Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 139.

• no 4g με wind;;

patrickdrd - - RedMi Note 5A Lite (Ugglite)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών καλλίτερα... ” μακαρι να μπορουσα και θα το ειχα ηδη κανει, αλλα επειδη ειναι εταιρικο πρεπει να μιλαω με την εταιρεια μου και αυτη να παιρνει την wind, κι επεσα οπως ειπα και πριν σε ασχετη και πηγε και εστειλε για ιντερνετ (ενω της ειπα για 4g!!), οποτε περιμενω..

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

εβαλα την τελευταια, μου βγαζει κατι band 1 εντωμεταξυ στη 2η καρτα (ειναι cosmote) εχω 4g, με sms δεν ενεργοποιειται;

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

αντε καλα, μιλησε η αλλη με την wind και ενω της ειπα για 4g ειπε να δουν το ιντερνετ, ε, βεβαια ιντερνετ και 4g το ιδιο πραγμα

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

ααα δεν εχω το κουτι μαζι, αλλος τροπος;

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

πρεπει να υπαρχει καποια εφαρμογη για να δω αν την εχει, μηπως την εχεις ακουστα;

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

κι εδω: Xiaomi Redmi Note 5A 2GB RAM 16GB ROM 4G Smartphone - $96.99 Free Shipping|GearBest.com

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Που βρίσκεσαι; Μήπως χρησιμοποιεί την Β20 (800MHz) που δεν την έχει το τηλέφωνο σου; Έχεις ενεργοποιήσει το 4g στον πάροχο σου; Δεν είναι αυτόματα ενεργό! ” εισαι σιγουρος ομως οτι δεν εχει την β20; εδω λεει οτι την εχει: Redmi Note 5A Global 5.5'' 4G LTE 7.6mm, Snapdragon, Από EU €92.71 | PCsteps.gr εφοσον ειναι global version δεν θα επρεπε να την εχει; κατι τετοιο ειχα διαβασει, οτι εφοσον τα global προοριζονται για ευρωπη, την εχουν

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

βασικα αλλαξα καρτα, δεν ξερω κιολας αν ειχε στην προηγουμενη, γιατι δεν ειχε 4g το προηγουμενο τηλεφωνο μου, αθηνα/πειραια κινουμαι, ειναι και εταιρικο, πηρα και την εταιρεια μου να μιλησει με τη wind, οποτε θα το δουνε αν θελει ενεργοποιηση, συναδελφος παντως εχει 4g

• no 4g με wind;;

Μήνυμα

μηπως ξερει κανεις γιατι δεν πιανω 4g σε wind σε redmi note 5a;

• μπράβο! restore απ'το boot menu κάνει; κάπου έχω πετύχει έναν assistant εκεί, συνδέεται με αυτό; Θέλω να πω αν δεν μπορεί να φορτώσει καν το κινητό, θα το επαναφέρει;

• καταλαβα, εχω αρκετο διαβασμα, πρεπει να μαθω τι εχετε φτιαξει

• εισαι σιγουρος οτι μου κανει η riva; ugglite ειναι το δικο μου επισης xrtv ή arΩma; διαφορές;

• Παράθεση από patrickdrd: “επισυνάπτεται475c3b16a406f745046d2f77ea377ac8.jpg ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Γιατί δεν περιμένεις να περάσουν οι ώρες να βάλεις την xtrv που δεν έχει bloatware είναι ελαφρύτερη και μπορείς να έχεις και twrp και root; ” δυο ερωτησεις ακομα: 1) που θα βρω την xtrv για το παραπανω/δικο μου μοντελο; 2) ποσο χωρο πιανει μετα την εγκατασταση (η xtrv); πηρα κι ενα νοκια 6 εντωμεταξυ και στο νοκια και στο note 5a πιανει 10gb περιπου το συστημα και οκ, χωρο εχουμε πλεον …

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σε πρώτη φάση όπως είπα το ψήνω για ξεκλείδωμα γιατί θεωρώ σημαντικό το nandroid backup, έστω και με τις εφαρμογές της Xiaomi μέσα, σε δεύτερη εν καιρώ θα τα πούμε και για τις rom, μια χαρά μου φαίνεται η συσκευή και σίγουρα value for money, 4 πυρήνες, 2gb ram και 16 αποθηκευτικού, ε, δεν νομίζω να βρίσκεις με 86 ευρώ που την βρήκα, έπαιξε μάλιστα ίδια μέρα στα 65 σε γνωστό site που ψωνίζουμε, αλλά προτίμησα τους δικούς μας που τους χρειάστηκα νωρίς νωρίς και για τη…

• ναι, φυσικα, κουβεντα κανουμε, αλλη επιλογη ειναι να το κανω προς την ληξη της εγγυησης, ετσι εκανα και στις δυο προηγουμενες συσκευες μου

• πολυ φασαρια...

• Ναι αλλά είναι και το ξεκλείδωμα του bootloader στη μέση, εκτός αν κλειδωθεί κι αυτός

• εγγύηση θα έχω;

• και; το πρόβλημα το γνωρίζει κανένας; αν δείτε στα σχόλια γράφουν κι άλλοι ότι τους βγάζει ότι δεν έχουν ίντερνετ, εντωμεταξύ ούτε το tc app δουλεύει, αυτή είναι εφαρμογή που σου δείχνει τον πάροχο αυτού που προσπαθείς να καλέσεις, πριν τον καλέσεις, κι αυτή προβλήματα με Xiaomi

• επισυνάπτεται475c3b16a406f745046d2f77ea377ac8.jpg