Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 162.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xarisioannina: “Μολις εκανα update σε 9.6.1.0!!!! Καλα το κινητο πεταει! Σε μπαταρια ειδε κανεις διαφορα?” Διαφορά σε μπαταρία, δεν έχω δει. Τουλάχιστον με τη χρήση που κάνω εγώ.
-
RE:
ΜήνυμαΌχι, απλά με βολεύει έτσι όπως περιγράφω. Παράθεση από Dimitris1996: “Γιατι σου χέρι παρουσιάσει και σένα θεμα ?” Κάτι που σκέφτηκα τώρα. Το έχεις σε θήκη; μήπως το εμποδίζει;
-
Power button
ΜήνυμαDimitris1996 Το power button εχω να το χρησιμοποιήσω πολύ καιρό. Ξεκλειδώνω με το δαχτυλικό αποτύπωμα και κλειδώνω με παρατεταμένο πάτημα στο home που με βολεύει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mgavardinas: “Η κάρτα δουλεύει κανονικά σε άλλο τηλέφωνο” Ο προηγούμενος κάτοχος, είχε λογαριασμό mi? Μήπως δεν τον έχει αφαιρέσει από τη συσκευή και είναι ενεργοποιημενη η εύρεση συσκευής; κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι παρόμοιο. Στις ρυθμίσεις της κάρτας sim, τι σου δείχνει;
-
Ενημέρωση global edition
ΜήνυμαΔεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ολα καλά από εμένα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγο πριν την εγκαταστήσεις να δούμε αν την πήραν και άλλοι χρήστες της ίδιας συσκευης το update..” Αυτή η ενημέρωση έχει έρθει δυο εβδομάδες πριν. Διορθώνει 2-3 bugs. 219d55a9fa1ca3c6af1d72b4525f056f.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wave: “Καλώς σας βρήκα! Ξέρουμε τι μάρκα είναι η οθόνη του κινητού;” Καλημέρα. Πας στις ρυθμίσεις. "σχετικά με το τηλέφωνο" πατάς 5-6 φορές πάνω στην "έκδοση kernel". "Μετά version information". Βλέπεις εκεί που γράφει LCD. Με ένα ψάξιμο στο ίντερνετ θα δεις τι οθονη έχεις σύμφωνα με αυτό που σου γράφει. Εγώ π. χ. a94463ac7fc4ea9475ac1bbceff61afa.jpg
-
Παράθεση από PanoS_x: “Καλησπέρα παιδια Μπορεί κάποιος που είναι σε global stable 9.5.8.0 , να δει στο στιγμιότυπο όταν πατάει κύλιση για να τραβήξει περισσότερο αν του κολλάει κ δεν τραβάει τίποτα ? Δλδ να ξέρω αν έχω εγώ θέμα ή είναι γενικό Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ κυλάει και αποθηκεύει σωστά. 9.5.8.0. Σταθερή. 200cbd83a5601ea256a1cf86d62c88d5.jpg
-
Χώρος αποθήκευσης
Μήνυμα@xarispropilea Στο φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείς, έδωσες διακιώματα αποθηκευτικού χώρου; Μόλις δοκίμασα να κατεβάσω μια εικόνα και κατέβηκε κανονικά.
-
RE:
ΜήνυμαΤην έχεις κάνει 2 φορές; αν την έκανες OTA, Κατέβασε τη ξανά όπως σου είπα παραπάνω. Το screenshot που έβαλα, ήταν τωρινό. Την κατέβασα και εγώ. Εκεί που λέει λήψη ενημέρωσης c07da6bf4277d25c7608777468cc8722.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΚατεβάζεις το πακέτο ενημέρωσης και θα την κάνει μόνο του το τηλέφωνο c741b1b87db6cd3e9e7edf302f801651.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tziminhio: “Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από Tziminhio: “Παιδιά καλησπέρα. Μετά το τελυταίο update σε 9.5.8 στο redmi Note 4 global δεν μου λειτουργολυν οι χάρτες. Με το που πάει να ξεκινησει στην εφαρμογή μαυρίζει η οθόνη. Το ίδιο κάνει κ σε κάποιες εφαρμογές αλλά μετά παίζει. Επίσης ΄ταν είναι σε αδράνεια κ πάω να το ανοίξω η οθόνη είναι μάυρη κ πρέπει να το κλειδώσω κ ξαναξεκλειδώσω για να μπεί κανονικά. Καμια ιδέα? ευχαριστώ ” Εδώ όλα κομπλέ. Μήπως να ξαναπεράσεις την αναβάθμι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tziminhio: “Παιδιά καλησπέρα. Μετά το τελυταίο update σε 9.5.8 στο redmi Note 4 global δεν μου λειτουργολυν οι χάρτες. Με το που πάει να ξεκινησει στην εφαρμογή μαυρίζει η οθόνη. Το ίδιο κάνει κ σε κάποιες εφαρμογές αλλά μετά παίζει. Επίσης ΄ταν είναι σε αδράνεια κ πάω να το ανοίξω η οθόνη είναι μάυρη κ πρέπει να το κλειδώσω κ ξαναξεκλειδώσω για να μπεί κανονικά. Καμια ιδέα? ευχαριστώ” Εδώ όλα κομπλέ. Μήπως να ξαναπεράσεις την αναβάθμιση, η να κάνεις επαναφορά;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από papsr6: “Τελικα δοκιμασε καποιος την global stable 9.5.8.0?” Εδώ από χτες το μεσημέρι. Δεν το έχω ψάξει όμως...