Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-139 από 139.

• ερωτηση: πεφτει το ιντερνετ οταν δεχομαστε κληση; προσπαθω να κανω το callerid να δουλεψει και δεν παιζει και πανω στις ενδειξεις δεν φαινεται να εχει ιντερνετ

• ναι, εχεις, αλλα με τις (περιπου 100) εφαρμογες; και τα logins και τις ρυθμισεις τους; τι γινεται; σαν το image (twrp)/ nandroid backup δεν εχει, επαναφορα τα παντα σε λεπτα που μετριουνται στο ενα δαχτυλο

• οχι δεν ειναι κινεζικη, δεν καταλαβες, global rom μαλλον μου περασανε, στα ελληνικα δηλαδη ειναι... μηπως μπερδευτηκες για την κινεζικη που ελεγα πριν; λεγαμε για την κινεζικη γιατι ειναι καθαρη απλα.. ναι, το ξερω οτι πρεπει να ξεκλειδωσω, περιμενουμε τωρα, αλλα για την "επαναφορα" που λες κουλο μου φαινεται... εκανα ρουτ δυο κινητα στο παρελθον (lg & moto), σε κανενα δεν εγινε επαναφορα, παρεμεινε κανονικα η ρομ που ειχα, πφφφ θα το αφησω ετσι μου φαινεται, αρκετα μου χει σπασει τα νευρα η ζια…

• αλλη ερωτηση: διαβασα οτι αν εγκαταστησουμε twrp εχει μια επιλογη να μην μας φορμαρει τη ρομ, η οποια δεν παιζει κιολας... το εχει δοκιμασει κανείς; ας πουμε οτι κραταω τη ρομ που εχει τωρα, να παρουμε ενα backup/image τουλαχιστον, μην το σκισουμε παλι γιατι το εσκισα ηδη μια φορα (εκανα disable με adb ολες τις xiaomi/miui εφαρμογες :O - ξαναπερασαν την ρομ απ το service)

• αυτη εγω βρηκα μονο: [ugglite][UNOFFICIAL][ROM] Xiaomi Redmi Note 5A [7.1.2_r29] dotOS [28-12-2017][OMS] υπαρχει και μια ResurrectionRemiχ, αλλα ειναι για riva ugglite ειναι το δικο μου

• εχω ψαξει στο xda, αλλα μονο lineage ειδα ουσιαστικα, καπου διαβασα οτι καποια κινεζικα μοντελα της xiaomi εχουν καθαρο android, υπαρχει αυτο καπου για να το εγκαταστησω;

• Πολύ λογισμικό της Xiaomi, μπορώ να του βάλω κάποια άλλη ρομ; μόνη επιλογή η lineage; προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader και μου έβγαλε να περιμένω 360 ώρες...

• το διάβασα για την φόρτιση, 1a δέχεται η συσκευή, εξού και ο φορτιστής που ήταν 1a, από ένα μικρότερο μαγαζί την πήρα, citisshop, κάπως έτσι, αλλά στο service που πήρα μου τα μασαγαν

• Παράθεση από patrickdrd: “καλησπερα, νεος κατοχος κι εγω απο το σαββατο (redmi note 5a standard 5,5inch 16gb 2gb ram), πηρα update καποια στιγμη στην miui 9.2.5.0 stable και εχω μερικες ερωτησεις: 1) καλυπτεται απο εγγυηση σε περιπτωση ρουτ ή οχι; γιατι ειδα στο ιντερνετ οι αποψεις ειναι διφορουμενες, αλλα σε ενα citisaid που μου εδωσαν να ρωτησω μου ειπαν οτι αν παθει καποια ζημια επεξεργαστη π.χ. δεν καλυπτεται αν εχει γινει ρουτ, ξεχασα βεβαια να τον ρωτησω, αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης…

• καλησπερα, νεος κατοχος κι εγω απο το σαββατο (redmi note 5a standard 5,5inch 16gb 2gb ram), πηρα update καποια στιγμη στην miui 9.2.5.0 stable και εχω μερικες ερωτησεις: 1) καλυπτεται απο εγγυηση σε περιπτωση ρουτ ή οχι; γιατι ειδα στο ιντερνετ οι αποψεις ειναι διφορουμενες, αλλα σε ενα citisaid που μου εδωσαν να ρωτησω μου ειπαν οτι αν παθει καποια ζημια επεξεργαστη π.χ. δεν καλυπτεται αν εχει γινει ρουτ, ξεχασα βεβαια να τον ρωτησω, αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης αυτος πως θα το δει αν εχ…

