Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 162.
-
Redmi note 11 5g γράμματα
ΜήνυμαΈχεις βάλει κάποιο θέμα από το theme store. Μάλλον από αυτό είναι. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασε βάλε κάποιο άλλο ήχο ειδοποίησης. Εγώ έχω ενεργές τις δύο επάνω επιλογές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
-
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τις δύο επιλογές που είναι ανενεργες και δες αν δουλεύει σωστά.
-
Στις ρυθμίσεις του ήχου, στο βοηθό ήχου, ανέβασε ένα screenshot πως έχεις τις ρυθμίσεις.
-
Πρόβλημα σε 11T PRO
tasvar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤη miui 14 την πέρασε με πλάγιο τρόπο; Επίσημα δεν έχει κυκλοφορήσει. Μόνο για beta testers. Επίσης δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής "τηλέφωνο". Πριν λίγο διάβασα πως παρόμοιο πρόβλημα εμφανίστηκε σε συσκευή samsung με το Android 13...
-
εγγυηση xiaomi απο infoquest
tasvar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας, είναι πως το κατάστημα πρέπει να επιστρέψει τη συσκευή στην infoquest (IQT) για έκδοση πιστωτικού και όχι εσύ.
-
εγγυηση xiaomi απο infoquest
tasvar - - Ο καφενές μας
Μήνυμα. Η εταιρεία μας mr-movile.gr, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφει χρήματα, εάν δεν έχει προηγηθεί έλεγχος και αντίστοιχη έγγραφη επίσημη επιβεβαίωση του επίσημου κατασκευαστή, ότι βρίσκεται σε ισχύ το DOA / DAP Σύμφωνα με αυτό, κανονικά έπρεπε να σε καλύψει.
-
Παράθεση από dsinetos: “Καλησπέρα και καλή χρόνια. Έχω το redmi note 10 pro δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε επαφές. Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.” Από την εφαρμογή "επαφές" διαλέγεις την επαφή που θέλεις και πάνω-δεξιά στις τρεις τέλειες επιλέγεις "ήχος κλήσης".
-
RE: ΟΘΟΝΗ
ΜήνυμαΠαράθεση από geox36: “Καλημέρα σας !έσπασε η οθόνη στο Note 11 και συγκεκριμένα το 2201117TY .που μπορώ να βρω από Ελλάδα ;από ότι έψαξα λίγο είναι λίγο απλησίαστες οι τιμές . σας ευχαριστώ πολυ.” Η παίρνεις οθόνη από αυτές που βρήκες, ή ψάχνεις σε αγγελίες για άλλη συσκευή, ή πας για καινούρια συσκευή. Δυστυχώς έτσι είναι η αγορά. Συνήθως δεν συμφέρει η επισκευή με γνήσια οθόνη και οι oem συνήθως δεν είναι το ίδιο Καλές.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από macgyver: “Καλημέρα Πρώτον ευχαριστώ για την βοήθεια οδοντόβουρτσα δεν έκανε. Δεύτερον μάλλον φταίνε ή τα αυτιά ή τα Xiaomi. Πήρα το Redmi 9 της κόρης να μιλήσω και δεν άκουγα ενώ όταν μιλάει με το S9+ η γυναίκα μου ακούν όλοι όσοι είναι στο σαλόνι δίπλα της.” Να σου πω το παράξενο; Όσα xiaomi είχα, την ένταση κατά την κλήση πάντα την χαμήλωνα επειδή ήταν δυνατά. Μήπως να δεις από τις ρυθμίσεις (cit) Στα τεστ που θα κάνεις, ακούγεται κανονικα; 850e0053214436a325705fface223587.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Όταν προσπαθώ να κατεβάσω την νέα έκδοση μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι όλα τα λινκ είναι ofline και να ξαναπροσπαθησω αργότερα. Είναι φυσιολογικό αυτό ??” Αδυναμία λήψης. Προσπαθήστε ξανά σε 2 λεπτά; αυτό σου γράφει; Και σε εμένα το ίδιο, σε άλλη συσκευή. Οπότε είναι κάτι γενικό μάλλον. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΣε εμένα πάντως έστρωσε χτες με τη διαγραφή ενημερώσεων της εφαρμογής
-
Προβληματα με MIUI 13.0.1
ΜήνυμαΜήπως να δοκίμαζες να ξαναπεράσεις την ίδια ξανά; μήπως δεν έχει κάτσει κάτι σωστά; Η επόμενη λύση είναι επαναφορά. Πάντως ο αδερφός μου έχει την ίδια συσκευή με εσένα και δεν έχει τέτοια θέματα. Έχει κυκλοφορήσει και η 13.0.3.