Περιμένω …