• Mi Band 2: The New Successor!

patrickdrd - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από patrickdrd: “ερωτηση 1) εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες δονειται στο ασχετο οταν τρεχω (δεν το εχω συνδεδεμενο με κινητο τελευταια), αν εχω καταλαβει καλα η μια ειναι στα 5χλμλ; οριζεται αυτο απο καπου; απο την εφαρμογη mi fit; 2) στο τελος του τρεξιματος (1 ωρα) ενω το παταω δεν ανοιγει ευκολα, λογω ιδρωμενων δαχτυλων να υποθεσω; ” το κερατο μου μεσα! πειτε ρε, τι γινεται;;; στην επιστροφη χθες (τελος τρεξιματος) πατουσα, πατουσα και δεν ανοιγε με την καμια!!! κανα προστατευτικο,…

• Mi Band 2: The New Successor!

patrickdrd - - Mi Band

Μήνυμα

ερωτηση 1) εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες δονειται στο ασχετο οταν τρεχω (δεν το εχω συνδεδεμενο με κινητο τελευταια), αν εχω καταλαβει καλα η μια ειναι στα 5χλμλ; οριζεται αυτο απο καπου; απο την εφαρμογη mi fit; 2) στο τελος του τρεξιματος (1 ωρα) ενω το παταω δεν ανοιγει ευκολα, λογω ιδρωμενων δαχτυλων να υποθεσω;

• εντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι αυτες οι @#@#$%@#% τρωνε μπαταρια, αν και εχω κλεισει ενα σωρο wakelocks & alarms (με το amplify για οποιον ξερει), παλι τα βρισκω μπροστα μου (και το fit, αλλα κυριως μαλλον το band tools), μαλλον σουταρισμα θελουν, ψηνομαι να το λειτουργω αυτονομα edit: τελικα δεν βλεπω να αυξανεται το μισαωρο που μου δειχνει στα στατιστικα, αρα μαλλον ηταν απο την χθεσινη μια ωρα που ειχα βγει για τρεξιμο, σε σχεση παντως με το runkeeper που χρησιμοποιω παραλληλα, μετραει αρκετ…

• κατοχος κι εγω πλεον απ το σ/κ, εγκατεστησα mi-fit (απ το store) και mi-band-tools, το τελευταιο το πληρωσα φυσικα καθοτι ηξερα οτι ηταν τοπ και εγγυηση για το συγκεκριμενο gadget, anyway, στο τρεξιμο το χρησιμοποιω μονο, στο οποιο εκανε και πρεμιερα προχθες, αλλα... πολυ ψιλα τα γραμματακια του γμτ.. ειδικα οταν εισαι κινουμενος, δεν διαβαζονται παρα ελαχιστα, οτι πιασεις, αν σταματησω κατι μπορει να γινει, εχουμε καμια λυση/κατι καλυτερο γι αυτο;

• καλό το el chapo αλλά πολύ φλυαρία από τη μέση και μετά χωρίς καμία ουσία, 'του χρόνου τα σπουδαία υποθέτω..

• RE:

patrickdrd - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από patrickdrd: “οκ, αλλη μια ερωτηση: οι επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες (η γλωσσα του τηλεφωνου ομως ελληνικα), αρα τι βαζω απο εφαρμογες;” τι βάζουμε τελικά; κάπου διάβασα ένας αγόρασε το mi band tools κι έχει και αναγνώριση, άλλη αυτή η εφαρμογή κι άλλη αυτή εδώ; τις χρειαζόμαστε και τις δύο; κάποιος να μας καθοδηγήσει;

• οκ, αλλη μια ερωτηση: οι επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες (η γλωσσα του τηλεφωνου ομως ελληνικα), αρα τι βαζω απο εφαρμογες;

• με runkeeper συνεργαζεται; current pace π.χ. δειχνει;