Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.
-
MI4W
k30taas - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ έβαλα την 8.0.2.0 όλα καλά αν και το πρόβλημα με το θόρυβο στο 2g μένει. Τέλος πάντων το κουφό είναι πως δεν έσβησε τίποτα τα κράτησε όλα τα παλιά όπως ήταν, προγράμματα κλπ, πως έγινε αυτό δεν κατάλαβα.....
-
MI4W
Μήνυμαφιλε μου πρεπει να κανω αυτά τα βηματα με το factory reset? η κατευθείαν να κανω την αναβαθμιση από τον υπολογιστη (1ος τροπος)?
-
MI4W
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε μου,και ένα τελευταίο, μου εξηγείς τι είναι το wipe data και το factory reset; ξέρω πάνω κάτω αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς και πως γίνεται.
-
MI4W
ΜήνυμαΜπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που να κοιτάξω στο σαιτ για οδηγίες αλλαγής ρομ γιατί είμαι καινούριος στο xiaomi
-
MI4W
Μήνυμαοκ αλλα το θεμα είναι όταν είναι στο 2g γιατι κανει ετσι, γιατι σε μερικα σημεια δεν εχει σημα το 3g
-
MI4W
Μήνυμαπαιδια εχω ενα mi4 με 3g ram και εχω τα εξης προβληματα, 1ον οταν το βαζω για φορτιση πολλες φορες δεν ξεκιναει να φορτιζει και το βγαζω το βαζω αρκετες φορες και μετα ξεκιναει, 2ον οταν το τηλ ειναι στο δικτυο 2g και το αλλο τηλ που καλει ειναι στο 3g η 4g ακουγονται μεσα κατι θορυβους χρατσ χρουτσ. Εκδοση 6.0.1. ΜΜB29M, MIUI GTV 7.5. I stable 7.5.3.0 (MXDCNDE). Παιδια ειμαι καινουργιος στα xiaomi το εχω για την γυναικα μου. παρακαλω βοηθεια!!!