Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 162.

• RE:

tasvar - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Παράθεση από Aurumnus: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω το Backup (του παλιού τηλεφώνου) από τα MIUI Apps (Dialer και Messages) στα (σιχαμένα) Google Apps (Dialer και Messages) του Redmi Note 10 Pro; Α ρε XΙΑΟΜΙ με αυτές τις άπειρες ώρες αναμονής για ξεκλείδωμα.” Δεν έχεις ενεργό το συγχρονισμό με τον google account? Αλλιώς από τον mi account αν έχεις ενεργό. Δεν ξέρω αν το κάνει και το mi mover από το play store. Δοκίμασε το.

• RE:

Μήνυμα

[quote Κλασσικό μπέρδεμα XIAOMI με τις παραλλαγές στις συσκευές, για να ψάχνεσαι και να παιδεύσαι χωρίς λόγο.[/quote] Εγώ πιστεύω πως παιδεύεσαι λόγω των καταστημάτων που φέρνουν παραεισαγωγες. Ο επίσημος διανομέας φέρνει Ευρωπαϊκές με όλα τα χαρακτηριστικά που αναγραφονται στον ιστοτοπο. Τα διάφορα καταστήματα μπορεί να φέρουν ότι φανταστείς. Τα πιο πολλά βέβαια είναι ευρωπαϊκά ή international μοντέλα.

• Το AOD το έχεις ενεργό; Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για δοκίμασε να το κάνεις από τις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος. Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με redmi 10 note s

tasvar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν μιλάς για sms, μήπως έχεις ενεργή τη λειτουργία συζήτησης; Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πάνω δεξιά 3 τελίτσες και δες το. 43e4842055531a1685c327ff893783ce.jpg

• RE:

tasvar - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Παράθεση από Stormshadow86: “Καλησπέρα φίλε μου.Ναι τις έχω απενεργοποιήσει κανονικά!” Έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, με μόνη διαφορά πως έχω ενεργό το φόρτωση μόνο μέσω wifi. Για δοκίμασε.

• Παράθεση από Stormshadow86: “Καλησπερα παιδιά!Έχω το Poco X3 Pro κοντά 1,5 μήνα.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τις διαφημίσεις.Μόνο ομως στην εφαρμογή της εκκαθάρισης(το εικονίδιο με τον κάδο ανακύκλωσης).Τις έχω απενεργοποιήσει,σε όλες τις εφαρμογές της Xiaomi και εχω απενεργοποιήσει το msa.Σε κάθε συσκευή που είχα,Xiaomi,Redmi,Poco ακολουθούσα αυτά τα βήματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Τωρα στην εφαρμογή εκκαθάριση,μου πετάει διαφημίσεις.Μου έχει ξεφύγει κάτι ή μήπως έχω κάνει κάτι λάθος…

• Περίεργο θέμα με SMS

Μήνυμα

Αν είναι εύκολο, μπορείς να βρεις άλλη sim εκτός cosmote για δοκιμή; Η τη δική σου sim σε άλλη συσκευή.

• Περίεργο θέμα με SMS

Μήνυμα

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κατά λάθος τη "λειτουργία συζήτησης";

• προβλημα με τηνmiui13

Μήνυμα

Εγώ με την miui 13, eu που μου ήρθε ota, εννοώ η συσκευή απείραχτη μαμά, δεν έχω θέμα.

• προβλημα με τηνmiui13

Μήνυμα

Μιλάς για official miui η την Ελληνική;

• Launcher έχεις του συστήματος, ή κάποιον άλλο; Επίσης έχεις κάποια εφαρμογή που έχει σχέση με την οθόνη;

• Χάνεται το σήμα

tasvar - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Μήπως είναι επειδή οι παροχοι κόβουν το 3g σιγά σιγά;

• Cosmote? Έχεις vowifi ή volte ενεργά; Εάν ναι, απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και δοκιμή ξανά. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 10s

tasvar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Την έχω τη συσκευή. Με τη χρήση που κάνω, πολύ απλά, θα σου πω ότι πάει σφαίρα. Double tap έχει, Dialer για να αλλάξεις, νομίζω πως θέλει root. Γενικά τα κάνει όλα και συμφέρει. Λίγο καλύτερη κυρία κάμερα θα ήθελα, αλλά και με αυτή την κάνω τη δουλειά μου. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• proximity sensor..

Μήνυμα

Xiaomi to address the proximity sensor issue on some of its phones - GSMArena.com news Αν κατάλαβα καλά υπάρχει θέμα με τους αισθητήρες από τον προμηθευτή της. Οπότε και αλλάζει προμηθευτή. Και ταυτόχρονα βγάζει και "διορθώσεις". Εγώ θα πρότεινα μια σειρά δοκιμών, επειδή ο αισθητήρας είναι στην άκρη της συσκευής, να πειραματιστείτε με τη θέση του τηλεφώνου πάνω στο αυτί. Εγώ την έχω βρει τη θέση και δεν έχω θέμα. (Έχω και μεγάλα αυτιά βέβαια). Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapat…

• Μήπως από τις ρυθμίσεις της προσβασιμότητας, έχει κάτι πειραχτεί; Το κάνει μόνιμα, η μετά από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή; c41e0498f65dc4a7b9de3b037d93801e.jpg Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα μπαταρίας

tasvar - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Και αν δεις πως δεν "στρώνει", μετά μια επαναφορά ίσως κάνει τη δουλειά της. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μάλλον από αυτό είναι τότε. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από thomie: “Καλησπέρα! σε καθε επανεκκίνηση, την ωρα που φορτώνει αντι να μου γραψει MIUI μου βγάζει το λογότυπο της Apple. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” Μήπως έχεις βάλει κάποιο θέμα σε στυλ iOS? Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk