Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Δε ξέρω αν ξαναναφέρθηκε αλλά τουλάχιστον στο mi3 για να λειτουργήσει το nfc πρέπει να ξεκλειδωθεί η οθόνη πρώτα. Ελπίζω να διορθωθεί στη επόμενη έκδοση.
-
Και με την καινούργια έκδοση συνεχίζονται τα προβλήματα. Μπορεί κάποιος με Mi3 να τα επιβαιβεώσει ή μήπως το πρόβλημα είναι μόνο σε μένα;... 1) Η αυτόματη φωτεινότητα με την προηγούμενη έκδοση δε λειτουργούσε σωστά αντιδρώντας με καθυστέρηση και σαφώς λιγότερο απ'ότι παλιότερα. Με την καινούργια έκδοση σταμάτησε τελείως! Μπαίνω και στο μενού *#*#64663#*#* και το βλέπω και με αριθμούς. Ο αισθητήρας φωτός μετράει κανονικά αλλά η φωτεινότητα της οθόνης δεν αλλάζει ούτε μετά από μισό και βάλε λεπτό.…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από DimitrisTS: “1) Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και σε αναμονή σε flight mode (η ανάλυση της κατανάλωσης προσδίδει στο "λειτουργικό android" το 85% της κατανάλωσης!) ” Δεν είναι φυσιολογικό αυτό (ειδικά στο flight mode!!) Ξανακάνε Wipe Cache & Dalvik Cache ” Δυστοιχώς το wipe cache @ Dalvik cache δε βοήθησαν σε κάτι. Η υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας του "λειτουργικού android" παραμένει ενώ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό το clipping στον ήχο που έχω σ…
-
Μετά την 3η μέρα να αναφέρω και εγώ τί διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί σωστά! 1) Μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και σε αναμονή σε flight mode (η ανάλυση της κατανάλωσης προσδίδει στο "λειτουργικό android" το 85% της κατανάλωσης!) 2) Ο ήχος από την έξοδο των ακουστικών παρουσιάζει clipping 3) Τα daily screens δεν λειτουργούν
-
Να προσθέσω και εγω κάποια θέματα που παρατήρησα στο mi3 με την marshmallow. Ο ήχος παρουσιάζει με ακουστικά, σοβαρό clipping. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης δε δουλεύει σωστά. Π.χ. σε απόλυτο σκοτάδι παραμένει πολύ φωτεινή. Τέλος το daily lock screens κρασάρει καθε φορά μετά την αποδοχή των όρων χρήσης αναφέροντας ότι η gallery δε λειτουργεί. Κατά τα άλλα, πολυ γρήγορη και πολλά υποσχόμενη! Ελπιζω τα περισσότερα προβληματακια να διορθωθούν την Παρασκευή.
-
Στο mi3 μου μετά την αναβάθμιση, η δόνηση είναι πιο δυνατή νομίζω και κάνει έντονο θόρυβο σαν να έχει φύγει από τη θέση του κάτι. Είναι άραγε θέμα της ρομ ή το κινητό θέλει μάστορα....
-
Σε mi3 με τη τελευταία έκδοση παρατηρώ επανειλημμένα οτι υπάρχει θεμα με την ευαισθησία αφής και συγκεκριμένα ειναι μικρή με αποτέλεσμα καθε 'slide' να είναι... επεισοδιακο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλα τπτ...
-
Στις τελευταίες 2-3 αναβαθμίσεις σε mi3w δε δουλεύει σωστά ο αισθητήρας προσέγγισης. Μετά από επανεκκίνηση δουλεύει για κάποιες ώρες και μετά σταματά να ανιχνεύει κοντινό αντικείμενο με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτή η οθόνη κατά τη συνομιλία. Μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικά για κάποια ώρα πάλι ώσπου να ξανακολλήσει.... Στην οθόνη δεν έχω τίποτα για προστασία, άρα δεν παρεμβάλλεται κάτι. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και όταν μπαίνω στο "Δοκιμές υλικού" με το *#*#64633#*#* Κανένας καμία…
-
Αυτό το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο (σε mi3 τουλάχιστον) να ξανα-"φορτώνει" κάθε δυο και τρεις το περιβάλλον MIUI -π.χ. σχεδόν πάντα μετά από έξοδο από τον περιηγητή- προκαλώντας καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων, υπάρχει και στις stable rom?
