Στις πρόσθετες ρυθμίσεις, έχει επιλογή να ορίσεις με κάποιο από τα εικονικά πλήκτρα να γίνεται αυτό που θέλεις. f62eb732c89acef076a1b49a40fe1837.jpg Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω εάν υπάρχει νεώτερη. Εγώ έχω την παρακάτω. Ακούγονται φήμες πως θα πάρουμε και Android 10. (Δεν ξέρω εάν ισχύει). 46c5ea6e2cc90ecac6db8116fc7aca0a.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω το 6/128 μοντέλο, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις. Σήμερα ήρθε και μια μικρή ενημέρωση. 34cbd60df5a5ecc9de97488961e7a8a3.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει εγγύηση η συσκευή; Εάν ναι, δεν την πας στο service? Software όλα αυτά τα προβλήματα, δε νομίζω... Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την έβαλα από τον uodater του κινητού και δεν μου πείραξε κάτι. Αλλά θα πρότεινα να περιμένεις να σου έρθει ota. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε redmi note 4 mido, την έχω από χτες. Με τη χρήση που κάνω, δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ad23c3c1890dcfb57368a464768f9b1d.jpg
Τελικά κάθε σύστημα είναι διαφορετικό όπως φαίνεται... Εγώ είδα και αύξηση της ζωής της μπαταρίας. Μήπως να έκανες μια καθαρή εγκατάσταση από την αρχή; Παράθεση από sharkimi: “Καλημέρα παίδες!Μετά την ενημέρωση παρατηρώ πιο γρήγορη πτώση μπαταρίας και το σύστημα Android είναι στο 30%..Τι μπορεί να φταίει;;”
Ερώτηση. Επειδή έχω χαθεί, υπάρχει οδηγός για mido, το έχω μαμά, απείραχτο. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω miui10? Ελληνικά θα έχω κομπλέ; Αξίζει να δοκιμάσω; Ευχαριστώ.
Με την 9.6.1.0, δουλεύουν όλα (αυτά που χρησιμοποιώ), χωρίς πρόβλημα. Παράθεση από cristos: “Ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Σίγουρα δεν θα κάνω κάτι για να πάω πίσω σε 9.5 απλώς ήθελα, χρειάζονται τα updates, να μάθω από άλλον τη γνώμη του για το 9.6. Ευχαριστώ, καλή μέρα.”