Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
k30taas - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματελικα παιδια το πηρα σημερα δουλευει κανονικα αλλα δεν βλεπει την sim πραγμα που σημαινει πως είναι κλειδωμενο και από ότι ειδα εχει διαγραφει το imei.... τον πηρα τηλ και δεν ειχε δοκιμασει την σιμ και νομισε πως ηταν οκ. θα τον πω να μπει και εδώ μηπως βρουμε μια λυση ολοι μαζι
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαόχι ακριβως ετσι αλλα για τον πιτσιρικα το εχω ουτως η άλλος αυτος ευχαριστημένος θα είναι. θα το δω αυριο και θα σας πω
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυματωρα παδια τι να πω, το εστειλε ηδη με courier, με ρωτησε ο ανθρωπος αν θελω να συνεχισει να το ψαξει μηπως καταφερει τιποτα αλλα του ειπα δεν πειραζει....δεν βαριεσαι αρκει να δουλευει
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυματελικα δεν μπορει να το ξεκλειδωσει ποιος ξερει τι βλακείες εκανα και εγω και εβαλε την cyanogenmod 13 μου ειπε και δουλευει οκ, αυριο θα το παρω .
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυματελικα δεν μπορω να το φτιαξω και θα το στειλω στον ιδιο μηπως καταφερει κατι, εγω το εχω διαλυσει ουτε στο recovery δεν μπαινει πλεον. Τον βαγγελη τον παρεξηγησα απλος επερνα λαθος τηλ και στο ινσομνια δεν εμπαινε συχνα τελευταια λογο δουλειας. ας ελπιζω να βγαλει ακρη, Ευχαριστω ολους για την οποια βοηθεια σας....
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
ΜήνυμαΤελικά παιδιά το βρήκα το παιδί που πήρα το κινητό μου έδωσε τον κωδικό, το ίδιο χρησιμοποιεί και αυτός αλλά το δικό μου λέει πως είναι λάθος δεν τον δέχεται... Τι κάνω τώρα;
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
ΜήνυμαΈχω γράψει ήδη στο φόρουμ δύο τρεις φορές μήνυμα σε αυτόν εννοείται, όταν λες θα βρω λύση-απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτι- πώς εννοείς αν δε μου απαντήσει;
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαπαιδια από αυτή την αγγελια το πηρα πριν εναμιση μηνα XIAOMI MI4 LTE 4G - 2 MHNΩΝ -ΣΑΝ ΣΦΡΑΓΗΣΜΕΝΟ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ (k30taas) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - Insomnia.gr και μετα από λιγες μερες πηρα και δευτερο XIAOMI MI4 3GB RAM - 2 ΜΗΝΩΝ -ΣΑΝ ΣΦΡΑΓΗΣΜΕΝΟ + ΕΧΤΡΑ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Πουληθηκε - Insomnia.gr και τωρα ο τυπος δεν μου δινει τον κωδικο δεν απανταει τελος παντων.....
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαρε παιδια ενταξει αμα μου απαντησει οκ, αλλα αν όχι γιατι ο ανθρωπος είναι... να μην πω, δυο τηλ πηρα από αυτόν πριν ένα μηνα και επειδή το ένα ηταν διαφορετικο από αυτό που μου ειπε του εβαλα λιγο χερι και πιθανον να παρεξηγηθηκε. Ξερω πως ισως νομιζετε πως το εχω κλεμμενο αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο, το θεμα είναι πως αν δεν εχω βοηθεια από εδώ μεσα από που αλλου να εχω. δεν υπαρχει καποια λυση από την xiaomi κλπ?
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαπαιδια μπορει καποιος να βοηθησει τι μπορει να γινει, ας μου στειλει ένα τηλ με pm να μιλησουμε
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαμπορεις να μου δωσεις ένα τηλ να σε παρω?
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυματι εννοεις? δεν υπαρχει αλλη επιλογη? και αν δεν γινει ουτε με τον κωδικο (λεω τωρα αν τον βρω) επειδη μαλλον κατεργησα τον λογαριασμο προχθες απο το σαιτ οχι απο το κινητο στην προσπαθεια μου να αλλαξω κωδικο, αν δε γινει παει για πεταμα το τηλ? ειναι δυνατον?
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαδεν μου απανταει... τι να πω του εστειλα μηνυμα στο insomnia απο οπου το πηρα, τον περνω και τηλ ...τιποτα
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμακαταρχην φιλε μου σε ευχαριστω για καθε βοηθεια. Με το παιδι που το πηρα προσπαθω να επικοινωνησω με το insomnia η με τηλ αλλα δεν απανταει. ο αλλος τροπος μου φαινεται βουνο επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το ζορι εμαθα να αλλαζω ρομ, πως μπορεις να με βοηθησεις?
-
Βοηθεια κλειδωσε το τηλ
Μήνυμαπαιδια ακουστε πως εχουν τα πραγματα για να με βοηθησετε. οταν πηρα το τηλ απο ενα παιδι το ειχε συνδεδεμενο με λογοριασμο mi, εγω δεν τον χρησιμοποιησα ποτε αλλα καποια στιγμη κατι βιντεο που ειχα δεν παιζαν και επρεπε να κατεβουν απο τον λογαριασμο ( δεν ξερω πως εγινε). Εντωμεταξυ δεν ειχα κωδικο του mi και παταγα αυτο για να αλλαξετε τον κωδικο σας κλπ αλλα δεν καταφερα τιποτα μονο το imail αλλαξε. καποια στιγμη νομιζω πως διεγραψα τον λογαριασμο απο την ιστοσελιδα, αλλα στο τηλ εβγαινε συνε…
-
MI4 ΗΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ
Μήνυμααφου ειναι ετσι γιατι ενα αλλο mi4 ενος φιλου ακουγεται αρκετα δυνατα? Μηπως ειναι θεμα ρομ τελικα? γιατι αφτουνου ειναι οπως το πηρε απο banggood? Yπαρχουν κατι ρυθμισεις μεσω προγραμματος που μπορεις να αλλαξεις διαφορα πραγματα εντασεις μικροφωνου κλπ, ξερει κανεις πως?
-
MI4 ΗΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ
ΜήνυμαΚαι γιατί να το κάνω αυτό; αφού και πριν βάλω αυτή το ίδιο έκανε
-
MI4 ΗΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ
Μήνυμαπαιδια εχω δυο mi4 ενα με 2 και ενα με 3g ram, Και στα δυο ο ηχος του κλειστρου οταν βγαζω φωτογραφιες ειναι πολυ χαμηλος ισα που ακουγεται, ενω εχω τερμα τον ηχο στα πολυμεσα κλπ. τι μπορει να παιζει λετε?
-
MI4W
ΜήνυμαΕπισης για ο ηχος του κλειστρου της καμερας είναι πολύ χαμηλος ρε παιδια? ισα που ανουγεται, είναι θεμα της rom?
-
MI4W
ΜήνυμαΔεν έχω κάνει κανένα λογαριασμό ακόμα εκεί