-
Στο δικό μου Mi3, όταν έκανα αναβάθμιση κατεβάζοντας την ROM από την ανάλογη εφαρμογή MIUI το τηλέφωνο είχε σοβαρά προβλήματα FC καθώς και επίσης δεν έβρισκε την SIM card. Με download από την ιστοσελίδα εδώ και manual αναβάθμιση, όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
-
Εγκατέστησα την παραπάνω προσθήκη για την εύρεση τοποθεσίας σε Mi3w και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ σε δεδομένα κινητής. Μου βγάζει το μήνυμα 'αδύνατη η σύνδεση δικτύου'. Καμία ιδέα κανείς τί μπορεί να συμβαίνει;... Δεν έχω βάλει κάποιο περιορισμό στην κατανάλωση και οι ρυθμίσεις της Wind φαίνονται όπως θα έπρεπε...
-
Αυτό η πολύ ενοχλητική επαναφόρτωση της home screen καθε λίγο και λιγάκι (memory leaks?) ποτε θα διορθωθεί; Δε θυμαμαι και πια ήταν η τελευταία ρομ που δε το είχε το θεμα αυτό.. Mi3w
-
Τάκη σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό ακριβώς κάνω. Τουλάχιστον στα αναλογικά ρολόγια η ποικιλία έχει μειωθεί δραματικά. Χρησιμοποιούσα στο παρελθόν ένα ημιδιαφανές το οποίο δεν εμφανίζεται καθόλου πλέον.
-
Απορία: Προσπάθησα αν αλλάξω το widget με το αναλογικό ρολόι και διαπίστωσα ότι εκεί που υπήρχαν online πάρα πολλές επιλογές, έχουν πλέον περιοριστεί δραματικά ενώ κάποια που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν δε τα βρίσκω καθόλου! Τί έχει συμβεί
-
Έχω διαπιστώσει ότι πλέον η αλλαγή από 2G->3G δεν γίνεται παρότι υπάρχει επαρκές σήμα. Η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις είναι ελεγμένη σωστή και το δίκτυο είναι της Wind. Αν επιλέξω απολειστικά 3G, γυρνάει κανονικά σε 3G ή Η. Δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στην καινούργια ΡΟΜ αλλά ξεκίνησε να συμβαίνει μετά την τελευταία αναβάθμιση.
-
Εχω εγκαταστήσει την αγγλικη-notify έκδοση της εφαρμογής για το MiBand. Μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM στο Mi3, μπήκε μια παλιότερη έκδοση μισο-εξελληνισμεννη. Αυτή ειναι ενσωματωμένη στη ROM? Μπορεί να αποφευχθεί αυτό;
-
Χρησιμποποιεί κανείς άλλος NFC και tags? Στην εφαρμογή ponpontile για το προγραμματισμό, η ενέργεια για την δόνηση είναι ανάποδα (δηλαδή επιλέγεις να είναι ενεργή ώστε να απενεργοποιηθεί και το αντίθετο).
-
Καλή επιτυχία
-
Σε αναμονή της Mi3 που θα καταφθάσει σε μερικές μέρες, να ρωτήσω: Βλέπω εδώ αυτή την ελληνική ρομ και μια φοβερή προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχει όμως και η multi-lang στο xiaomi.eu που περιλαμβάνει και ελληνικά. Ποιά τα πλεονεκτήματα αυτής τη ρομ εδώ; Υπάρχουν και κάποια θετικά της multi-lang;
-
Σήμερα μετά και από νέα επικοινωνία και πίεση εκ μέρους μου να γίνει άμεσα η επικοινωνία με την εταιρεία μεταφοράς για να ακυρωθεί η αποστολή, πήρα επιτέλους τα χρήματά μου πίσω. Θεωρώ ότι μάλλον το merimobiles δεν είναι αναξιόπιστο κατάστημα με την έννοια ότι θα προσπαθήσει να σου φάει χρήματα, πλην όμως οι διαδικασίες του είναι ιδιαίτερα αργές και σε κάποιες εκτός των συνιθισμένων περιπτώσεων ή σε απρόοπτα, δύσκολα βγάζεις άκρη. Επίσης το ότι με διαβεβαίωσαν 4-5 φορές ότι η παραγγελία θα ακυρω…