Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 139.
-
Κάνα βιβλίο διαβάζετε,ή είστε τίποτα βλάχοι? Df1NfHNXkAIBMTS.jpg:large
-
Cameraman, you had one job! Df9RmbcXcAE7G5o.jpg:large
-
το μουντιαλ ειναι το ενα απο τα δυο πραγματα που ξεκιναει απο "μουν" και ξετρελαινει τους αντρες, το αλλο ειναι η μουνταδα του φθινοπωρου καθοτι ειμαστε και ρομαντικοι!
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαστο τελευταίο θα συμφωνήσω απόλυτα, εγώ με lineage και τεράστια διαφορά σε σχέση με miui, με την τελευταία 1,5 ημέρα με το ζόρι, με lineage 2,5 κι έχουμε και καβάτζα.. Μεγάλη διαφορά επίσης στο λειτουργικό όπως το λες.μ
-
Mi Band 2: The New Successor!
patrickdrd - - Mi Band
Μήνυμακι εμένα κάπου τόσο, αλλά το παίρνω μόνο για τρέξιμο
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
patrickdrd - - Recoveries
Μήνυμαχαχαχα ασχολιεμαι γμτ, ακρη δεν βγαινει, γιατι σου ειπα, δεν μπορει να βγει, δεν ειμαι προγραμματιστης ρομ, θα την εκανα debug μονος μου τη ρουφιανα, anyway, ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Μήνυμαεκει που λεω κανα δυο τρια μηνυματα ωρα, οτι ειναι bug της lineage, δεν το σωζει το twrp, παραδοξως ισως, αλλα η ρομ λεει την ωρα στο twrp, να σου δωσω αλλο ενα παραδειγμα; πριν λιγους μηνες ειχα πιασει το greenify (στο προηγουμενο τηλεφωνο) και το ειχα λιωσει, τα παντα ολα του ειχα βαλει, ολες τις εφαρμογες συστηματος (εκτος της google) κλπ, ξερεις που κατεληξε η δουλεια; εμπαινα recovery και δεν εδειχνε σωστα την ωρα!!!! σουταρα το greenify, εκανα και 2 (!! ναι, δυο χρειαστηκαν) reboot, μπηκα …
-
Μήνυμαε ωραια, εσυ δεν εχεις lineage ομως, ακομα περισσοτερο δεν εχεις την lineage την δικια μου κι εμενα με miui μια χαρα μου επαιζε
-
Μήνυμαοκ, θα το δοκιμασω κι εγω το απογευμα σπιτι, αλλα ξαναλεω πως το timezone μου ειναι σωστο, θα το γραψω κι αυτο το απογευμα redmi note 5a ειναι το δικο μου (ugglite)
-
Μήνυμαμε ιντερνετ μπουταρω, αλλα την χανει, την ενημερωνει μετα απο λιγο... πηρα καμποσα backup το τριημερο, το ιδιο σε ολα... μεχρι και περασα ξανα recovery, περασα την δικια σας, περασα την original, τα ιδια με ολες.. λες και ο χρονος εγινε reset και ξεκιναει απο τοτε που φλασαρα την lineage (διαβασα κιολας καπου που ειπε καποιος οτι ξαναπερασε την miui και επαιξε σωστα), υποθετω οτι ειναι bug της τελευταιας προσωπικα, γιατι το βρηκα και στο jira.lineageos.org (διορθωθηκε με νεο build, αλλα δεν βλεπ…
-
Μήνυμαευχαριστω, αλλα πως ρυθμιζω ημερομηνια στο twrp γιατι το μονο που μπορεσα να βρω ειναι το timezone (gmt +2 νομιζω) και το offset απο κατω
-
Μήνυμα1) εκανα βλακεια, εβαλα την lineageos χωρις να κανω format την internal γιατι διαβσα τις οδηγιες που ελεγαν καντε wipe data/system/dalvik/cache με αποτελεσμα να μου μεινει το cust partition (και κατι αλλα, efs νομιζω), υποθετω αυτο/αυτα ειναι της miui; πως μπορω να το/τα διαγραψω; αν κανω format internal και επαναφορα απο το backup μονο τα system, data θα παιξει; ή θα το ψαχνει και θα σκασει; 2) εχει ακουσει κανεις το προβλημα να μπαινεις recovery και να σου χαλασει η ημερομηνια σε 2017-01-01; α…
-
Η Huawei θα καταργήσει το bootloader unlocking, δεν θα έχουμε παρόμοια θέματα με την Xiaomi, σωστά ?
Μήνυμαδιαφωνώ, λάθος κίνηση για μένα που θα φανεί και στις πωλήσεις της Huawei, οπότε δεν θα ακολουθήσει
-
RE:
patrickdrd - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από derveni: “@meletis Πάρα πολύ ακριβά ρε Καρντάση το πήρες έλεος η τιμή του στα 25 περίπου ” εγω το πήρα στα €16,-” μωρέ με ένα 30αρι πήραμε αυτό κι ένα powerbank 20000mah, Xiaomi κι αυτό και με έμειναν και ρέστα για καφέ, άλλες εποχές..
-
μμμ, ενδιαφερον.. αρα με αυτο τον τροπο λυνεται και το προβλημα του floatify π.χ. λογικα; γιατι κλαιγοταν ο προγραμματιστης του οτι δεν μπορει να συνεχισει την τοσων ετων δουλεια του στο oreo, λογω του οτι δεν δινεται η δυνατοτητα στην εφαρμογη του να κανει draw/overlay πανω απο αλλες εφαρμογες αλλα μαλλον το παραπανω ισχυει μονο σε miui υποθετω; δεν νομιζω να μπορει να παρακαμφθει και σε αλλες ρομ θελω να πω, διαφορετικα δεν θα υπηρχε το προβλημα
-
οκ το βρήκα, στραβαμαρα, στο ειδοποιήσεις εφαρμογών ήταν, ευχαριστώ!
-
το είχα βάλει στο προφίλ μου, δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπετε, 9.5.5 global, συσκευή redmi note 5a ugglite, επιλογή για led βρήκα μόνο την generic, για όλες τις εφαρμογές, ανά εφαρμογή δεν έβρισκα με τίποτα, θα το ξανά κοιτάξω
-
εμενα παραμενει το προβλημα με το led στις ειδοποιησεις, αναβει μονο στην φορτιση, ειδα το πρωτο ποστ για τις ρυθμισεις, το προβλημα ειναι οτι η δικη μου ρομ (miui 9.5.5 δεν εχει ρυθμιση για να ενεργοποιησω το led ανα εφαρμογη (οπως στο παραδειγμα για το viber)