Θα ηθελα το ΜΑΧ Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dimis_golf: “δεν μπορω να λαβω sms υπηρεσιας απο τη wind ” Εχει κάποιο λάθος εδω?Παίρνεις δλδ κανονικα sms απο φίλους σου αλλά δεν παίρνεις τα λεγόμενα service sms (push sms κατ'αλλους)?? ” Ναι ετσι ειναι.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Γεια σας, τη βοηθεια σας θελω σε ενα προβλημα, δεν μπορω να λαβω sms υπηρεσιας απο τη wind. Μεχρι πριν κανα δυο βδομαδες δεν ειχα προβλημα. Σε dump phone που έβαλα τη sim τα δεχόταν κανονικά. Τη φταιει άραγε?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από efkolo: “Αυτή η εφαρμογή κάνει αυτό που θέλεις. Δοκίμασε πρώτα την δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών να σιγουρευτείς ότι σου κάνει. ” Για αυτη την εφαρμογη λεω οτι δεν δουλευει, και την εχω αγορασει για παλιοτερη συσκευη. Τωρα εχω Redmi Note 2 με την τελευταια ελληνικη ρομ.
παιδια ευχαριστω για τις προτασεις, αλλα καμια δε με βολευει καθως χρεισημοποιω ειτε ακουστηκο μπλεδοντι ειτε του αυτοκινητου οποτε οποτε καλω με επανακληση αριθμο που θελω απο τη σιμ2 αυτο καλει την 1