Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 139.
-
αυτο ισχυει φανταζομαι αν αυτος που χρησιμοποιει την συσκευη παραμενει σε miui ή παρεμφερη, αν οχι, δεν νομιζω πως εχει χρησιμοτητα
-
εγω το ειχα δωσει οταν περιμενα να ξεκλειδωσω και μαλλον χρειαζεται/ειναι υποχρεωτικο γιατι σου στελνει μηνυμα sms οταν τελειωσει η αναμονη οτι τωρα μπορεις να ξεκλειδωσεις απ οτι βλεπω τωρα το ζηταει και για επαληθευση του λογαριασμου: xaRTMBK.jpg
-
ερωτησεις/αποριες για mi band 2/3
patrickdrd - - Mi Band
Μήνυμαλοιπον, ανοιγω νεο θεμα γιατι την/τις προηγουμενες φορες που ποσταρα στο θεμα με το firmware (ή σε αλλο) και 100 απαντησεις ασχετες ερχοντουσαν καθημερινα και απαντηση δεν επαιρνα, παμε λοιπον: 1) ειναι φυσιολογικο το battery drain του 3 στην αναμονη; εχω 2 και 3, τα παιρνω μονο για τρεξιμο (δεν με ενδιαφερουν οι υπολοιπες λειτουργιες), το 2 δηλαδη, το 3 μια φορα το πηρα, φορτισαν περιπου ιδια μερα και εχουν υπολοιπο και τα δυο γυρω στο 60% 2) στο 2 στο τελος του τρεξιματος και ενω ειμαι λουτσα …
-
Οκ, πως μπορω να κανω το account μου τοτε beta tester; χωρις να βαλω beta rom εννοειται, υπαρχει κανας τροπος;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από echaosad: “Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα. Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες. Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων ” Πριν λίγο καιρό που απαντούσα εδώ στο φόρουμ περί μπαταρίας, μίλαγα για μπαταρία 41mAh γιατί έτσι είχα πρωτοδεί στα specs και τελικά λόγο του @va…
-
πφφφφ γιατι ετσι ειχα ακουσει, αυξηθηκε κιολας η αναμονη στις 2 βδομαδες ηταν και πηγε 2 μηνες μου φαινεται με το mi account δεν πανε αυτα; ή τουλαχιστον θα επρεπε να πηγαινουν;
-
ισχυει οτι αν εχουμε ξεκλειδωσει μια φορα σε καποιο κινητο, στο επομενο κινητο xiaomi ξεκλειδωνουμε χωρις αναμονη;
-
εχω το 2 και προσφατα πηρα και το 3, φορτισαν κοντινη ημερα, το 2 το παιρνω για τρεξιμο μερα παρα μερα, το 3 καθεται, μονο μια φορα, μπαταρια και τα δυο κοντα στο 60%!!! ειναι φυσιολογικο αυτο; τι γινεται με το 3; και που καθεται χανει (τοση) μπαταρια; ουτε συνδεση με κινητο κανω, μονο για ρυθμισεις που χρειαστηκα να πειραξω
-
χαχααχ κορυφη 9iE5vUE.jpg
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
patrickdrd - - Recoveries
Μήνυματι σχέση έχει το format data με το update του twrp; καμία θα πω εγώ
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
patrickdrd - - Mi Band
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τα βήματα;
-
Παει ο τυπος στον γιατρο, -γιατρε δεν γαμαω! -ΑΑ ,λεει ο γιατρος, αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο να παρε αυτα τα χαπια και θα δεις μετα απο 10 μερες σιγουρη βελτιωση! μετα απο 10 μερες -γιατρε δεν γαμαω! -ΑΑ μην ανησυχεις,ψυχραιμος ο γιατρος, σε μερικους οργανισμους αυτα τα χαπια δεν πιανουν να δοκιμασε και αυτα ,και του δινει μια συνταγη,και θα δεις αμεσως αποτελεσματα. μετα απο 20 μερες -γιατρε τα χαπια δεν καναν τιποτα! δεν γαμαω - τι να σου πω παιδι μου μαλλον το προβλημα σου ειναι μη αναστρεψιμ…
-
DnHob5jWwAA9G4-.jpg
-
DnDfrVVW4AET39k.jpg
-
Ζευγάρι έκανε σεξ για τέσσερα χρόνια με... λάθος τρόπο!
-
ευχαριστούμε, καλή επιτυχία
-
Dj7zx-uXoAIdX0H.jpg:large
-
CSABDspWsAAx4YY.jpg:large